календар 2008
Модератор: Общи модератори
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Браво Марто добра интервенция на време айде ще чакам с нетърпение тези календари 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Както писа Стефчо, от утре ще има бройки и при мен. Доста хора ме знаят къде съм и как да ме намерят. Затова, звънете ми, който ми няма тела 0885721222
ПС.Винаги ще има не доволни от календари и други рекламни материали. Миналата година аз не годувах и още шепа хора. Тази година други. Няма начин всички да са доволни. В клубния форум докато се разискваше темата дадох тази идея, точно писах, че и на Шаро и на Росен и още 10 Мки да се турат, пак ще има не доволни. Който не го харесва, да не си го купува мога да заявя лично аз. Този календар сам по себе си означава много, адцки много, но за хора не вникващи в идеята и марката, той не означава нищо. За мен този календар изразява същността на този форум. Защо? Защото на него са изобразени няколко икони. Първо иконата е30, това е иконата на Създателя на форума (заслужен жест и признателност, нека всеки с ръка на сърце да каже, че не мечте за този звяр), второ, иконата е24, (това е талисмана на клуба и форума, това е талисмана на времето, това е кола която не знам дали има човек който да не я мечтае). Да не говорим, че това е един ретро изглеждащ календар, това е нещо не присъщо за нашето ежедневие, това го прави още по-уникален, уникално раздвижен и в следващия момент практичен, не объркващ, както повечето, не традиционен. Така, че драги съфорумци и не харесващи този карендар, помислете над същността и марката. Помислете фърху тематиката на съществото.
ПС Весели празници и приятни емоции
ПС.Винаги ще има не доволни от календари и други рекламни материали. Миналата година аз не годувах и още шепа хора. Тази година други. Няма начин всички да са доволни. В клубния форум докато се разискваше темата дадох тази идея, точно писах, че и на Шаро и на Росен и още 10 Мки да се турат, пак ще има не доволни. Който не го харесва, да не си го купува мога да заявя лично аз. Този календар сам по себе си означава много, адцки много, но за хора не вникващи в идеята и марката, той не означава нищо. За мен този календар изразява същността на този форум. Защо? Защото на него са изобразени няколко икони. Първо иконата е30, това е иконата на Създателя на форума (заслужен жест и признателност, нека всеки с ръка на сърце да каже, че не мечте за този звяр), второ, иконата е24, (това е талисмана на клуба и форума, това е талисмана на времето, това е кола която не знам дали има човек който да не я мечтае). Да не говорим, че това е един ретро изглеждащ календар, това е нещо не присъщо за нашето ежедневие, това го прави още по-уникален, уникално раздвижен и в следващия момент практичен, не объркващ, както повечето, не традиционен. Така, че драги съфорумци и не харесващи този карендар, помислете над същността и марката. Помислете фърху тематиката на съществото.
ПС Весели празници и приятни емоции

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Между другото на 25-ти ще пътувам към Пловдив. Ако още не е договорено транспортирането на календарите за натам, аз ще се наема.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и аз по празниците съм си тук,че мноо работа....та който иска календари.....0887616782

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
До тук за следните градове има хора поели да получат и раздадат календарите.
Смолян
Пловдив
Варна
Бургас
Велико Търново
Русе
Смолян
Пловдив
Варна
Бургас
Велико Търново
Русе
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Бройте и Разград с 5 Календара
Данни:Стойчо Стоев,гр.Разград, бул.България № 5, тел. 0883 / 312121 или пък до поискване както е по удобно
Данни:Стойчо Стоев,гр.Разград, бул.България № 5, тел. 0883 / 312121 или пък до поискване както е по удобно
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
NeoPrint написа:...
Аз ще имам път към Дупница на 27-28, ако момчетата искат ще им занеса

Който иска да ми пише

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
GEORGIEV написа:GEORGIEV написа:Някой ако има минаване през Севлиево може ли да съдейства за 2-3 броя или ако не към кого да се обърна да си дам данните за Еконта
![]()
Колега ,колко календара искаш

Прати ми на л.с. данните необходими на куриерите

Георги Пенчев
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее