Нов щастлив собственик :)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Нов щастлив собственик :)

Мнение от theOnly » 27 Дек 2007, 20:54

Най-накрая след надуване на главите на доста колеги тук, и аз се сдобих с мечтаната Е39-ка :) Отдавна търсих точно това, като пакет екстри и състояние и смятам ,че попаднах на колата след дълго проучване и търсене :) Предстой да й направя фейслифта ,на първо време само фаровете и стоповете, ако някой има идея откъде да си взема читави и добре стоящи (неоригинални) фарове с angel eyes и xenon(xenona може и по-късно) и стопове с белите мигачи , нека помогне :)Слагам малко снимки, които бяха на обявата, след като я пипна ще публикувам нови.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/261/65144_178.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/261/65145_220.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/261/65146_226.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/261/65147_232.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/261/65148_238.JPG

Собственика наистина си я гледал колата и я продаде,защото си е взел новата петица,а не защото я разсипал, нямате си идея на какви екземпляри съм попадал докато си търсих,пълна скръб. Колата е германка, края на 98-ма, 520i, всички екстри без кожа. Моля помагайте за фейслифта:) Надявам се,скоро да се видим на някоя сбирка.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 27 Дек 2007, 21:14

Колега Честито,с здраве да си я караш,каква цена я пазари ;)
Нищо лично ,Просто бизнес !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 27 Дек 2007, 21:22

Благодаря колега,
12600 я плащах, има и КАСКО, нови зимни гуми и комплект 16-ки джанти за лятото и е супер запазена,така че развързах джоба :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 27 Дек 2007, 21:41

:D честита да ти е колега, нека само те радва, :arrow: хубава е колата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко!
Мечтае да кара: Боинг 737-800

Мнение от Svetlyo » 27 Дек 2007, 21:52

Абе колега как се казва твоя продавач, че се едно слушам историята на моя продавач :mhihi: Купил си новата и т.н :mhihi: да ме сме попаднали на един и същ човек дет продава 5-ци с една и съща история :mhihi: Иначе е хубава колицата. Много да те радва и много безавариини....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 27 Дек 2007, 22:00

Мерси мерси :) едва ли е същия продавач, този наистина имаше новото 520d и се повозих , но моята повече си ме кефи засега :) Твоята също е готина и като гледах обявите няколко пъти я разглеждах ,читава ли излезе?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 27 Дек 2007, 22:59

така така все повече ставаме в семеиството на 520 :mhihi:
смела постъпка да си земеш кола карана в БГ :shock: и още с регистрация С .....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 27 Дек 2007, 23:18

колата ми се струва че е много добра
много да те радва и да си я караш безавариино и с кеф
аз моита я търсих 8 месеца и ми надуваха главата да не е италиянка но от две години карам невероятна кола вкарана от италия на 173000 реални с телефон в подлакатника същия като твоя
педали волан седалки всичко е като ново
сензор за дъжд 6 аербека нивомат 16 джанти мулти волан темпомат
и като някои ми каже от италияя неееее
тапаци и позьори
от германия какви бангии сам виждал
да си я караш с здраве
много ти е добра колицата но си провери всичко
значи
масло
не само на двигателя но и на скороснато кутия
смяна на спирачна течност
филтри всички и на климатроника
горивен филтър
виж как са накладките и дисковете
картата на тела ти е в левия секстор на багажника като махнеш вътрешната кора ако нестане ще ти пиша на лична и ако ти е с касетка без да пипаш нищо пак ще ти кажа как да слушаш дискове с фм ресивър
има ли нещо питаи и да знаеш че колкото повече я караш толковва повече ще се влюбваш в нея
пристрастяване му викат
успех
bmwхолик

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Дек 2007, 23:19

Честито и безаварийно !!! :)
Последна промяна ///sasho на 27 Дек 2007, 23:21, променена общо 5 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 27 Дек 2007, 23:19

Честито колега, само да и се кефиш и много безаварийни ти пожелавам
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко!
Мечтае да кара: Боинг 737-800

Мнение от Svetlyo » 27 Дек 2007, 23:32

theOnly написа:Мерси мерси :) едва ли е същия продавач, този наистина имаше новото 520d и се повозих , но моята повече си ме кефи засега :) Твоята също е готина и като гледах обявите няколко пъти я разглеждах ,читава ли излезе?

За сега да. Обаче след близката среща с вранглер на задна лява врата малко ми се развали кефа. Ама вече е в бокса и след нова година ще излезе като кукла... Ще и оправя всички забележки поне..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 27 Дек 2007, 23:45

Meрси ,да ви се връща и на вас колеги :) Колата наистина е пазена и поддържана както си трябва,собственика й имаше пари и не е пестил за да си я поддържа,поне първите ми впечатления са такива,и нямам никакви забележки,рядко се случва да попаднеш на такава кола, но може би сравнявам и всички бънгии които бях гледал и тази само като я чух,т.е. като не успях да й чуя двигателя и ми легна на сърцето:) Колата е със Business CD, не касетка, гледах в задния калник,нямаше място за телефон, собственика ми показа къде в телефона се слага картата, цяла без да се маха излишното,там стоеше и неговата стара,в самия телефон. Ще пробвам и ще кажа. Сигурен съм ,че и твоята е супер колега, няма значение ,че е от италия,това не е определящо,а собственика,в повечето случай италианеца е мърляч като българина, но има и добри стопани,които си пазят колите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 27 Дек 2007, 23:52

Ее колегата... жив и здрав да си :) и да не те разочарова прекрасната колица :) да се надяваме по-нататак и на такава придобивка да се радвам и аз хихиих :uups: :mhihi: :D Весели празници и безаварийно каране ! :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 28 Дек 2007, 0:09

Радвам се много за теб и напълно те разбирам! Аз също от скоро станах собственик на 520 и съм много щастлив! Наистина колкото повече я караш толкова повече ще се влюбваш в нея! Честито - хубав подарък си си направил! Автомобила е много добър и цената също!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 28 Дек 2007, 16:44

Браво ! На добра кола си попаднал като гледам и щом тебе те кефи тва е най хубавото... Обаче и ти като някои други хора си писал редовната реплика за екстрите :mhihi: Къде видя всички екстри като аз даже на снимката не ги виждам всичките... Моята дето е с повече пак няма всичко ама айде :) Със здраве да си я караш без да ходиш в сервиза :)

Следваща

Назад към E39