Удариха ме нарочно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Удариха ме нарочно
Това не е истина
Днес, при пресичане на трамвайна линия един трамвай ме прасна нарочно. Точно бях тръгнал при Явор - в ТУРИНГ, да ми сменя термостат. Та... колата спре ли на място - загрява бързо, демек - по възможност, гледам да не спирам
Минавам през трамвайната линия значи, но ме засича движението /на всеки може да се случи баси/, спирам със задницата на линията. Ватманката... /м**а и да е** на таа червена шапчица/ ме вижда, щото е на около 10 м., но не спира и ме тресва НАРОЧНО отзад Отиде ми стопа
Аман от тоя селски манталитет. Най ме е яд, че беше жена, а не мъж... да го тресна и аз в мутрата нагла

Аман от тоя селски манталитет. Най ме е яд, че беше жена, а не мъж... да го тресна и аз в мутрата нагла

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мен преди 3- 4 години на Витоша и Алабин ме удари трамвай, който мина на червено
Ама поне му писаха акт, щото се явиха бая свидетели

Ама поне му писаха акт, щото се явиха бая свидетели

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
мда много неприятно.
ти нямаш право да спираш на трамвайната линията, обаче при тоя трафик човек няма как да премине. Едно време преди 89 трамвайте масово удряха колите който сппрат пред тях обаче сега не смеят много да не изядат некой бой.
абе има и друго ако сте забелязали трамвайната линия се използва за трето платно и когато ватманите бъразат и гонят график кво правиме и те са хора все пак. та извода какъв е?- пазете се от трамвайте
ти нямаш право да спираш на трамвайната линията, обаче при тоя трафик човек няма как да премине. Едно време преди 89 трамвайте масово удряха колите който сппрат пред тях обаче сега не смеят много да не изядат некой бой.
абе има и друго ако сте забелязали трамвайната линия се използва за трето платно и когато ватманите бъразат и гонят график кво правиме и те са хора все пак. та извода какъв е?- пазете се от трамвайте
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кво толко,вече не си личи нищо 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Те хората са казали,че жените нестават за шафьори ..... ,а пък и тая е била баси най-кофти жената
.Понякога им се чудя направо си плачат за бой 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
На тия от СГКТ яко им хлопа дъската. Добре, че само стопа, а не цялата задница, защото тоя трамвай е способен. Аз в неделя спасих един Голф, който се пречкаше на тролея да завие. Понеже тролея беше от дългите Икаруси, на които и задните колела им завиват, съответно задницата се отплесва яко, видях как голфа пред мен ще бъде смлян, започнах да свиркам и светкам. Голфаджията се помести в последния момент.

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: Удариха ме нарочно
kazakoff написа:Това не е истина :.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
радвай се че е само стопа. Но защо не се поставиш и на нейно място. Сигурно и тя псува и се ядосва, че не може да слезе и да счупи главата на хората, които ползват линията за трето платно. Особено като те видят с бавареца, за останалите хора си джигит, за който правилата не важат. Докато не започне да действа реално тоз ЗДП, така ще е

Дано бързо да оправиш щетите.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Benedetto написа:радвай се че е само стопа. Но защо не се поставиш и на нейно място. Сигурно и тя псува и се ядосва, че не може да слезе и да счупи главата на хората, които ползват линията за трето платно.
И затва викаш направо да почва да ги блъска... егати логиката

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Нищо чудно ако не го държат нервите да и бъде последният ден като Батманка
Всеки се нерви и мен ми е гадно,когато някой ми потъпква правата ама не газа хората .....

Всеки се нерви и мен ми е гадно,когато някой ми потъпква правата ама не газа хората .....

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Mollov написа:И затва викаш направо да почва да ги блъска... егати логиката![]()
![]()
Тва ако е някой върл селянин с дори газов пистолет дето много не мисли.... тая заради една простотия може да гушне цвекето...
Не си ме разбрал

А дори и в този форум има юзъри

И искам да помоля колегата kazakoff, като му преминат галимациите да драсне някой ред как е завършила цялата тази поучителна история

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
\Mollov написа:Benedetto написа:радвай се че е само стопа. Но защо не се поставиш и на нейно място. Сигурно и тя псува и се ядосва, че не може да слезе и да счупи главата на хората, които ползват линията за трето платно.
И затва викаш направо да почва да ги блъска... егати логиката![]()
![]()
Тва ако е някой върл селянин с дори газов пистолет дето много не мисли.... тая заради една простотия може да гушне цвекето...
да го гушне да му ебем макята ... като си го е заслужил

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3