сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
много бързо сте се организилали бе хора ако го бях прочел на време щях да дода да позяпам а пък кой знае мовеше и да се изкуша.
то днес бмв-то сутринта не можах да го изкарам и си запалих корсата с летните гуми и с нея
даже през лекцийките по математика ходих на полигона до ТУ с колеги на по дрифтче и единия даже се цапна в един ван ,че и ченгета идваха ама не разбраха кой е голям смях
то днес бмв-то сутринта не можах да го изкарам и си запалих корсата с летните гуми и с нея
даже през лекцийките по математика ходих на полигона до ТУ с колеги на по дрифтче и единия даже се цапна в един ван ,че и ченгета идваха ама не разбраха кой е голям смях
Последна промяна drmirchev на 17 Дек 2007, 20:05, променена общо 1 път
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
е на този полигон остана ли място за дрифтене?drmirchev написа:много бързо сте се организилали бе хора ако го бях прочел на време щях да дода да позяпам а пък кой знае мовеше и да се изкуша.
DK krasi написа:е на този полигон остана ли място за дрифтене?drmirchev написа:много бързо сте се организилали бе хора ако го бях прочел на време щях да дода да позяпам а пък кой знае мовеше и да се изкуша.
място има ибаче е много гаден лед и почти не става за дрифт ,то едва прав стоиш че се лъзга.ама не знам може и да се е стопило през деня ние ходихме към 10 часа .ама лед ти казвам ...много хора се спряха в пръстта долу дето е от строежите
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
9,30 часа пред сервиза на краси.който иска да заповяда...вход свободен за хора който не си вземат хапчетата 

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
21.30kirililiev написа:9,30 часа пред сервиза на краси.който иска да заповяда...вход свободен за хора който не си вземат хапчетата

- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
ти как не каза по рано бе човек ас вас шуменците много ви уважавам сигурно 50% от наи големите ми авери са от шумен.и мовечето са в ТУ
ама тебе не те знам иначе щях да се сетя веднага.Аз съм Милен м-у другото утре смятам да ходя за заверки ако искаш да ти врътна една шаиба за кафенце ако остане време иначе вечерта мога да се появяпред тоз сервиз.Не знам по принцип много хора събирате ли се?
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
http://www.vbox7.com/play:5fd395b1
клипа е със специалното участие на нашия скъп побратим......овации дами и господа заааа.....СЕЛСКИЯЯЯЯЯЯЯЯ
клипа е със специалното участие на нашия скъп побратим......овации дами и господа заааа.....СЕЛСКИЯЯЯЯЯЯЯЯ
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
drmirchev написа:ти как не каза по рано бе човек ас вас шуменците много ви уважавам сигурно 50% от наи големите ми авери са от шумен.и мовечето са в ТУ
ама тебе не те знам иначе щях да се сетя веднага.Аз съм Милен м-у другото утре смятам да ходя за заверки ако искаш да ти врътна една шаиба за кафенце ако остане време иначе вечерта мога да се появяпред тоз сервиз.Не знам по принцип много хора събирате ли се?

Обади се в някоя почивка ако искаш... (ама след 10:57).
Иначе може и вечерта да се видим.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
DK krasi написа:http://www.vbox7.com/play:5fd395b1
Евала на селяндура,селско дрифт партиииииииииииии

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю