сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от selskiq » 23 Дек 2007, 22:53

натрихме ги днес маи

Потребител
Аватар

Мнение от selskiq » 23 Дек 2007, 22:58

[quote="selskiq"]натрихме ги днес маи[/qu митко 1 да спре да се иаде със селски защото селскиа е табела

Потребител
Аватар

Мнение от selskiq » 23 Дек 2007, 23:04

maraba

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 23 Дек 2007, 23:21

selskiq написа:
selskiq написа:натрихме ги днес маи[/qu митко 1 да спре да се иаде със селски защото селскиа е табела
ще ме умориш!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 23 Дек 2007, 23:53

Днес беше едно невероятно уникално шоу :mhihi: Който не доиде само може да съжалява.За клас А мисля няма к'во да говорим-ние сме №1 :mhihi: Та така снимки няма-от снимки какво ли ще видите?Имам видео.Проблема е,че е на касетка.Ако някои знае как АЗ да си го ка4а на компютъра да казва.Там платки ли какво незнам.Ина4е за мен ли4но безпорния фаворит си беше Краси/не 4е ми е мъж/но на това Мицубиши мястото му не беше в клас Б.Както и да е купона беше пълен перипетии както винаги имаше.Пре4ките преодоляни/точно за финала на Краси с Мицубишито тои скъса тампона на амортисьора,но благодарение на Методи и бързата реакция на вси4ки от екипа и тампон се намери и за 15 мин вси4ко беше шестак.Абе шестака си шестак хиихихихихи 8) Жиката беше невероятен в дрифта,момчето не караше за време но обра овациите на публиката за изпълнението си с Е34/535/големия кораб минава.....Селския и тои пак не беше минал през аптеката да си вземе хапчетата/доктора отказал да му ги изписва/Косата също се представи много добре :yes: Чефо му пожелавам до януари,когато ще е следващото състезание да си направи колата,защото ние знаем,4е може и по добре.Ивчо с Е30ката и тои го обарна на парзаляне :driving: Ако съм пропуснала някои моля да ме извини.Клуб адреналин затваря за тази вечер-утре пак 8) ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И НАИ ВЕЧЕ НА КЛУБА ОТ БМВ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :clap: :yes: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 24 Дек 2007, 0:57

Две мнения няма - БМВ-тата разбиха конкуренцията и бяха най аплодирани от публиката.
Доста кончета в един обор.
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 24 Дек 2007, 10:08

Кой сега е номер 1 :?: :?: :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: BMW :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от GTI-8V » 24 Дек 2007, 11:17

emok написа:А пък оня с Евото добре че му е 560коня колата иначе като пилот е пълна нула.

Що не я направи направо 1000 коня? Под 500 коня е и беше с улични гуми от горе на това, но както и да е. И как така прецени че е "пълна нула"??? Сначи лесно се кара мощна кола на картинг писта без истински прави?
Колата сам си печели нали? Ти май не си карал мощна кола и идея нямаш от моторспорт .....

Потребител
Аватар

Мнение от GTI-8V » 24 Дек 2007, 11:20

DKeika написа:на това Мицубиши мястото му не беше в клас Б.

А къде му е място ако не тайна?

Потребител
Аватар

Мнение от GTI-8V » 24 Дек 2007, 11:22

emok написа:Две мнения няма - БМВ-тата разбиха конкуренцията и бяха най аплодирани от публиката.

когато ти отговорих одеве си мислих че само чувек с нафтова печка може да пиши такова нещо и сега ти видях аватара, прав си бех ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 24 Дек 2007, 13:37

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=25&t=76959 поздрав за дк краси нашия пилот :winky: и всички от бмв клуба !!! 8) а за евото алекс ми каза че е около 500 :lol:
BMW FOREVER!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 14:52

GTI-8V написа:

БМВто на КРАСИ е 150кс Мицубишито 506кс-ако не можеш сам да си направиш изводите :kuku: ,ще кажа на дъщеря ми да ти ги обесни,а тя е на 7г
;) _________________

Потребител
Аватар

Мнение от GTI-8V » 24 Дек 2007, 15:03

DKeika написа:
GTI-8V написа:

БМВто на КРАСИ е 150кс Мицубишито 506кс-ако не можеш сам да си направиш изводите :kuku: ,ще кажа на дъщеря ми да ти ги обесни,а тя е на 7г
;) _________________

И се пак в какив клас требваше да кара когато има само "А" и "Б" ? А къде требваше да карат олекотени Rally Колите които стартираха.

А мешдо друго, достатъчно БМВ-та сам имал и сам карал че знам че неговия не е 150 коне, но това не играе рола така и иначе. Супер караше момчета, никoй не го оспорва това, но баш да ме правите на "пълна нула" е под всека критика.

Правете друг път састесание на "стокове коли" щом ви става кофти да гъбите от тунинговани.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 24 Дек 2007, 15:16

GTI-8V написа:
DKeika написа:
GTI-8V написа:

;) _________________

И се пак в какив клас требваше да кара когато има само "А" и "Б" ? А къде требваше да карат олекотени Rally Колите които стартираха.

А мешдо друго, достатъчно БМВ-та сам имал и сам карал че знам че неговия не е 150 коне, но това не играе рола така и иначе. Супер караше момчета, никoй не го оспорва това, но баш да ме правите на "пълна нула" е под всека критика.

Правете друг път састесание на "стокове коли" щом ви става кофти да гъбите от тунинговани.
ако и кола караш както пишеш-ясна ми е работата.Нямам намерение да си губя времето да те убеждавам в противното.Иди си по живо по здраво във форума на гофретките и не осирай нашия :idea:
пс.аз като не зная си мълча или питам :!:

Потребител
Аватар

Мнение от GTI-8V » 24 Дек 2007, 15:22

DKeika написа:
GTI-8V написа:
DKeika написа:
GTI-8V написа:

;) _________________

ако и кол караш както пишеш-яна ми е работата.Нямам намерение да си губя времето да те убеждавам в противното.Иди си по живо по здраво във форума на гофретките и не осирай нашия :idea:
пс.аз като не зная си мълча или питам :!:

как така "ваш форум", имам си регистрация от неколко години преди теб тук, но си забравих user name. Така че след когато сам карал цел живот само БМВ (първо година че нямам БМВ) мисла че ти си последния тук които ще ми нарешда къде да пиша и къде не, нека и това да е ясно.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия