оборудване
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
оборудване
Привет на всички,
наскоро си купих БМВ 725/97г с телефон вътре, Някой знае ли как се ползва телефона? SIM картите не стават.

наскоро си купих БМВ 725/97г с телефон вътре, Някой знае ли как се ползва телефона? SIM картите не стават.

Колега добре дошъл
Не знам кой точно е модела на телефона, но в SIM картите има няколко особености
- памет 32МВ или 64 МВ
- захранване (3V - на съвременните телефони или 5V - на старите телефони)
- размери (full size - размер като на кредитна карта или на SIM-а преди да се отчупи от пластмасовата карта и reduced size - тези които се ползват в момента в съвременните телефони)
Първата разлика не би трябвало да е причина за несъвместимост
Ако е втората - волтажа трябва да се преработва захранването на SIM картата (не знам колко е удачно)
Ако е третото, навремето имаше "адаптори" в които се поставяше SIM-а
Не знам кой точно е модела на телефона, но в SIM картите има няколко особености
- памет 32МВ или 64 МВ
- захранване (3V - на съвременните телефони или 5V - на старите телефони)
- размери (full size - размер като на кредитна карта или на SIM-а преди да се отчупи от пластмасовата карта и reduced size - тези които се ползват в момента в съвременните телефони)
Първата разлика не би трябвало да е причина за несъвместимост
Ако е втората - волтажа трябва да се преработва захранването на SIM картата (не знам колко е удачно)
Ако е третото, навремето имаше "адаптори" в които се поставяше SIM-а
Първо честита покупка!
Ако телефона ти е големия, който е на подлакътника и аз не мога да го включа като пъхна картата в него.Използвам голямата карта, на която седи сим картата преди да я отчупиш, като прикрепям малката сим карта с тиксо за голямата (защото вече е отчупена).След това я пъхам в една черна кутия, която се намира в багажника зад кората на задния ляв калник.Картата ми е Мтелска не знам дали има значение.
Ако телефона ти е големия, който е на подлакътника и аз не мога да го включа като пъхна картата в него.Използвам голямата карта, на която седи сим картата преди да я отчупиш, като прикрепям малката сим карта с тиксо за голямата (защото вече е отчупена).След това я пъхам в една черна кутия, която се намира в багажника зад кората на задния ляв калник.Картата ми е Мтелска не знам дали има значение.
4 мнения
• Страница 1 от 1