Среща с БМВ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Така ме кефите колеги,а не само само да се карате кои ква "кошница" "бърлога" и тем подобни карал.Поздрави и от мен. 

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
далеч съм от мисълта че БМВ са лоши коли
ама някои от новите нещо сдават багажа...чичо ми има бмв Х3 2.0 дизел
...преди това имаше е36 1.8 не знам дали 115 или 143 коня...направи на тройката има няма 600 000 км само той...преди това не знам и това нещо не мръдна....ама Х3-ката само проблеми и това си е...не й върви
иначе бях 2 пъти в щатите и имаше доста сериозни баварци там
М3 от каква ли не година на производство...м5...айде няма да казвам че видях и М1 че ще ми се смеете
(да знам какво е М1 и че няма нищо общо с 130 -ката)
иначе като малък съм се возил на бмв 315...онези от които са вземали блоковете за Ф1 болидите в турбо ерата и от тогава са ми слабост БМВ...но както си личи от аватара не едниствената
поздрави

ама някои от новите нещо сдават багажа...чичо ми има бмв Х3 2.0 дизел
...преди това имаше е36 1.8 не знам дали 115 или 143 коня...направи на тройката има няма 600 000 км само той...преди това не знам и това нещо не мръдна....ама Х3-ката само проблеми и това си е...не й върви

иначе бях 2 пъти в щатите и имаше доста сериозни баварци там

М3 от каква ли не година на производство...м5...айде няма да казвам че видях и М1 че ще ми се смеете

иначе като малък съм се возил на бмв 315...онези от които са вземали блоковете за Ф1 болидите в турбо ерата и от тогава са ми слабост БМВ...но както си личи от аватара не едниствената

поздрави

dare__devil написа:Отново ви поздравявам за хубавия клуб и в голяма степен несектантски ... виждам доста мнения как БМВ би паднало от някоя кола, била тя и по маломощна при евентуална гонка... за което ви свалям шапка!!!
П.С. дано да не разбуня духовете
Са е добре ама едно време наеш ли ква секта беше, тука един си говореше с колата, тя го обгръщаше с любов... 7 вълка се гонеха към перник

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Oyama написа:....
Са е добре ама едно време наеш ли ква секта беше, тука един си говореше с колата, тя го обгръщаше с любов... 7 вълка се гонеха към перник.
хахахахахахахаха

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2