отностно членството в клуба до Управата
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
отностно членството в клуба до Управата
Не съм сигорен дали му е тук мястото,но не се сетих за по-подхподящо.
Проблема е следният....
Няколко дни след националният събор в Хисаря подадох молба за членство в клуба,всичко беше наред ( уж ) имах и препоръка от член и тн. но и до ден днешен няма отговор,трябвало да се събере управителният съвет и тн. ок няма лошо ама уж сабранието било за октомври месец,а вече сме декември.
преди около седмица пуснах и онлайн молба ( за втори път ) и пак нямам отговор от управата.
Та миселта ми е има ли проблем с кандидатурата ми за член на бмв клуб България и ако има какъв е той

Проблема е следният....
Няколко дни след националният събор в Хисаря подадох молба за членство в клуба,всичко беше наред ( уж ) имах и препоръка от член и тн. но и до ден днешен няма отговор,трябвало да се събере управителният съвет и тн. ок няма лошо ама уж сабранието било за октомври месец,а вече сме декември.
преди около седмица пуснах и онлайн молба ( за втори път ) и пак нямам отговор от управата.
Та миселта ми е има ли проблем с кандидатурата ми за член на бмв клуб България и ако има какъв е той

Re: отностно членството в клуба до Управата
genezis написа:Не съм сигорен дали му е тук мястото,но не се сетих за по-подхподящо.
Проблема е следният....
Та миселта ми е има ли проблем с кандидатурата ми за член на бмв клуб България и ако има какъв е той![]()
![]()
Същото е и с мен.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Не съм от управата, но ще ви отговоря...
Момчета, проблемът не е във вашия телевизор, дет се вика
. Просто тук в клуба едни неща се позабавиха малко и затова така се е получило
. Имайте още малко търпение...

Момчета, проблемът не е във вашия телевизор, дет се вика

It's not who You are, it's who You know...
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз също не съм от управата на клуба, но кажете ми кой е приел молбата Ви и кой Ви е препоръчал, за да проуча въпроса и ще ви отговоря тук ?

engi колега мислиш ли че мога да помна преди 6-7 месеца кой е взел молбата ми на еко,точно след събора когато беше най голяма лудница
и имаше цифра народ всяка вечер,няма как да стане...
представи се човека каза че е от управата и толкоз.
просто ми е интересно,да иска човек да стане член,да си плаща членски внос,вярно не е голям ама нали кокото повече членове толкова повече по 60 в касата на клуба и толкова по добре за него като такъва.поне аз така мисля,незнам дали съм прав,да вярно трябва да има няква отсявка,а не куцо къораво и саката да става член,но ни съм куц ни нищо идеята на клуба ми е в кръвта и сърцето и обичам марката от малък....както се пише в сайта
син пламък в очите
е имам си го пламака както го има и всеки един от нас който е тук в този форум или поне по голямата част от нас.
engi ще съм ти благодарен ако провериш какво става с молбата ми и дали изобщо я има все още в клуба като чакаща.
ако имаш желание да помогнеш мога на ЛС да ти дам данните ми който ще са ти нужни да направиш проверката,а ако ли не здраве да е ще си седя и аз като всички семкаджии тук и ще си драскам само и толкоз.
останете си със здраве...
и имаше цифра народ всяка вечер,няма как да стане...
представи се човека каза че е от управата и толкоз.
просто ми е интересно,да иска човек да стане член,да си плаща членски внос,вярно не е голям ама нали кокото повече членове толкова повече по 60 в касата на клуба и толкова по добре за него като такъва.поне аз така мисля,незнам дали съм прав,да вярно трябва да има няква отсявка,а не куцо къораво и саката да става член,но ни съм куц ни нищо идеята на клуба ми е в кръвта и сърцето и обичам марката от малък....както се пише в сайта
син пламък в очите

е имам си го пламака както го има и всеки един от нас който е тук в този форум или поне по голямата част от нас.
engi ще съм ти благодарен ако провериш какво става с молбата ми и дали изобщо я има все още в клуба като чакаща.
ако имаш желание да помогнеш мога на ЛС да ти дам данните ми който ще са ти нужни да направиш проверката,а ако ли не здраве да е ще си седя и аз като всички семкаджии тук и ще си драскам само и толкоз.
останете си със здраве...
logout написа:...Просто тук в клуба едни неща се позабавиха малко и затова така се е получило. Имайте още малко търпение...
Прави впечатление, че отговора идва от колега-етусиаст, а не от човек от управата

