18-20l/100km Възможно ли е?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Ще видим. На извънградско явно най-сигурно ще покаже. Мисля някоя почистваща добавка да и сложа. Ама не знам. 

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Е са минах 40 км. в софия и като ги няма глупаите задръствания(има си движение, но не чак толко квот беше тия дни) ми даде 12.5-13 на комп. Според мен сичко си е ок за сега. Сипах на STP няква добавка за резултати ше кажа като изпразня 1 резвоар. Иначе малко ме самнява горивния филтър дали е сменян. Ще го погледна в някои сервиз през работните дни.
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
БРАВО пич, радвам се за теб!!!!! Сега вече спокойно мога да отивам да се пазаря за моя автомат:) Това 13/100 си е повече от доволен разход!!!!
Случайно някой да има ТТ данни за 520 автомат??? Или от къде да хвърля едно око?
Случайно някой да има ТТ данни за 520 автомат??? Или от къде да хвърля едно око?
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
БРАВО пич, радвам се за теб!!!!! Сега вече спокойно мога да отивам да се пазаря за моя автомат:) Това 13/100 си е повече от доволен разход!!!!
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Еми освен успех да ти пожелая... А иначе аз имам всички книжки за колата, ама са на италиански, ако ти вършат работа мога да ти ги предоставя за да им хвърлиш едно око. 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не съм разбирател,но и на мен ми се струва 4е ти е ок колицата и в бесните задръствания е проблема...Имай предвид 4е съм правил 16-17Svetlyo написа:....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Еми с всичко (гуми-муми и секви такива простотии) ми стъпи общо на около 15 к ама след днешния удар май ще качим цената ако тия от ДЗИ се запънат нещо...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мерси за инфото,скоро да си оправиш без ядове колицата 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4