ВЪЗМУТИТЕЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ИСТОРИЯ !!!!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 03 Май 2004, 14:15

Еми тичай да си купиш, аз отидох взех си един и прочетох статията :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 03 Май 2004, 14:17

OK действам, в по-късния следобед ще я метна
stay tuned
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 03 Май 2004, 14:18

Сканирах я, но се сетих че е забранено по закон да я публикувам без изричното съгласие на Нощен труд.
За това който иска един ЛС до мен с мейл адрес и ще му я пратя!
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Veson » 03 Май 2004, 14:23

Май това е най-добрия вариант !
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 03 Май 2004, 15:20

BMW///M-ma6inata написа:Еми тичай да си купиш, аз отидох взех си един и прочетох статията :idea:

То не е трудно да се сети човек, но за теб ще има и жокер - не всички сме безделници и имаме време да излизаме да търсим вестници :puke:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 03 Май 2004, 15:23

аз пък имам друга идея, я по споко с тона към Машината :idea: :wink:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 03 Май 2004, 15:23

Всичко добре, само дето не ми допада вестникарския стил - какви са тия джигити, родеота и т.н.? :roll:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 03 Май 2004, 17:03

tsvet40 написа:
BMW///M-ma6inata написа:Еми тичай да си купиш, аз отидох взех си един и прочетох статията :idea:

То не е трудно да се сети човек, но за теб ще има и жокер - не всички сме безделници и имаме време да излизаме да търсим вестници :puke:

Дишай дълбоко бе, няма какво да се впрягаш, като ти казах това не съм искал с нищо да те обидя , все пак един нощен труд е 50 стотинки, а будки за вестници има на 100 метра,ама кат си решил че някой трябва да го сканира ,за да говидиш щото цял ден си зает, ОК.
Нито ме познаваш ,нито си слушал за мен че да ме наричаш безделник, така че недей да правиш толкова рязки изказвания.
П.П. - Аз вестниците си ги купувам ,а не ги търся.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 03 Май 2004, 17:30

Изпратете всички данни и материали по случая до БТВ Репортерите.Подкрепете ги с добре разказана историа.И мисля че ще направят материал по случая и ще се напомни на куките че не са върха на сладоледа.
За тази случка ми каза Icho а сбирката в събота.Дсота се учудих че не сте му клазали нищо като е змахнал към гумата на Голфа.Ако тва беше във Враца без замисляне за последствията гъбара щеше да бъде отрошен като сурвачка.Напрао шеха да му изкарат мъд#@та през устата.Но ака е по-добре сеа ше мое да го съдите и като дойдат да ви гонат от Бояна да са по възпитани!!!
Съдето го до дупка!!!
Ф&Ф-човече и ти си потърпевш след като те е заплашвал,значи и ти можеш да повдигнеш обвинение по редица членове.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Veson » 03 Май 2004, 17:31

Надзаглавие : Столични полицаи разпръскват тълпа в Бояна
Заглавие - с голееееми букви : Ченге размахва нож на джигити
Подзаглавие : Развилнелият се сержант разрязал гумите на кола

Столичен полицай размаха кухненски нож срещу участници в автородеото на Околовръстния път, научи НТ от свидетели.

Екшънът се разиграл на бензиностанция OMV - Бояна в четвъртък - 29 април, малко преди да започне автомобилното надбягване. Около 23.15 ч. полицейска лада Нива с рег. номер С 1002 КК спряла до насъбралата се тълпа. От колата слезли две униформени ченгета и едното започнало да крещи всички да се разотиват.
"След това същият полицай извади кухненски нож и се доближи до спряло на паркинга BMW" , разказа вчера пред НТ момче от тълпата, чието име се пази в редакцията. Сержантът попитал чия е колата и след като не получил отговор, наредил на собственика и да се маха от там.
"Признаваме, че се бяхме събрали за родеото, ченгетата дойдоха да ни разгонят, но БМВ то беше спряло точно на място за паркиране. Въпреки това шофьорът се качи и си тръгна", твърдят участниците.
Полицаят с ножа обаче не мирясал. Той се запътил към Фолксваген Голф и отново попитал на кого е колата. Този път никой не отговорил, защото шофьорът му не бил сред присъстващите."За пореден път питам", викнало ченгето и като не чуло отговор, забило ножа в една от задните гуми на колата.
Вдигнала се гюрултия, джигитите наобиколили полицая и започнали да се карат с него. Учасниците в кавгата твърдят, че само униформеният с ножа се е държал неадекватно и въртял хладното оръжие пред очите им. Колегата му само стоял и гледал.
Действията на ченгето с ножа са заснети с камерата на мобилен телефон, а филмчето е в Инернет на страница http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8276. На него ясно се вижда как служителят на закона размахва ножа и по този начин се опитва да респектира автоджигитите. Снимката (има една размазана снимка), която публикуваме, е свалена именно от този филм.
За полицейските началници остава, ако искат, да проучат кой е въпросният "герой".

Цитат на статията н Нощен труд !
Езика няма да го коментирам

а.. има и текст под снимката : Кадър от любителски филм, на който се вижда как сержант размахва нож на участник в родеото. Записът може да се види в Интернет на страницата на българските BMW-ентусиасти.

Еми това е
stay tuned
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2004, 17:39

Ако се постне снимка на самата статия няма да има проблем с автори и т.н. ....просто сканираме статията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 03 Май 2004, 17:41

ЕЕЕЕЕЕ цццц не са го написали както трябва.Кво е тва "автоджегити" сеа.Трябвало е да го напишат кат хората.Сега хората дет си купуват вестника шсе кажат-ебати,кво им е виновен полицая на тия като са вършили незаконни неща-а в случая и куката е вършила незаконно деяние.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Veson » 03 Май 2004, 17:45

Нема страшно, това се води цитат, мисля че имаме право, въпреки че сканирането е по-удачно като начин за показване.. и по-безобидно.
stay tuned
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 03 Май 2004, 18:16

Вестника е пред мен 8)БРАВО много съм доволен-няма да остане незабелязано.Току виж и нещо по новините излезе.... :!:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 03 Май 2004, 19:24

vraca написа:Ф&Ф-човече и ти си потърпевш след като те е заплашвал,значи и ти можеш да повдигнеш обвинение по редица членове.

Пак се направи на умен ти, ни си бил ни знаеш какво е станало за твое инфо изобщо не ме е заплашвал а жестикулираше докато ми обяасяваше как се бил разсмърдял управителя на ОМВ-то
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории