Случките на Австралия Склад :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Случките на Австралия Склад :)

Мнение от WeiSTD » 05 Май 2004, 12:20

Вчера с GaD имахме няколко доста интересни преживяваня.

Първото беше като излизахме от университета. Бяхме надули яко музиката, и GaD с зверски дрифт се изнесе от паркинга. Излизайки на главната улица, светофара беше зелен, и дрифта беше още по луд. Като се изправи колата обаче констатирахме че на червения светофар зад нас чака патрулка с 2 ченгета вътре. За наш късмет, пътя завиваше остро и щом минахме зад ъгъла . . . ГАЗ. И се скрихме там в една уличка от ляво. Теорийте са 2. Първата е че са тръгнали след нас но сме се скрили на време да не ни видят. Втората е че ченгето се е изкефило на зверския дривт и е решил да не се занимава а да продължи да си нагъва там доунътите. Както и да е, важното е че GaD е все още с книжка и че няма глоба. А и доста повдигна адреналина.

След това решихме да се повозим на готини колички, та отидохме в Bruce Lynton BMW (Локалния дийлър за БМВ на старо). Завъртях си нормалните глупости че тати има пари и че си търся нова кола. Дийлъра както винаги се хвана и започна да ми показва количките. Много се бях навил да карам Е36ка с ръчни, но на съжаление такава нямаше :?. Но той ми показа една 325и с автоматични скорости, и реших че по добре това от колкото нищо. Направих се на заинтересован, и 10 минути по късно бяхме на пътя. Първо врътна той едно кръгче, след което бях аз на ред. Първото нещо което исках да изпробвам е как ускорява, и с скоротите в Sport Mode настъпих газта. Тази кола имаше някво спорто гърне и звучеше зловещо. Много се изкефих. Смятам че с ръчни скорости ще е доста повече фън. След това се повътрях на едно кръгово движение 2-3 пъти. По едно време настъпих газта за секунда (не достатъчно да изскочи задницата, но достатъчно дийлъра да се стресне хехехе). Не беше кой знае какъв тест драйв, но въпреки това сега само си мисля кой да ограбя за да си купя Е36ка. Хехе.

После ходихме и в дийлъра на Сааб, но той беше педал и не ни даде да караме 9-3 Аеро :bang: . Странно имайки предвид че по този начин сме карали Аудита, Мерцедеси, Алфа-Ромеота, други Сааби и какви ли не други скъпи играчки.

Деня завърши като видяхме една страшно готина Х5ца с регистрационен номер "MAFIOT". Снимахме яа, но ще трябва GaD да качи снимката защото аз яа нямам.

Е това ми беше изторийката за днес. Доволен съм.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 05 Май 2004, 12:24

:lol: :lol: :lol:
Радвам се че на толкова километри от България има истински български ентусиасти :lol: :lol:
Готина история ... пробвайте при дилърите на Порше дано ви се усмихне щастието и после да разкажете :wink:
May the BMW force be with you!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Май 2004, 12:38

и това с порше ще стане, но първо трябва да вземим поднаем някоя количка кадето цената и е над 50-60к... (ще стане скоро)

а снимката на Х5-цата утре!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Май 2004, 12:43

ЛУДИИИИИИ :twisted:
последния път при носене като ни спряха питаха - да няма родилка в колата :D
Според мен е вярно второто ти предположение и са били БМВ-ентусиасти под прикритие :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 05 Май 2004, 19:13

Чакам снимката на Х5-цата с голямо нетърпение :bowdown: :bowdown: :bowdown: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от shofercho » 09 Май 2004, 9:55

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :++ хаха луди хора
абе има ли двама - трима да бутнат??
Изображение

Назад към Страхотни истории