BMW ... X6
Модератор: Общи модератори
Niki Lauda написа:///sasho написа:Според мен това нещо не е никак хубаво. Незнам тия от БМВ как очакват това да се продава на пазара , ама като гледам даста хора започват да се ориентират към други марки като Ауди ,
И не само Audi,един познат на баща ми караше BMW повече от 10 години и изведнъж G 55 AMG и сега си поръчал S-класа
Еми така ще е , като БМВ започват да се изчерпват хората минават на други марки.
re
И на мен доста ми харесва Х6, но къде ще е ориентирано от към цена? Дали между Х3 и Х5 или над Х5, защото ако е така според мен ще е пазарно фиаско. Аз събирам парички за първа вноска за 1-ца Купе 

///M Club Member
Re: re
SkyWalker написа:над Х5,

SkyWalker написа:защото ако е така според мен ще е пазарно фиаско.
това не е продукт за масата .. и не цели потресаващи финансови резултати .. точно заради това е прицелен супер внимателно, уникален е, феноменален на пътя, няма конкуренция ... затова няма да претърпи никакво фиаско - напротив

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Честно да си кажа 2ма мои познати са поръчали чре дилър в австрия и братовчед чрез дилър в САЩ кадето и живее... 3ма станаха, очаквам и един друг да замени Q7цата с тази Х6ца, на там вървят нещата...
какво е това SAC? Sport Acvtivity Coupe?
Turturelo написа:.. а никой още не го е карал това SAC ..
какво е това SAC? Sport Acvtivity Coupe?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Чакай да дойде едно в София и после съвсем няма да стигнат бройките
Само пред Син Сити ше има повече от квотата на средно-голяма държава...

Never mistake motion for action...
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Turturelo написа:pre-order-ите, които в момента са доста повече от плануваните ме навеждат на мисълта, че броиките, които са в предварителните прогнози няма да стигнат .. а никой още не го е карал това SAC .. ще видиш какво ще стане след официалния тест драйв за журналисти по световните медии ..
Kолега, хайде първо да почнат с продажбите, после ще видим резултата. Защото с толкова "перфктно" по тая кола сигурно ще са харчи като топъл хляб. Аз обаче, понеже съм мъъъничко по-консервативен, първо ще видя колко перфектно са се прицелили от БМВ във "извънземната" пазарна ниша и като я улучат, ако я улучат ще викам БРАВО. Сега само се забавлявам на пре-шумотевицата. И гледам с удоволствие към какви купувачи е ориентиран "продукта-хибрид" с нов бензинов двигател.
Are you M enough...?!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
От някаде дочух че в мкар вече приемали поръчки срещу 5 бона капаро. Не знам дали е истина ако някои е чул нещо да каже

It`s party time !
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Wolf4 написа:Kолега, хайде първо да почнат с продажбите, после ще видим резултата. Защото с толкова "перфктно" по тая кола сигурно ще са харчи като топъл хляб. Аз обаче, понеже съм мъъъничко по-консервативен, първо ще видя колко перфектно са се прицелили от БМВ във "извънземната" пазарна ниша и като я улучат, ако я улучат ще викам БРАВО. Сега само се забавлявам на пре-шумотевицата. И гледам с удоволствие към какви купувачи е ориентиран "продукта-хибрид" с нов бензинов двигател.
Ама ти що се мислиш за по-умен и далновиден от хората, които са преценили
че тая кола ще се продава добре и че тая пазарна ниша е обещаваща
и неразработена не мога да разбера.
Къф си ти, някъф бедна мишка студент сигурно дето се мисли за господ
на анализите на автомобилния пазар. Аман от такива разбирачи като тебе, ей

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real