BMW 8-Series

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 13 Дек 2007, 13:15

За мен 8-ма серия си е 31-чката :!:
Тоя шлеп :no:
П.С. : ...и верно мяза на майибах...
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 13 Дек 2007, 15:48

Joro_Paveto написа:Мисля си, че BMW малко изпуснаха момента за възраждане на 8-ма серия. Имам в предвид, че преди няколко години, когато беше бумът на GT-животните и се пуснаха коли като SLR, Carrera GT, Enzo, Murcielago и коли от този тип, BMW вече беше пуснал Z8, за който имаше някаква идея да е GT, но не се вписваше. A си мисля, че едно възраждане на 8-ма серия около 2002-2003 година, под формата на някакво безкомпромисно животно с V12 щеше да е доста успешно...докато сега май трябва да е животно на батерий с тая екология...

Колега GT клас няма нищо общо с Енцо, Карера ГТ и другите изброени от теб... ;) Както и разликата между 8-ма серия и Z8 е като SLR и SL при Мерцедес. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Дек 2007, 16:34

бах и грозните бъбреци, на някой му куца фотошопа :mhihi: :mhihi: :help:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар

Мнение от saarak » 13 Дек 2007, 17:20

:++ господи туй прилича на Тойота ... не не не мое да е истина това ...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 13 Дек 2007, 18:28

2advanced написа:бах и грозните бъбреци, на някой му куца фотошопа :mhihi: :mhihi: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 13 Дек 2007, 18:29

2advanced написа:бах и грозните бъбреци, на някой му куца фотошопа :mhihi: :mhihi: :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 14 Дек 2007, 11:52

Flat 6 написа:Колега GT клас няма нищо общо с Енцо, Карера ГТ и другите изброени от теб... ;)

Ама тя Carrera GT затова е GT... Не говоря за серйте Льо Ман, а за цивилния клас познат като GT. Още представители са Koenigsegg, Pagani Zonda и т.н. Може да разбираме различни неща под GT...ти кои автомобили мислиш, че обхваща?
А за 8-ма серия с 4 врати...смешна аматьорска работа...а и изобщо не видам смисъл от нещо с мазна форма, което да конкурира 7-ма серия...CLS крайно безмислено нещо...дори няма сегмент, в който да се напъха тая концепция за автомобил.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 14 Дек 2007, 12:05

Joro_Paveto написа:
Flat 6 написа:Колега GT клас няма нищо общо с Енцо, Карера ГТ и другите изброени от теб... ;)

Ама тя Carrera GT затова е GT... Не говоря за серйте Льо Ман, а за цивилния клас познат като GT. Още представители са Koenigsegg, Pagani Zonda и т.н. Може да разбираме различни неща под GT...ти кои автомобили мислиш, че обхваща?
А за 8-ма серия с 4 врати...смешна аматьорска работа...а и изобщо не видам смисъл от нещо с мазна форма, което да конкурира 7-ма серия...CLS крайно безмислено нещо...дори няма сегмент, в който да се напъха тая концепция за автомобил.

Aston Martin Vanquish, Bentley Continental GT, BMW M6, Ferrari 599 GTB, Maserati GT, CL65
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 14 Дек 2007, 12:39

Защо всички разправяте, че било фотошоп. Доколкото знам, това возило е било представено като концептуален модел на изложението в Шан-Хай под името CS. Демек има го в реални размери... А може и аз да бъркам нещо :roll:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 14 Дек 2007, 14:39

logout написа:Защо всички разправяте, че било фотошоп. Доколкото знам, това возило е било представено като концептуален модел на изложението в Шан-Хай под името CS. Демек има го в реални размери... А може и аз да бъркам нещо :roll:

CS-а няма много общо с тази така наречена 8-а сирия!
http://www.worldcarfans.com/8070419.002 ... t-revealed

Прекалено голяма изглежда шофьорската врата и задната ос е много назад за да има оптимален баланс шасито, според мен е разбира се ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Дек 2007, 16:33

На мен пък ми допада. Има доста агресивно излъчване ;)
И защо да не е с 4 врати :roll: и 3та серия първоначално е била с 2 врати само и после е започнало да се предлагат и 4риварати в следващите модели 8) Ако наистина това е 8мицата ще е много яко, по добре от ония АстонМартин наречен БМВ ЦС :confused:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Individual » 14 Дек 2007, 17:43

Истински се надявам да възродят Серия 8.
Но не и в този вид, в който е показана на тези снимки.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 14 Дек 2007, 19:21

Тва подобие на кола сигорно трябва да е конкуренция на мерцедес ЦЛС
а това от бмв как ще го кръстят си е техна работа може и 11 серия да е
никой не му пука за феновете гледа са пазарната ниша пари требват :mhihi: действайте :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Дек 2007, 20:11

MaXimal написа:
Joro_Paveto написа:

Aston Martin Vanquish, Bentley Continental GT, BMW M6, Ferrari 599 GTB, Maserati GT, CL65

...Това са ГТ автомобилите , по-горе изброените ферарри и порше се водят суперкар или екзотик :idea: Така поне ги разделят западняците ... иначе има и ГОЛФ ГТ ама не е ГТ автомобил , просто по-агресивно означение на по-спортната версия...
А относно твърдението,че БМВ са изпуснали времето за суперспортист :confused: точно сега му е времето , защото конкуренцията поостаря , морално . И ако сте забелязали точно такъв е реда ИЗЧАКВАНЕ конкуренцията да пусне нещо и после - НАДСКАЧАНЕ . За това се разминават и конкурентите модели на БМВ,Мерцедес и Ауди ... Първо РС4 , след 2 години М3 Е92 , след година (догодина) Ц63 АМГ , след него М3 Е92 ЦСЛ ... Както и при малките по-миналата година Е90 , тази година нобата Ц класа , догодина новото А4 :shock:
А относно 8 серия ... при продажбите на Е31 ... май още и е горчиво на БМВ :roll: за това пък ще има ... МИНИ кросоувър :mhihi: кадето са парите там и БМВ . Като става въпрос за милиарди ... всички са ку*ви , гледат се парите и ако традицията спомага за изкарването на пари - хубаво , ако не ... няма ОСЕМ . Виж БМВ - ЦСЛ ще има . 4вратото купе се оказа доста успешно .

младши ентусиаст
Аватар

Re: BMW 8-Series

Мнение от Bustter » 22 Дек 2007, 18:02

bace_martu написа:неква приятна изненада се очаква може би !?!? :roll:
http://carsguru.net/news/1715/view.html

Това чудо в този си вид ако иска да иземе пазара на постария конкурент:

Изображение

ще има доста сериозни финансови проблеми бумера...

Bustter

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум