BMW '7 2008г
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bustter
- младши ентусиаст
-
VesoPesaW123 написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнма ама ако това е почти еднакво със реалноста бмв ще отнесът ауди като свиня блажен вестник![]()
п.с.:![]()
В този клас А8 е слаб играч тук се целите в еС класата и Лексуса, не му знам модела..
Bustter
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Bustter написа:VesoPesaW123 написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнма ама ако това е почти еднакво със реалноста бмв ще отнесът ауди като свиня блажен вестник![]()
п.с.:![]()
В този клас А8 е слаб играч тук се целите в еС класата и Лексуса, не му знам модела..
Bustter
имах предвид презвалената визия на аудитата

а иначе аз и винаги съм казвал че има две марки който са на едно ниво и това са мерцедес и бмв

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
justinmaggie написа:Страхотен автомобил , много е агресивен!
Ооооо да Супер е ама сигурно и цената ще е страхотна и агресивна!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
страшна машина е
верно че бъбреците са огромни и не седят добре ама знае ли човек
може да има фейслифт после
верно че бъбреците са огромни и не седят добре ама знае ли човек
може да има фейслифт после

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Голяма зурла, голямо нещо
, много е добра, но ме съмнява да излезе в този вид, много напомня ЦС Концепта 

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
ох, поредната спортно-елегантна селска мечта... като ти се кара нещо с идиотски дизайн бегай за лексус или CLS.... или новите S-ки.... въпреки че още 2001-ва бмв напуснаха бизнес класата с дизайните си...
или пък бизнесмените станаха спортисти или спортни-бизнесмени...
а да и задните стопове... нещо им куцат на тия 7ци... не могат да ги направят.. тия и да ги строшиш пак ще седят зле.
Но определено има някаъв проблем и то сериозен в бмв.... новата 7ца ще е по голяма 3ка..... ай-драйв... което е повече като ОЙ-драйф.... и щом с алди са тръгнали да отнасят като (това много ми хареса) свиня блажен вестник... съвсем прецакаха постата.....
или пък бизнесмените станаха спортисти или спортни-бизнесмени...

а да и задните стопове... нещо им куцат на тия 7ци... не могат да ги направят.. тия и да ги строшиш пак ще седят зле.
Но определено има някаъв проблем и то сериозен в бмв.... новата 7ца ще е по голяма 3ка..... ай-драйв... което е повече като ОЙ-драйф.... и щом с алди са тръгнали да отнасят като (това много ми хареса) свиня блажен вестник... съвсем прецакаха постата.....

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
kowalski написа:ох, поредната спортно-елегантна селска мечта... като ти се кара нещо с идиотски дизайн бегай за лексус или CLS.... или новите S-ки.... въпреки че още 2001-ва бмв напуснаха бизнес класата с дизайните си...
или пък бизнесмените станаха спортисти или спортни-бизнесмени...![]()
Този задълбочен анализ сигурно го правиш от висините на доказан дизайнер и виден автомобилен експерт

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

Колата като дизайн е невероятно красив, всъщност !
Предницата е с подобна на последната 5-серия фарове с ръбове горе, а отзад е с една много красива чупка и фарове подобни като новото X6. Колата ще скрие шапката на Мерцедес, но и цените за абсолютно най-постната версия започват от 103 000 евра...
В края на 2008 ще започнат да излизат първите бройки

Предницата е с подобна на последната 5-серия фарове с ръбове горе, а отзад е с една много красива чупка и фарове подобни като новото X6. Колата ще скрие шапката на Мерцедес, но и цените за абсолютно най-постната версия започват от 103 000 евра...

В края на 2008 ще започнат да излизат първите бройки

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2