HELP
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
трябва да му купим гюдериика за коледа
кой нормален човек ще ремонтира по тия празници на пияна глава

кой нормален човек ще ремонтира по тия празници на пияна глава

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Aз затова от повече от година карам без такъв филтър, в тази мръсотия ако ще се гърча всеки месец + това да давам 40 лева а не да ги сипя в колата и да я одера едно хубаво ,по-добре да почвам да се возя с друга кола
Нови клапани за парното, термостат,водна помпа, без филтър за купето и сега често замирисва на пластмаса от дюзите за вентилация
Ако живеех в малък град или селище където няма толкова строителство и мръсотия щях да си купя карбонов филтър за 80 лв, през който не преминават никакви молекули освен тези на въздуха и поне да знам ,че всичко е О'К ...
Георги Пенчев

Нови клапани за парното, термостат,водна помпа, без филтър за купето и сега често замирисва на пластмаса от дюзите за вентилация

Ако живеех в малък град или селище където няма толкова строителство и мръсотия щях да си купя карбонов филтър за 80 лв, през който не преминават никакви молекули освен тези на въздуха и поне да знам ,че всичко е О'К ...
Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Gemar написа:Stanchev написа:Явор написа:за 20 го сменямSaSo написа:Моя е за смяна наемаш ли се да го сменишЯвор написа:3 рапиди,30 мин евалаЗа 30мин си цар... Казваш и идвам...
явно аз оставам шампиона разглобявам, изчиствам със специално пригоден накрайник за прахосмукачката (хоум мейд) около питата и самата пита, сменям филтъра и сглобявам за 7 минути
С центроването на жабката или без![]()
![]()
със, без, все тая

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Penchev написа:Aз затова от повече от година карам без такъв филтър, в тази мръсотия ако ще се гърча всеки месец + това да давам 40 лева а не да ги сипя в колата и да я одера едно хубаво ,по-добре да почвам да се возя с друга кола![]()
Нови клапани за парното, термостат,водна помпа, без филтър за купето и сега често замирисва на пластмаса от дюзите за вентилация![]()
Георги Пенчев
г-н Пенчев, 15 лв като за теб

ако искаш мога да ти изпратя, но проблемо

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Penchev написа:Aз затова от повече от година карам без такъв филтър, в тази мръсотия ако ще се гърча всеки месец + това да давам 40 лева а не да ги сипя в колата и да я одера едно хубаво ,по-добре да почвам да се возя с друга кола![]()
Нови клапани за парното, термостат,водна помпа, без филтър за купето и сега често замирисва на пластмаса от дюзите за вентилация![]()
Георги Пенчев
АЗ също се замислям за гореописаното от теб и в началото ми беше само в мислите,но щом ти си го приложил ,значи може да се кара и без филтър на климатроника ! Да ти кажа и на мен ми писна макар,че живея на морето да си ходя все до Пловдив и там срещу 45 лв в цената е включена и цената на филтъра , да ми сменят на всеки 6-7 хил. км филтъра -все да ми сглобяват и разглобяват жабката, да ми вадят половината неща от таблото , ''меча'' и не знам си още какво и после пак по обратния път ....... Не знам само защо са го сложили на такова шибано място този филтър ,а уж всичко в тази кола е измислено да ти е удобно и лесно ....
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
охоооооо изгоря--ще ми го смениш моя щото вече едвам дишаStanchev написа:Gemar написа:Stanchev написа:Явор написа:за 20 го сменямSaSo написа:Моя е за смяна наемаш ли се да го сменишЯвор написа:3 рапиди,30 мин евалаЗа 30мин си цар... Казваш и идвам...
явно аз оставам шампиона разглобявам, изчиствам със специално пригоден накрайник за прахосмукачката (хоум мейд) около питата и самата пита, сменям филтъра и сглобявам за 7 минути
С центроването на жабката или без![]()
![]()
със, без, все таяако не си си го сменил още, мини да го оправим за 1 цигара време

- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
ivan. написа:Аз моя филтер го мия на пароструика става нов,след около 10-на измивания още не се е скъсал
Колеги, ма то с пароструйка наистина ставало - днес го промих моя и ефекта е на ниво

Аз определено ще последвам този пример

...сега в купето става и за къс ръкав...
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
sineok_pi4_ написа:Penchev написа:Aз затова от повече от година карам без такъв филтър, в тази мръсотия ако ще се гърча всеки месец + това да давам 40 лева а не да ги сипя в колата и да я одера едно хубаво ,по-добре да почвам да се возя с друга кола![]()
Георги Пенчев
АЗ също се замислям за гореописаното от теб и в началото ми беше само в мислите,но щом ти си го приложил ,значи може да се кара и без филтър на климатроника ! Да ти кажа и на мен ми писна макар,че живея на морето да си ходя все до Пловдив и там срещу 45 лв в цената е включена и цената на филтъра , да ми сменят на всеки 6-7 хил. км филтъра -все да ми сглобяват и разглобяват жабката, да ми вадят половината неща от таблото , ''меча'' и не знам си още какво и после пак по обратния път ....... Не знам само защо са го сложили на такова шибано място този филтър ,а уж всичко в тази кола е измислено да ти е удобно и лесно ....
Не е препоръчително да се кара без филтър защото питата на охлаждащия радиатор се наблъсква с боклуци и парното започва да духа много слабо.След като веднъж се е запушил въпросния радиатор почистването става много трудно.
Самата смяна не е толкова трудна така че слагайте си филтрите не се циганете за 15лв.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Breyton написа:sineok_pi4_ написа:Penchev написа:Aз затова от повече от година карам без такъв филтър, в тази мръсотия ако ще се гърча всеки месец + това да давам 40 лева а не да ги сипя в колата и да я одера едно хубаво ,по-добре да почвам да се возя с друга кола![]()
Георги Пенчев
Не е препоръчително да се кара без филтър защото питата на охлаждащия радиатор се наблъсква с боклуци и парното започва да духа много слабо.След като веднъж се е запушил въпросния радиатор почистването става много трудно.
Самата смяна не е толкова трудна така че слагайте си филтрите не се циганете за 15лв.
е къде ги тия филтри по 15лв... Аз все ги намирам по 30-40лв...Не че няма да сложа ама... Все пак...За една тъпа хартия 30лв си е доста...
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
dinozab написа:Вие къде ги намирате по 30-40 лв последния го купих за 10лв
Толкова бяха по спомен... Около 36лв май... Последния път купувах миналата зима...И сега май пак ше дойде време да вземам...Че те ако са по 10-15лв аз веднага ше зема...
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Дайте марката на тия филтри по 10-15лв.
Ако ще карате без филтър, омотайте на рамката един чорапогащик поне малко от малко .........
Ако ще карате без филтър, омотайте на рамката един чорапогащик поне малко от малко .........

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2