Не мисли ли управата, че докато "тук в клуба едните неща се оправят" много от ентусуастите ще изгубят вярата в клуба като форум (средство и място) за изява, взаимопомощ и организация на на хора свързани от идеята и просто ще продължат да си карат колите без да се интересуват от другите като тях, т.е. ще станат като хилядите, които просто карат кола, пък била тя и BMW и си харесват единствено тяхната си кола а не марката и идеята.
Шест месеца не са малко време за един елементарен отговор (все пак и отрицателния отговор е отговор), а ако клуба има някакви затруднения от общ характер изискващи време, можеше да се напише нещо във форума, със съответните срокове хората да знаят и да не се надяват.
- Engi
-
Нощния ездач
-
genezis написа: ...
казвал съм го и друг път, ще го повторя и отново: до сега за годините, прекарани в този клуб, не съм станал свидетел на това, как някой пуска молба и на нея се гледа с пренебрежение, хвърля се в кофата и никой не й обръща внимание ! НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ ! Новите членове винаги са ДОБРЕ ДОШЛИ ! Независимо дали ще станат членове или не, те се подлагат на гласуване в клубния форум и после биват уведомявани за резултата. Щом няма никакво развитие по въпроса ти, значи нишката се е скъсала някъде по тресето, ще проуча въпроса и ще ти отговоря.
tsb_bg написа:Прави впечатление, че отговора идва от колега-етусиаст, а не от човек от управата![]()
![]()
това, което ти прави впечатление е точно така, но НЕ ТРЯБВА да ти прави впечатление, защото БМВ Клуб България е учреден като " организация с идеална цел " и постовете, които се заемат в него, в ролята на управници, НЕ СЕ заплащат по никакъв начин. Следователно, управата не седи по цял ден да чете форума и да чака на стенд бай пред клавиатурата да отговаря на въпроси, а трябва да се грижи и за собствената си прехрана, защото задачите, с които се нагърбва в клубната дейност, са изцяло в името на идеята.
2. НЯМА нищо лошо, че ти е отговорил " колега-ентусиаст "! ние в този клуб претендираме и се опитваме да бъдем ЕДНО ЦЯЛО, а не се делим на низшестоящи и високостоящи.

- Engi
-
Нощния ездач
-
ще Ви дам още един елементарен пример, който е адски показателен:
В четвъртак на Еко Любо Мегов донесе една молба, която пристигнала по български пощи на неговия адрес. ( това става така, защото съдебната регистрация на клуба все още се води на домашния му адрес ). Всички бяхме адски очудени и се спогледахме, защото това се случва за първи път в практиката ни. Молбата беше със снимка, информация за човека, но никой никога не го беше виждал, нямаше и препоръчал, съответно. Единодушно решихме да потърсим това момче, да му напишем мейл, и да го поканим да дойде при нас да се запознаем, за да пожем поне да добием някаква представа за него и тогава да го подложим на гласуване. Та... това което искам да ви кажа с думите ми: ПРИ НАС НЯМА ПРОСТО ПОДМИНАТИ МОЛБИ!
В четвъртак на Еко Любо Мегов донесе една молба, която пристигнала по български пощи на неговия адрес. ( това става така, защото съдебната регистрация на клуба все още се води на домашния му адрес ). Всички бяхме адски очудени и се спогледахме, защото това се случва за първи път в практиката ни. Молбата беше със снимка, информация за човека, но никой никога не го беше виждал, нямаше и препоръчал, съответно. Единодушно решихме да потърсим това момче, да му напишем мейл, и да го поканим да дойде при нас да се запознаем, за да пожем поне да добием някаква представа за него и тогава да го подложим на гласуване. Та... това което искам да ви кажа с думите ми: ПРИ НАС НЯМА ПРОСТО ПОДМИНАТИ МОЛБИ!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
tsb_bg написа:Прави впечатление, че отговора идва от колега-етусиаст, а не от човек от управата![]()
![]()
Аз само да добавя, този ентусиаст както го наричаш е член на клуба и малко или много се предполага че знае какво става в клуба

