Хайде сега пък Бордови компютър

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Хайде сега пък Бордови компютър

Мнение от twistermpm » 28 Дек 2007, 1:31

значи имам бордови копютър отключих го и на менюто за проверка на дисплеите не ми светна ето това прозорче... възможно ли е моята кола да няма тази функция или е за всички модели на е39ИзображениеП.С. снимката не е от моята кола а от колега от форума при мен изобщо я няма колата с отворените врати

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 28 Дек 2007, 1:54

тая иконка с колата требва да ти свети винаги като отваряш вратите като е запалена колата или като имаш нещо я изгорял фар стоп .. аз пък бех свикнал да ми свети ВИНАГИ и като смених задна крушка се оплаших що изгасна ? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Re: хайде сега пък Бордови компютър

Мнение от i4koo » 28 Дек 2007, 2:22

twistermpm написа:значи имам бордови копютър отключих го и на менюто за проверка на дисплеите не ми светна ето това прозорче... възможно ли е моята кола да няма тази функция или е за всички модели на е39ИзображениеП.С. снимката не е от моята кола а от колега от форума при мен изобщо я няма колата с отворените врати
Колега и аз съм така и не само ние ,оказа се че това е като вид екстра и за съжаление нашите първи собственици са предпочели нещо друго ,отначало мислих че нещо е изгоряло по таблото но веднага в сервиза ,закачиха на компа ,там светва всичко налично по таблото ,чек контрола не светна ,след малко консултации на момчетата с другите сервиза лицензирани в другите градове се оказа че просто го нямам ,затова карай с здраве ;)
Нищо лично ,Просто бизнес !

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 28 Дек 2007, 11:15

Искаш да кажеш че като отвориш коя и да е врата не ти се появява това на компа? :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 28 Дек 2007, 13:47

Да колега ,така е ,и аз не вярвах отначало ,но като видях на още 2-3 коли се кротнах :mhihi:
Нищо лично ,Просто бизнес !

Назад към E39