e38 750 iL електроника
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Колега! Сега като ти разгледах галерията на втория ред втората снимка! Тази кола беше пусната в Мобиле.бг преди месец два! Че аз все си бутам фитилите и все ги следя тея Е38 750 така де ти я продаваше или я купи!?! Щото там пишеше шницер и т.н. ама 380 к.с. а не 421 к.с. я обясни малко повече за модела че взех да се влюбвам!
Кара 725 тдс и о да това е купето само под капака да имах друг мотор!
А и този разход 24 при какво каране ти го дава?[/quote]
Разход 24 дава при овер драйв , да продавах колата тогава но беше със счупена скоростна кутия и цената беше 15 000 евро .
Имаше кандидати много паралий малко и накрая смених скоростната кутия с още 10 000 неща и вече отпада продана ще продължавам да я кретим
Какво да ти обясня за модела значи колата аз съм първи собственик купих я на 15.03.2001 мислих да я продам ама в крайна сметка нито една кола не ми харесва повече от тази колата е с всички екстри два телефона седалки бронировка всичко незнам какво да конкретизирам 

Кара 725 тдс и о да това е купето само под капака да имах друг мотор!

А и този разход 24 при какво каране ти го дава?[/quote]
Разход 24 дава при овер драйв , да продавах колата тогава но беше със счупена скоростна кутия и цената беше 15 000 евро .
Имаше кандидати много паралий малко и накрая смених скоростната кутия с още 10 000 неща и вече отпада продана ще продължавам да я кретим

BlackTown | Living oN A Video !!!
Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!
Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
BlackTown написа:Колеги мога само да ви кажа че в една е38 си заслужава всяка една стотинка която се дава по нея . Незнам поне за мен това е най великата кола на БМВ 6 години я бутам по сервизи и ще продължавам защото нищо друго не предлага тази визия комфорт и скорост. Пожелавам ви всички тук да се качите на желаната от вас машина но като първи собственик на моята аз дурго не желая това е колата за мен !
Желая ви искренно само бензин да им сипвате на вашите самолети!
ETO TOВА Е НОВОГОДИШНО ПОЖЕЛАНИЕ!!!
ЖИВ И ЗДРАВ И "ТЯ ДА Е "ЖИВА" И ЗДРАВ"

Е 38 Е КОЛАТА - НЯМА ДРУГА. ТОЧКА.
АЙДЕ ПОЗДРАВИ!!!
http://forum.4tuning.ro/attachment.php? ... 1180873541
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Мдааа.Колата е хубава аз лично даже съм я карал.Честно казано върви както се сещате,а какво сме правили 740 и 750 по Тракия нека колегата обясни
...Е38 особенно с голям мотор-ТОВА Е КОЛАТА

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
сигурно сте правили задръстване 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2