Шарнири за е34 заедно с носача?
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Шарнири за е34 заедно с носача?
На един приятел искат да му ги сменят- били свършили, но му казали, че вървят заедно в комплект с носачите, това вярно ли е? Струва ми се невероятно, колата е 2.5i 91- ва.
Ако имаш предвид преден десен носач с шарнирите мога да ти отговоря веднага: 133 лв немски комплект с шарнири (да уточня пак - моята е с носачи от 7-ма серия)
Само шарнир неможе - комплект с носача е ... на които могат да му се рециклират шарнирите и доколкото разбрах даже и някаква гаранция май дават - излиза около 50-60 лв ако не се лъжа.
Само шарнир неможе - комплект с носача е ... на които могат да му се рециклират шарнирите и доколкото разбрах даже и някаква гаранция май дават - излиза около 50-60 лв ако не се лъжа.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Може да се смени и само шарнири ,избиват се от носача и се набиват новите .. има ги и като резервна част ,моите ги взех за по 40 лв.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
... на които могат да му се рециклират шарнирите и доколкото разбрах даже и някаква гаранция май дават - излиза около 50-60 лв ако не се лъжа.[/quote]
Имам един познат дето ги рециклира....и гаранция дава... ако видиш как ги рециклира, няма да искаш повече да ти бъдат качени на колата...с един кръгъл камък започва да шие по шарнира докато се стегне
Имам един познат дето ги рециклира....и гаранция дава... ако видиш как ги рециклира, няма да искаш повече да ти бъдат качени на колата...с един кръгъл камък започва да шие по шарнира докато се стегне

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
12 мнения
• Страница 1 от 1