XENON-BG.NET ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТИЯ
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
XENON-BG.NET ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТИЯ
Здравейте колеги, гнева ми е по голям от един форум затова се регистрирам и тук с цел да ви предпазя от тези хора XENON-BG.NET.
ето какво ми се случи:
След много чакане ми пристигнаха новите фарове от германия и дойде ред ба КСЕНОНА. Избрах тея господа от XENON-BG.NET. Отивам аз до магазина, то било магазин за лампи на Цар Асен втори 60 и седи там една система самотно. Както и да е взех система и ги питам къде им е сервиза те да ми го сложат за да си има гаранция всичко. И ето от тук се започва. Отивам във "СЕРВИЗА" на ул Гео Милев до пицария Дон Вито(там и аларми слагат) гледам едно гаражче ама кочина пълна, гледам един момък седи там и кибичи без работа и го питам тука ли е сервиза и че имам час той вика да влезте при шефа във съседната заложна къща.
Казвам им че имам нови фарове и искам да ми ги сложат направо тях. Ок сичко добре изглежда казват ми след около два часа може и малко повече ще ми се обадят. Сядам аз в пицарията и пропилявам там час и половина и викам я да стана да видя до куде е стигнало. Влизам в гаражчето единич фар свален и толкоз. Ок отивам до Скай сити още час и там. Връщам се гледам мъчат да свалят и други фар(фара се сваля без много усилия за 10-15 мин с подходящи инструменти)
И усещам аз че тоя там бъкел си няма от това дето върши и докато се намеся аз хоп шчупи едното ушенце дето се държи фара. Викам кво ше правим сега "еми не знам сега шефа ше потърси нещо" кво търси? грънци и менци. Видя се че не се ли намеса аз няма да мога да си тругна от тая дупка и се започна -сам си сложих новите фарове че да не ми ги шчупи тоя. Прежалих шчупената щипка за фара сам ще си я сменя после. Ама шефа му казал че тая пластмасова джаджа не държи нищо- извинете господин ЗАЛОЖНА КЪЩА ама сега левия ми фар вибрира. Намесих се и в инсталирането на ксенона че иначе пак нещо че изпука и така чак до седем часа. За капак трябваше да платя 60 лева. Нямах сили да се разправям бих си шута и тва беше. А другото което не ми работи АSR-ра и ми викат ами не е вързан правилно значи рябваше да кажете преди това че е със сложен компютър :2gunsfiring_v1:
. Абе братче аз ли слагам системи или ти тва да не е жигула тва е АУДИ и това преля чашата. Сега си имам още куп работа по колата защото сулио и пулио се е взел да слага ксенони.
А другото което докато бях там трима души доидоха да се оплакват от алармите им :f_ck_you:
НИКОГА НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ КЪМ ТИЯ ЗА КАКВАТО И ДА Е БИЛО УСЛУГА!!!
--------------------
..........__________________.............................
......../------audibg.com------ \..........................
...<_/____________________\_>...................
....(_(_)__\==OOOO==/__(_)_)..............
....|--------\__________/--------|...........
....|\__O_______________O__/|..........
....|_|_|_|.....................|_|_|_|........
ето какво ми се случи:
След много чакане ми пристигнаха новите фарове от германия и дойде ред ба КСЕНОНА. Избрах тея господа от XENON-BG.NET. Отивам аз до магазина, то било магазин за лампи на Цар Асен втори 60 и седи там една система самотно. Както и да е взех система и ги питам къде им е сервиза те да ми го сложат за да си има гаранция всичко. И ето от тук се започва. Отивам във "СЕРВИЗА" на ул Гео Милев до пицария Дон Вито(там и аларми слагат) гледам едно гаражче ама кочина пълна, гледам един момък седи там и кибичи без работа и го питам тука ли е сервиза и че имам час той вика да влезте при шефа във съседната заложна къща.
Казвам им че имам нови фарове и искам да ми ги сложат направо тях. Ок сичко добре изглежда казват ми след около два часа може и малко повече ще ми се обадят. Сядам аз в пицарията и пропилявам там час и половина и викам я да стана да видя до куде е стигнало. Влизам в гаражчето единич фар свален и толкоз. Ок отивам до Скай сити още час и там. Връщам се гледам мъчат да свалят и други фар(фара се сваля без много усилия за 10-15 мин с подходящи инструменти)
И усещам аз че тоя там бъкел си няма от това дето върши и докато се намеся аз хоп шчупи едното ушенце дето се държи фара. Викам кво ше правим сега "еми не знам сега шефа ше потърси нещо" кво търси? грънци и менци. Видя се че не се ли намеса аз няма да мога да си тругна от тая дупка и се започна -сам си сложих новите фарове че да не ми ги шчупи тоя. Прежалих шчупената щипка за фара сам ще си я сменя после. Ама шефа му казал че тая пластмасова джаджа не държи нищо- извинете господин ЗАЛОЖНА КЪЩА ама сега левия ми фар вибрира. Намесих се и в инсталирането на ксенона че иначе пак нещо че изпука и така чак до седем часа. За капак трябваше да платя 60 лева. Нямах сили да се разправям бих си шута и тва беше. А другото което не ми работи АSR-ра и ми викат ами не е вързан правилно значи рябваше да кажете преди това че е със сложен компютър :2gunsfiring_v1:

А другото което докато бях там трима души доидоха да се оплакват от алармите им :f_ck_you:
--------------------
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: XENON-BG.NET ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТИЯ
viper-666 написа:Здравейте колеги, гнева ми е по голям от един форум затова се регистрирам и тук с цел да ви предпазя от тези хора XENON-BG.NET.