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Engi написа:... 1. БМВ Клуб България е учреден като " организация с идеална цел " и постовете, които се заемат в него, в ролята на управници, НЕ СЕ заплащат по никакъв начин...
2. НЯМА нищо лошо, че ти е отговорил " колега-ентусиаст "! ние в този клуб претендираме и се опитваме да бъдем ЕДНО ЦЯЛО, а не се делим на низшестоящи и високостоящи.
1. Сигурен съм, че "постовете" не се заплащат и не съм се съмнявал и за момент, че управата или някой от ентусиастите е тук са с цел на някакви облаги.
Идеята, формата и начина на общуване помежду ни въобще не предполагат приходи а разходи (не непременно финансови, а предимно морални) и отделяне от свободното време, защото никой няма да си зареже работата най-малко за това, че няма как да си поддържа колата заради която е тук

2. Наистина няма нито лошо нито обидно в това да отговори "колега-ентусиаст" и не смятам, че отговора трябва да дойде 10 мин. след въпроса. Идеята ми беше, че компетентен отговор на подобен въпрос може да се получи единствено от член на управата.
Много съм наясно, че хората които са се нагърбили с ръководни и организационни функции, влагат и нерви и време, а често и лични средства, (най-малко за транспорт и комуникации) и уважавам желанието и усилията, които дават от себе си за това.
Не съм се съмнявал, че всички в клуба са "ЕДНО ЦЯЛО" и ако не беше така, поне аз нямаше да съм тук, а и името "клуб" и "форум" нямаше да звучат на място в такъв случай

ge_a написа:Аз само да добавя, този ентусиаст както го наричаш е член на клуба и малко или много се предполага че знае какво става в клуба
Първо не искам да съм криво разбран, но "ентусиаст" за мен не е нито обидно, нито пренебрежително. Все пак до ник-овете пише точно това.
Колегата, подал молбата пита дали ще бъде одобрен (приет) за член на клуба и очаква конкретен отговор (да/не), а не пита "много или малко каво става в клуба"
Поради това смятам, че компетентен и ангажиращ отговор може да даде единствено член на управата, която в края на крайщата разглежда тези молби.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
tsb_bg написа:ge_a написа:Аз само да добавя, този ентусиаст както го наричаш е член на клуба и малко или много се предполага че знае какво става в клуба
Първо не искам да съм криво разбран, но "ентусиаст" за мен не е нито обидно, нито пренебрежително. Все пак до ник-овете пише точно това.
Колегата, подал молбата пита дали ще бъде одобрен (приет) за член на клуба и очаква конкретен отговор (да/не), а не пита "много или малко каво става в клуба"
Поради това смятам, че компетентен и ангажиращ отговор може да даде единствено член на управата, която в края на крайщата разглежда тези молби.
В клубния форум има бая информация за кандидатстващите за членове, така че няма нищо лошо да отговори и човек, който го чете...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
НЕщо май темата се превърна в лична разпра между някой лица а не да се обсъди факта че както нямало пренебрегнати молби така моята вече 6-7 месеца не е разгледана и няма никакъв отговор
така че ако обичате не спорете кой къв е и къв пост заема в клуба и дали е член на клуба или ентусиазт.
радвам се че привлякох внимание но не получавам за сега никакъв отговор по проблема ми.

така че ако обичате не спорете кой къв е и къв пост заема в клуба и дали е член на клуба или ентусиазт.
радвам се че привлякох внимание но не получавам за сега никакъв отговор по проблема ми.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
КОлега, аз съм председателя на УС и твоя или на другия кандидат-член молба до мен не е стигала! Съжалявам за това недоразумение, но често казано за първи път чувам,че сте имали интерес да станете членове! Пратете ми молбата и по една снимка на лс и ще пуснем анкета веднага.
Never mistake motion for action...
- Engi
-
Нощния ездач
-
genezis написа: ...
Ето ти отговор лично от прецедателя на БМВ Клуб България, и той отговорно заяви, че до него молба не е стигала! Ти даже не помниш на кой си я дал. Извинявайте ама ако сега напиша молба, фърля я пред блока на някой непознат и се надявам някой да я намери, не е особенно учудващо, че не сте станали членове. Практиката показва, че всеки, който е искал да стане член, е станал член!
Въпреки това, за да улесним този процес скоро ще пуснем важна тема със специално отделен мейл за тази работа и лице, което ще се занимава само с молбите на новите членове. Благодаря.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2