Ха сега
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
err0r написа:S14 ли е - да.
Да ама сток нема табела ///М

Демек - BMW не го имат туй за М3, не го турят в купе на М3, за това викам, че не е М3, пък за двигателя, мисля, че няма спор дали е S14 или не ... въпроса е тоя двигател прави ли колата М3 - аз съм на едно мнение с производителя - за вас не знам.
П.С.: Тая тема можеше да я кръстите - преброяване на притежателите на 320is във форума - до тук 3 ....
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Абе чисто М3 е за мен.
Не разбрах какви хриле има? Това, че е троен стоп и е в сток вид (дори има четириврати модели) не значи нищо. М3 от най-първите с катализатор е с почти същата мощност, като 320ис. На мотора на ис-ката си пише, каквото трябва. Чисто М3.
Не разбрах какви хриле има? Това, че е троен стоп и е в сток вид (дори има четириврати модели) не значи нищо. М3 от най-първите с катализатор е с почти същата мощност, като 320ис. На мотора на ис-ката си пише, каквото трябва. Чисто М3.

err0r написа:Абе чисто М3 е за мен.
Под хриле имах предвид раздувките на калниците на М3, което BMW наричат М3, а не 320is. Аз наистина харесвам много 320is и ако имах възможност - бих се сдобил с една такава и то с огромно удоволствие, но приемете го, това не е М3 - не за друго, а най-малкото защото BMW не го наричат и не го смятат за такова.
Аз спирам по темата, че да не се наям и аз ....
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
То и в Турция сглобяват едни телевизори с части на Philips, ма ги кръстили BEKO
И AIWA-та е SONY, ма почти... И Panasonic-а е Technics, обаче не съвсем. Примери колкото искате. Щом нещо е направено за евтинийка и тънканаж, мани да е като истинското.

It's not who You are, it's who You know...
logout написа:То и в Турция сглобяват едни телевизори с части на Philips, ма ги кръстили BEKOИ AIWA-та е SONY, ма почти... И Panasonic-а е Technics, обаче не съвсем. Примери колкото искате. Щом нещо е направено за евтинийка и тънканаж, мани да е като истинското.

колко евтино е било 320 ис 1988г.
напиши.
М-ката е струвала 57 000марки.
за ис-а не казвам
щото тука много папагали кацат и серат.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
OK. Не знам колко е струвала, но е специално направена, ама защо? Защото на италианците и португалците им идвало нанагорно с налога... Хем им се иска, хем не им стиска (баш като нас
). От БМВ казали - добре, ще резнеме туй-онуй, да я направиме като за вашия джоб - ма не ни карайте да си кривиме душата и да я броиме за ///М. Обаче вие ще си знаете, че е ///М
Да де, но не съвсем... Това имах предвид 

It's not who You are, it's who You know...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
само да ми падне някоя 320 ис
.....малиии,ше я разчастя 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4