ето какво ми се случи:
И усещам аз че тоя там бъкел си няма от това дето върши и докато се намеся аз хоп шчупи едното ушенце дето се държи фара. Викам кво ше правим сега "еми не знам сега шефа ше потърси нещо" кво търси? грънци и менци. Видя се че не се ли намеса аз няма да мога да си тругна от тая дупка и се започна -сам си сложих новите фарове че да не ми ги шчупи тоя. Прежалих шчупената щипка за фара сам ще си я сменя после. Ама шефа му казал че тая пластмасова джаджа не държи нищо- извинете господин ЗАЛОЖНА КЪЩА ама сега левия ми фар вибрира. Намесих се и в инсталирането на ксенона че иначе пак нещо че изпука и така чак до седем часа. За капак трябваше да платя 60 лева. Нямах сили да се разправям бих си шута и тва беше. А другото което не ми работи АSR-ра и ми викат ами не е вързан правилно значи рябваше да кажете преди това че е със сложен компютър :2gunsfiring_v1:. Абе братче аз ли слагам системи или ти тва да не е жигула тва е АУДИ и това преля чашата. Сега си имам още куп работа по колата защото сулио и пулио се е взел да слага ксенони.
--------------------
Колега аз до тоя магазин точно имам обект ( строим една сграда сигурно си я видял ) ... Та съм влизал там ей така от любопитство... И имаше една мома тя беше ебати тъпия гьон!!! Нищо не хващаше...Стана ми смешно още от магазина а камоли там да си дам колата да ми слагат системата...Незнам как си се навил ....
Мерси за информацията все пак...
SaSo написа:viper-666 написа:Здравейте колеги, гнева ми е по голям от един форум затова се регистрирам и тук с цел да ви предпазя от тези хора XENON-BG.NET.
ето какво ми се случи:
И усещам аз че тоя там бъкел си няма от това дето върши и докато се намеся аз хоп шчупи едното ушенце дето се държи фара. Викам кво ше правим сега "еми не знам сега шефа ше потърси нещо" кво търси? грънци и менци. Видя се че не се ли намеса аз няма да мога да си тругна от тая дупка и се започна -сам си сложих новите фарове че да не ми ги шчупи тоя. Прежалих шчупената щипка за фара сам ще си я сменя после. Ама шефа му казал че тая пластмасова джаджа не държи нищо- извинете господин ЗАЛОЖНА КЪЩА ама сега левия ми фар вибрира. Намесих се и в инсталирането на ксенона че иначе пак нещо че изпука и така чак до седем часа. За капак трябваше да платя 60 лева. Нямах сили да се разправям бих си шута и тва беше. А другото което не ми работи АSR-ра и ми викат ами не е вързан правилно значи рябваше да кажете преди това че е със сложен компютър :2gunsfiring_v1:. Абе братче аз ли слагам системи или ти тва да не е жигула тва е АУДИ и това преля чашата. Сега си имам още куп работа по колата защото сулио и пулио се е взел да слага ксенони.
--------------------
Колега аз до тоя магазин точно имам обект ( строим една сграда сигурно си я видял ) ... Та съм влизал там ей така от любопитство... И имаше една мома тя беше ебати тъпия гьон!!! Нищо не хващаше...Стана ми смешно още от магазина а камоли там да си дам колата да ми слагат системата...Незнам как си се навил ....
Мерси за информацията все пак...
Колега а как ти звучи че тая мацка разбира повече от оня дето се занимава с колата- направо плачебно
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Малииииииийййй,ужас
колега ти си поредния измамен и прецакан българин от гаражните бг сервизи
Made in BG

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Ivan Zdravkov
- Потребител
-
мразя гадни измамници !!! мама им да еба гледат как да ти вземат и последния лев!!! много големи шибаняци мамка им !!! 

- www.xenon-bg.net
- Потребител
-
Здравейте,
Искренно съжалявам за причинените Ви проблеми и стрес, но бих искал да направя няколко уточнения:
1. Сайта www.xenon-bg.net е собственост на фирма "Алвиа" ЕООД, а монтажните работи по автомобила Ви са извършени от фирма "Би Ви ЕС".
2. След проведеният разговор с тях се оказа, че момчето работило по автомобила Ви е ново и действително не е било добре запознато с това, което върши.
3. От доста време нямаме изискването монтажа на системите да се извърши на определено от нас място, за да важи гаранцията Ви.
4. Насочването на клиентите към въпросният гараж и още два сервиза в София, както и други сервизи в страната правим единствено с цел да ги улесним.
