Удариха ме нарочно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Удариха ме нарочно

Мнение от kazakoff » 19 Дек 2007, 14:30

Това не е истина :banghead: Днес, при пресичане на трамвайна линия един трамвай ме прасна нарочно. Точно бях тръгнал при Явор - в ТУРИНГ, да ми сменя термостат. Та... колата спре ли на място - загрява бързо, демек - по възможност, гледам да не спирам :banghead: Минавам през трамвайната линия значи, но ме засича движението /на всеки може да се случи баси/, спирам със задницата на линията. Ватманката... /м**а и да е** на таа червена шапчица/ ме вижда, щото е на около 10 м., но не спира и ме тресва НАРОЧНО отзад Отиде ми стопа :maad: :banghead: :censored: :censored: :censored:
Аман от тоя селски манталитет. Най ме е яд, че беше жена, а не мъж... да го тресна и аз в мутрата нагла :maad:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2007, 14:55

Мен преди 3- 4 години на Витоша и Алабин ме удари трамвай, който мина на червено :shock:
Ама поне му писаха акт, щото се явиха бая свидетели :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 19 Дек 2007, 15:35

мда много неприятно.
ти нямаш право да спираш на трамвайната линията, обаче при тоя трафик човек няма как да премине. Едно време преди 89 трамвайте масово удряха колите който сппрат пред тях обаче сега не смеят много да не изядат некой бой.
абе има и друго ако сте забелязали трамвайната линия се използва за трето платно и когато ватманите бъразат и гонят график кво правиме и те са хора все пак. та извода какъв е?- пазете се от трамвайте

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 19 Дек 2007, 18:27

Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 19 Дек 2007, 18:35

Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Дек 2007, 19:18

бах тия трамвай
да им угасне тока дано
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Дек 2007, 19:20

кво толко,вече не си личи нищо :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 19 Дек 2007, 21:29

Те хората са казали,че жените нестават за шафьори ..... ,а пък и тая е била баси най-кофти жената :confused: .Понякога им се чудя направо си плачат за бой :confused:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 20 Дек 2007, 0:48

На тия от СГКТ яко им хлопа дъската. Добре, че само стопа, а не цялата задница, защото тоя трамвай е способен. Аз в неделя спасих един Голф, който се пречкаше на тролея да завие. Понеже тролея беше от дългите Икаруси, на които и задните колела им завиват, съответно задницата се отплесва яко, видях как голфа пред мен ще бъде смлян, започнах да свиркам и светкам. Голфаджията се помести в последния момент.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 20 Дек 2007, 11:05

хубаво е хората като си помагат...браво колега
поздрави :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: Удариха ме нарочно

Мнение от Benedetto » 20 Дек 2007, 11:57

kazakoff написа:Това не е истина :..... :maad: :banghead: :censored: :censored: :censored:
Аман от тоя селски манталитет. Най ме е яд, че беше жена, а не мъж... да го тресна и аз в мутрата нагла :maad:

радвай се че е само стопа. Но защо не се поставиш и на нейно място. Сигурно и тя псува и се ядосва, че не може да слезе и да счупи главата на хората, които ползват линията за трето платно. Особено като те видят с бавареца, за останалите хора си джигит, за който правилата не важат. Докато не започне да действа реално тоз ЗДП, така ще е :(

Дано бързо да оправиш щетите.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Дек 2007, 18:58

Benedetto написа:радвай се че е само стопа. Но защо не се поставиш и на нейно място. Сигурно и тя псува и се ядосва, че не може да слезе и да счупи главата на хората, които ползват линията за трето платно.

И затва викаш направо да почва да ги блъска... егати логиката :lol: :lol: :lol: Тва ако е някой върл селянин с дори газов пистолет дето много не мисли.... тая заради една простотия може да гушне цвекето...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 20 Дек 2007, 21:46

Нищо чудно ако не го държат нервите да и бъде последният ден като Батманка :lol:
Всеки се нерви и мен ми е гадно,когато някой ми потъпква правата ама не газа хората ..... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 20 Дек 2007, 22:03

Mollov написа:И затва викаш направо да почва да ги блъска... егати логиката :lol: :lol: :lol: Тва ако е някой върл селянин с дори газов пистолет дето много не мисли.... тая заради една простотия може да гушне цвекето...

Не си ме разбрал :P Не я оправдавам, ни най малко. Просто си я представям жената, как е решила да си върне на колегата, заради всички отворковци дето са я засичали. Все пак всеки се радва на 10 си минути слава :twisted: :twisted:
А дори и в този форум има юзъри :mhihi: , които открито си казват че са стигали до саморазправа с хора, които са ги засекли. Е таз женица газов пистолетняма, за сметка на това има Трамвай :help: (затова и казвам на колегата да се радва че са леки щетите).

И искам да помоля колегата kazakoff, като му преминат галимациите да драсне някой ред как е завършила цялата тази поучителна история :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Дек 2007, 2:20

Mollov написа:
Benedetto написа:радвай се че е само стопа. Но защо не се поставиш и на нейно място. Сигурно и тя псува и се ядосва, че не може да слезе и да счупи главата на хората, които ползват линията за трето платно.

И затва викаш направо да почва да ги блъска... егати логиката :lol: :lol: :lol: Тва ако е някой върл селянин с дори газов пистолет дето много не мисли.... тая заради една простотия може да гушне цвекето...
\

да го гушне да му ебем макята ... като си го е заслужил :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории