капачката на маслото
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
капачката на маслото
преди 2 години видях на капачката за маслото малко от бялата гадна тиня дето се получава като смеша водата с маслкото беше пак в зимния период бех пощурел да не е станала белята от тогава чак днес сутринта пак виждам същото явление колата я карам супер малко и се студена по 3-4 километра сутрин и 3-4 вечер ако излизам някъде отделно да се вържат 30 км за деня но тва е рядко. възможно ли е да си има беля от преди 2 години или от студа си прави конденз и кат се постопли маслото водата се изпарява и се събира на капачката събралата се гняс е в рамките на минимално количество иначе си е пушка
също така има друго интересно в студа като запала си пали нормално не трака не лопа но в първите 5-6 минути при подаване на гас до към 3000 оборота се едно нещо гаргори и ме дразни яко отделно към 2500 -3000 оборота като е топла пак ми се струва че шуми много хора ми казват че не е изпърдело нищо покрай веригата (обтегачи и теподобни) но на мен тва ми е под въпрос

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
прави конденз от късите разтояния дето я караш,направи едно яко каране 1-2 часа без да я гасиш и ще се оправи 

7 мнения
• Страница 1 от 1