5. След вашият случай изрично ще направим уточнението, че гаранцията не е обвързана с това къде се монтира системата, както на сайта ни, така и на гаранционните карти!
Въпреки, че не смятам, че отговорността за причинените проблеми по автомобила Ви е наша ще се радвам да се свържете с мен, за да Ви компенсирам за неудобствата!
Моля приемете мойте искренни извинения!
Николай Кателиев
"Алвиа" ЕООД
Искренно съжалявам за причинените Ви проблеми и стрес, но бих искал да направя няколко уточнения:
1. Сайта www.xenon-bg.net е собственост на фирма "Алвиа" ЕООД, а монтажните работи по автомобила Ви са извършени от фирма "Би Ви ЕС".
2. След проведеният разговор с тях се оказа, че момчето работило по автомобила Ви е ново и действително не е било добре запознато с това, което върши.
3. От доста време нямаме изискването монтажа на системите да се извърши на определено от нас място, за да важи гаранцията Ви.
4. Насочването на клиентите към въпросният гараж и още два сервиза в София, както и други сервизи в страната правим единствено с цел да ги улесним.
5. След вашият случай изрично ще направим уточнението, че гаранцията не е обвързана с това къде се монтира системата, както на сайта ни, така и на гаранционните карти!
Въпреки, че не смятам, че отговорността за причинените проблеми по автомобила Ви е наша ще се радвам да се свържете с мен, за да Ви компенсирам за неудобствата!
Моля приемете мойте искренни извинения!
Николай Кателиев
"Алвиа" ЕООД
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
www.xenon-bg.net написа:Въпреки, че не смятам, че отговорността за причинените проблеми по автомобила Ви е наша ще се радвам да се свържете с мен, за да Ви компенсирам за неудобствата!
Добре бе...Как смяташ тая работа...Момчето ти обясни ти пак упорстваш че не е ваша вината...Естествено че е ваша вината или поне на гаража там за счупения фар на момчето...
- www.xenon-bg.net
- Потребител
-
SaSo написа:www.xenon-bg.net написа:Въпреки, че не смятам, че отговорността за причинените проблеми по автомобила Ви е наша ще се радвам да се свържете с мен, за да Ви компенсирам за неудобствата!
Добре бе...Как смяташ тая работа...Момчето ти обясни ти пак упорстваш че не е ваша вината...Естествено че е ваша вината или поне на гаража там за счупения фар на момчето...
Ами ние сме две различни фирми и по принцип аз не нося отговорност за монтажите. На другата фирма за това и се плаща! Аз поемам отговорност за качеството и гаранцията на стоката която внасям и продавам.
Все пак понеже случая ми е изключително неприятен съм готов да поема някаква отговорност и да се извиня!
И аз съм си купувал климатик от Техномаркет и тези, които дойдоха да го сложат направиха само поразии, че даже и боклука не си събраха, но не обвинявам Техномаркет за това.
С горното по никакъв начин не искам да се оправдавам. Просто бих искал нещата да са ясни.
Извинението, което съм предложил е съвсем искренно!
SaSo написа:www.xenon-bg.net написа:Въпреки, че не смятам, че отговорността за причинените проблеми по автомобила Ви е наша ще се радвам да се свържете с мен, за да Ви компенсирам за неудобствата!
Съгласен съм с човека от фирмата вносител,щом не негова фирма монтира системата,то той не носи никаква отговорност за това как се монтират матерялите (освен морална,която май е най важна )
за това смятам че трябва да се търси отговорност от хората извършили монтажа а не от тези който са продали системата
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
viper-666 написа:Както и да е взех система и ги питам къде им е сервиза те да ми го сложат за да си има гаранция всичко.
След като от магазина са го насочили към тоя сервиз без да му обяснят, че не е задължително там да ходи, дали и магазинера няма вина?
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
XaMaB написа:viper-666 написа:Както и да е взех система и ги питам къде им е сервиза те да ми го сложат за да си има гаранция всичко.
След като от магазина са го насочили към тоя сервиз без да му обяснят, че не е задължително там да ходи, дали и магазинера няма вина?
обърни внимание на следното
"Както и да е взех системата и ги питам каде им е сервиза...."
Че магазинера е за е**не тва ясно,че монтажника е за е**не и тва се разбра,но защо доставчика а не изпълнителя да носи отговорност???
е тва не ми е ясно на мен!
Аз лично бих търсил отговрност и бих предявил рекламация към изпълнителя на монтажа( този който е скапал леглото на фара.този който е монтирал два фара 5-6 часа)а не от човека който ми го е продал.
Колеги, след като се свързах с Николай Кателиев от xenon-bg.net и се срещнах с него, разговаряхме по случката и бях компенсиран финансово, въпреки че вината е на фирмата със сервиза. Благодаря за което! Лошата случка завърши с добър край благодарение на отзивчивостта и коректността на господина. В интерес на истината не очаквах въобще че ще се свържат с мен и че ще бъда компенсиран без мое настояване. Успех на господин Кателиев.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