едно питане за АГУ на 320-ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
едно питане за АГУ на 320-ка
значи въпросът ми е следния
ако може някой да ми обесни как трябва да си монтирам газовата правилно
какво трябва да взема за да се возя на газ с Е30-ката М20В20
и трябва ли да и се слага емулатор да лъже ламда сондата и кое се прекъсва когато работи на газ колата/дюзите,помпата или и двете/?
ако може някой да ми обесни как трябва да си монтирам газовата правилно
какво трябва да взема за да се возя на газ с Е30-ката М20В20
и трябва ли да и се слага емулатор да лъже ламда сондата и кое се прекъсва когато работи на газ колата/дюзите,помпата или и двете/?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
ееееееее стига бе искам да пробвам как е на газ не съм казал че вечно ще е на газ,вия пък веднага наскачахте 

- чалгослушащСелянин
- Потребител
-
Пичага не ги слушай,екстра е на газ.Напрао ше получиш прераждане.Хем газар с БМВ,хем евтиниика.Супер а,като с новия Ариел 

Пловдив,Омв-то,20 часа,разискване всички проблеми на газта,оцета,метана,урана и всякакви Дражана Мирковски атрибути ,които помагат да си симпатяга!
Вече се радвам, че и мойта не попадна в твойте ръце, ако си видя колата с газ, ше си отрежа вените
ПС Знаеш ли какво ще срещнеш на газ? Само пробллеми. След 20000 ще срещнеш осдтра нужда от дюзи, бензинопроводи от край до край, нов резервоар, нова помпа, нова сонда, шина на дюзите, нова ламда, нови гърнета, нов комп, нов дебитомер, нов маншон, ново стъпково моторче, нови клапани, нови сегменти и още 1000 малки главоболия. Ама то и пльюс си има за 20000км ше изкяриш, точно 500лв. Ти си реши дали да го правиш. Говоря ти от личен опит. Знам кво праи газта, знам как съсипва, знам как вместо да си карам на аванта, си късам нервите повече от колкото да седя в задръстване. А ако искаш икономия, продаи си М20ката и си купи отново М40

ПС Знаеш ли какво ще срещнеш на газ? Само пробллеми. След 20000 ще срещнеш осдтра нужда от дюзи, бензинопроводи от край до край, нов резервоар, нова помпа, нова сонда, шина на дюзите, нова ламда, нови гърнета, нов комп, нов дебитомер, нов маншон, ново стъпково моторче, нови клапани, нови сегменти и още 1000 малки главоболия. Ама то и пльюс си има за 20000км ше изкяриш, точно 500лв. Ти си реши дали да го правиш. Говоря ти от личен опит. Знам кво праи газта, знам как съсипва, знам как вместо да си карам на аванта, си късам нервите повече от колкото да седя в задръстване. А ако искаш икономия, продаи си М20ката и си купи отново М40
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
sonny написа:.............
Тъкмо мислех да вградя газела на големия кораб,ама..........

Майтапа настрана,ама майката си ебало с тая газ

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
sonny написа:Вече се радвам, че и мойта не попадна в твойте ръце, ако си видя колата с газ, ше си отрежа вените![]()
бе да слага ше върви бизнеса

Слагайте газ, ама са от нова година кат сменат цените ше видите, бенза поскъпва с 6ст, а газта с 35. А и много е гот като отидещ на маркова бензиностанция и в бутилка дето събира по паспорт, по реалност и по табелка 45л, да ти набият 75лв, карайте на газ и живейте щастливо
Пък нии ще си караме изтормозените коли дето сме им взели душата на бензин, щото ако им сложим газчица, ептен ше се изложим и ше грохнат, нали много караме и не подържаме.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:Слагайте газ, ама са от нова година кат сменат цените ше видите, бенза поскъпва с 6ст, а газта с 35. А и много е гот като отидещ на маркова бензиностанция и в бутилка дето събира по паспорт, по реалност и по табелка 45л, да ти набият 75лв, карайте на газ и живейте щастливоПък нии ще си караме изтормозените коли дето сме им взели душата на бензин, щото ако им сложим газчица, ептен ше се изложим и ше грохнат, нали много караме и не подържаме.
а бе немога да разбера защо се засягаш от всяко мое мнение

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Кой каквото иска ще си праи с колата
Мен един пич ми предлагаше по ICQ да си сложа мотор от Honda на БМВ-то че тея на БМВ били куци
Ми те куци ма си ни харесват 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4