BMW ... X6

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 24 Дек 2007, 15:40

мда мислим до година да ископам земята ,но на всяка цена да имам тая кола.На мен лично ми прилича на куршум изстрелян от извънземен пистолет.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 24 Дек 2007, 16:21

Niki Lauda написа:
///sasho написа:Според мен това нещо не е никак хубаво. Незнам тия от БМВ как очакват това да се продава на пазара , ама като гледам даста хора започват да се ориентират към други марки като Ауди , :confused:

И не само Audi,един познат на баща ми караше BMW повече от 10 години и изведнъж G 55 AMG и сега си поръчал S-класа :roll:

Еми така ще е , като БМВ започват да се изчерпват хората минават на други марки.

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 25 Дек 2007, 10:29

И на мен доста ми харесва Х6, но къде ще е ориентирано от към цена? Дали между Х3 и Х5 или над Х5, защото ако е така според мен ще е пазарно фиаско. Аз събирам парички за първа вноска за 1-ца Купе :mhihi:
///M Club Member

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от apolon_3 » 26 Дек 2007, 20:11

Значи като започнаха всички авто-производители да ги правят такива дълги и ужасни в задницата заради американския пазар затвърдявам позицията си,че никога няма да дам пари за всъдеход.
None

автомобилен поклонник
Аватар

Re: re

Мнение от Turturelo » 27 Дек 2007, 22:53

SkyWalker написа:над Х5,

:yes:

SkyWalker написа:защото ако е така според мен ще е пазарно фиаско.

това не е продукт за масата .. и не цели потресаващи финансови резултати .. точно заради това е прицелен супер внимателно, уникален е, феноменален на пътя, няма конкуренция ... затова няма да претърпи никакво фиаско - напротив :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Дек 2007, 23:15

Фиаско ще е само според потребителите на този форум. Иначе доста хора точат зъби за Х6. Даже се чува, че вече имало поръчки.
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Дек 2007, 23:50

pre-order-ите, които в момента са доста повече от плануваните ме навеждат на мисълта, че броиките, които са в предварителните прогнози няма да стигнат .. а никой още не го е карал това SAC .. ще видиш какво ще стане след официалния тест драйв за журналисти по световните медии ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 31 Дек 2007, 3:50

Честно да си кажа 2ма мои познати са поръчали чре дилър в австрия и братовчед чрез дилър в САЩ кадето и живее... 3ма станаха, очаквам и един друг да замени Q7цата с тази Х6ца, на там вървят нещата...

Turturelo написа:.. а никой още не го е карал това SAC ..

какво е това SAC? Sport Acvtivity Coupe?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Яну 2008, 12:14

Bustter написа:Sport Acvtivity Coupe?

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Яну 2008, 13:31

Чакай да дойде едно в София и после съвсем няма да стигнат бройките :mhihi: Само пред Син Сити ше има повече от квотата на средно-голяма държава...
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 16 Мар 2008, 13:40

Видях едно в Хановер на CeBIT. Един много лош батко не ми даде да вляза да му се порадвам отвътре. Снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 16 Мар 2008, 13:51

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 16 Мар 2008, 15:55

Turturelo написа:pre-order-ите, които в момента са доста повече от плануваните ме навеждат на мисълта, че броиките, които са в предварителните прогнози няма да стигнат .. а никой още не го е карал това SAC .. ще видиш какво ще стане след официалния тест драйв за журналисти по световните медии ..

Kолега, хайде първо да почнат с продажбите, после ще видим резултата. Защото с толкова "перфктно" по тая кола сигурно ще са харчи като топъл хляб. Аз обаче, понеже съм мъъъничко по-консервативен, първо ще видя колко перфектно са се прицелили от БМВ във "извънземната" пазарна ниша и като я улучат, ако я улучат ще викам БРАВО. Сега само се забавлявам на пре-шумотевицата. И гледам с удоволствие към какви купувачи е ориентиран "продукта-хибрид" с нов бензинов двигател.
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Мар 2008, 17:05

От някаде дочух че в мкар вече приемали поръчки срещу 5 бона капаро. Не знам дали е истина ако някои е чул нещо да каже :dunno: :dunno:
It`s party time !

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Мар 2008, 19:18

Wolf4 написа:Kолега, хайде първо да почнат с продажбите, после ще видим резултата. Защото с толкова "перфктно" по тая кола сигурно ще са харчи като топъл хляб. Аз обаче, понеже съм мъъъничко по-консервативен, първо ще видя колко перфектно са се прицелили от БМВ във "извънземната" пазарна ниша и като я улучат, ако я улучат ще викам БРАВО. Сега само се забавлявам на пре-шумотевицата. И гледам с удоволствие към какви купувачи е ориентиран "продукта-хибрид" с нов бензинов двигател.

Ама ти що се мислиш за по-умен и далновиден от хората, които са преценили
че тая кола ще се продава добре и че тая пазарна ниша е обещаваща
и неразработена не мога да разбера.
Къф си ти, някъф бедна мишка студент сигурно дето се мисли за господ
на анализите на автомобилния пазар. Аман от такива разбирачи като тебе, ей :help: :help: :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум