сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 15:33

:roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 16:37

Alex_Sm написа::roll:
привет на МИЦУБИШИТО.Нищо лично.Весела коледа!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 16:42

[/quote]

как така "ваш форум", имам си регистрация от неколко години преди теб тук, но си забравих user name. Така, че след когато сам карал цел живот само БМВ (първо година че нямам БМВ) мисла ,че ти си последния тук които ще ми нарешда къде да пиша и къде не, нека и това да е ясно.[/quote]

Определено си бягал от часа по литература :mhihi: и не съм последния,защото съм жена :twisted: А ти палиш точно като някой пубертет.Не ми се занимава ти казах със спорове.Ако искаш да поспорим на другото състезание се обади.Може и да научиш нещо.....

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 24 Дек 2007, 16:53

Упсс
Последна промяна Icco на 24 Дек 2007, 16:55, променена общо 1 път

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 24 Дек 2007, 16:54

DKeika написа:

как така "ваш форум", имам си регистрация от неколко години преди теб тук, но си забравих user name. Така, че след когато сам карал цел живот само БМВ (първо година че нямам БМВ) мисла ,че ти си последния тук които ще ми нарешда къде да пиша и къде не, нека и това да е ясно.

Определено си бягал от часа по литература :mhihi: и не съм последния,защото съм жена :twisted: А ти палиш точно като някой пубертет.Не ми се занимава ти казах със спорове.Ако искаш да поспорим на другото състезание се обади.Може и да научиш нещо.....

:mhihi: Браво Ваня хубаво му го каза :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 16:59

Alex_Sm надявам се нe се сърдиш.Казах нищо лично.Просто различен клас коли.Не те познавам,но за краткото време, през което си бил с мъжа ми тои каза,че си пич.Това е всеобщото мнение на всички от клуба,коио са говорили с теб. :yes:
Последна промяна DKeika на 24 Дек 2007, 17:53, променена общо 1 път

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 24 Дек 2007, 17:41

Няма място за сърдене,че евото победи,нали все пак това е състезание :!: :?: Да не забравяме,че е 2000 кубика (доколкото знам),просто в колата има много инвестирани пари (което прави чест на собственика и,който е не по-малко фен на БМВ от нас) и тези близо 500 коня не са от небето.А на Краси един голям :bowdown: :bowdown: :bowdown: за невероятното каране :yes:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 19:37

DKeika написа:

Сашност никога не съм имал чаз по българска литература същото не съм българин....
Пиша български с латински букви и след това кирилисатора го превръща в това които вишдате. Това за ми важмосности, който иска да се смее, няма проблем ....

Това си е отворен форум, след когато вие си казахте мнението сначи и аз мога. Казала си че колата е за друг клас и аз попитах за какив в този слутчеи?
Друг вика че съм "пълна нула", така че как да не пала поне малко. Но няма сначение, и на мен не ми се спори за глупости и с хора които ЛИЧНО не карат че на всеки му е лесно да пиши по форуми .....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 20:08

Alex_Sm или GTI-8V стана ясно,че сам се защитаваш с два ника не мисля,че ти си човека,който може да ми държи сметка :!: И сега вече ще променя тона си защото ми писна от детинското ти поведение-явно ти липсват първите 7 години.Като си толкова отворен купи си кола 150кс и ела да караш :!:

подпис:DKeika
мнението си е само мое и не е повлияно от никого :idea:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 24 Дек 2007, 20:23

Alex_Sm написа:...............

Абе разкарай се бе не разбра ли че не ти е мястото тук ?
Отивам на масата и е желателно следващия път като седна да прегледам форума да не се нервирам от изказванията на млякооблизващи се още момченца а дори и да не си такъв вземи и го покажи с държание и възпитание !!! Да не говорим за грамотност !!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 24 Дек 2007, 20:53

Ей,ама много силни изказвания...........човека е с 2 литра кола,ко искате от него - не мога да разбера :?: Бил 500км да дойде на състезанието,даде си крика от евото да сложим амортисьора,за да продължи Краси,вие го нахранихте щото не можел да пише на български.... :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 20:59

mitko_n1 написа:Ей,ама много силни изказвания...........човека е с 2 литра кола,ко искате от него - не мога да разбера :?: Бил 500км да дойде на състезанието,даде си крика от евото да сложим амортисьора,за да продължи Краси,вие го нахранихте щото не можел да пише на български.... :banghead: :banghead: :banghead:

Митак никой не го оспорва.дал ок!

ТОЧКА ПО ТЕМАТА БМВ И МИЦУБИШИнека не си разваляме настроението :P

Кой къде ще е на нова година? ;) ;) ;) ;) ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:54

двоиен пост, зажелавам
Последна промяна Alex_Sm на 25 Дек 2007, 0:13, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:55

DKeika написа:Alex_Sm или GTI-8V стана ясно,че сам се защитаваш с два ника не мисля,

по нагоре сам писал че съм забравил стария НИК когато се регистрирах преди години, регистрирах се с нов ник и след това намерих стария ник когато изрових малко, това е, нямам нушда да се крия от никoй ...

DKeika написа:Като си толкова отворен купи си кола 150кс и ела да караш

Ами пишете друг път в реглемент-а коли до 150 коне а не над 1600ccm

Повече не ми се иска да спора с теб че не ми става уднобно вече да се спора с жена на друг састесател по излични неща включващо мои правопис, никнаме и поднобни ....
Весела коледа се пак

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:57

двоиен пост, зажелавам
Последна промяна Alex_Sm на 25 Дек 2007, 0:14, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия