16.12.07 (Неделя) - Посещение на дома в Долна Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Лина написа:Не съм пропускала досега, но имам неотложна работа и няма как да се освободя, за да дойда. Ако някой има път към Лозенец, нека мине да помогна за компютрите и съм събрала още дрешки , освен от мен и от приятелки.
пусни един смс или лс да кажеш къде през лозенец да мина
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Няма проблем, то утре е Еко и там ще се събират. Ще ги дам да ги занесат направо.
Успех в начинанието!
Успех в начинанието!
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
Някой може ли да ми каже къде се намира дома в Долна Баня и към колко часа се очертава да сте там за да се срещнем направо. Сигурно с някои колеги ще дойдем от Пловдив. Ако не, се надявам да мога и сам ще дойда.
Ще преведа някой лев и ще видя какво мога да домъкна. Ако не, поне някоя торта ще им взема на децата.
Колко са като бройка?
Ще преведа някой лев и ще видя какво мога да домъкна. Ако не, поне някоя торта ще им взема на децата.
Колко са като бройка?
BMW 5-series POWER!
Още малко яснота по темата:
Тъй като най-вероятно ще се съберат повече парички, предложението ми е да остане отворена сметката до около 20.12. Така с една прилична сума може да се купят няколко комютъра. Няма нужда да бързаме и да вземем конфигурации без да ги проучим подробно. Ще отидем за партито в неделя и ще видим какви са им наличните техники и какво да вземем. Така и децата ще останат доволни и ние ще сме удовлетворени от добре свършената работа. Надявам се да нямате нищо против и нека, който може да помогне с избора на фирма или начин, по който да се вземат компютрите, да ми се обади или да ми пише на ЛС.
Само за сведение, до днес нямам преведени пари по сметката, но има хора, които ми ги оставиха лично.
Видях, че има доста желаещи да помогнат финансово и затова и решихме да оставим сметката по дълго отворена. Това е за сега и при нова информация ще пиша веднага.
Поздрави на всички, Ели
Тъй като най-вероятно ще се съберат повече парички, предложението ми е да остане отворена сметката до около 20.12. Така с една прилична сума може да се купят няколко комютъра. Няма нужда да бързаме и да вземем конфигурации без да ги проучим подробно. Ще отидем за партито в неделя и ще видим какви са им наличните техники и какво да вземем. Така и децата ще останат доволни и ние ще сме удовлетворени от добре свършената работа. Надявам се да нямате нищо против и нека, който може да помогне с избора на фирма или начин, по който да се вземат компютрите, да ми се обади или да ми пише на ЛС.
Само за сведение, до днес нямам преведени пари по сметката, но има хора, които ми ги оставиха лично.
Видях, че има доста желаещи да помогнат финансово и затова и решихме да оставим сметката по дълго отворена. Това е за сега и при нова информация ще пиша веднага.
Поздрави на всички, Ели

- CynepMEH
- Потребител
-
- Кара: Eclipse Turbo 4x4
Eli написа:Още малко яснота по темата:
Поздрави на всички, Ели
аз пратих току що. Дали са получени?
- CynepMEH
- Потребител
-
- Кара: Eclipse Turbo 4x4
Попитах в моята фирма за старите компютри и монитори. Имаме системи Celeron 2.0 GHz, 256 MB RAM, 40 или 80 GB HDD (не ги знам точно), вградени sound + video. Цената им е 170 лв.
Има и монитори: 17" = 45 лв, 19" = 80 лв. Но за мониторите не знам в какво състояние са, тъй като имаше масова разпродажба и най-хубавите отидоха. Е, тези може да се проверят при интерес и да ги тестваме дали ще станат.
Та може да се вземат тези машини, ще се добави по 256МБ рам или по 512 отгоре и ще станат прилични компютри за децата...
Ако няма по-добра оферта казвайте
Колко компа трябват?
Има и монитори: 17" = 45 лв, 19" = 80 лв. Но за мониторите не знам в какво състояние са, тъй като имаше масова разпродажба и най-хубавите отидоха. Е, тези може да се проверят при интерес и да ги тестваме дали ще станат.
Та може да се вземат тези машини, ще се добави по 256МБ рам или по 512 отгоре и ще станат прилични компютри за децата...
Ако няма по-добра оферта казвайте

Това е много добре. Само че ще почакаме до края на другата седмица да видим как сме с парите. Благодаря ти за заинтересоваността.
Някой е превел пари и не си е написал името на наредител. Написал е моето име. Нека ми пише ЛС, за да знам кой е. Ако не желае, няма да публикуваме името му в случай, че ми пише.
Някой е превел пари и не си е написал името на наредител. Написал е моето име. Нека ми пише ЛС, за да знам кой е. Ако не желае, няма да публикуваме името му в случай, че ми пише.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Pin2 написа:Кога утре, че нещо се отплеснах и къде се срещаме ?
Лук Ойла, където е винаги срещата към 10:30

VesoPesaW123 написа:Колеги аз обаче съм под въпрос щото няма МПС на разположение![]()
От кой квартал си ?
Tux0 Ca !

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
SpUd3r написа:Pin2 написа:Кога утре, че нещо се отплеснах и къде се срещаме ?
Лук Ойла, където е винаги срещата към 10:30VesoPesaW123 написа:Колеги аз обаче съм под въпрос щото няма МПС на разположение![]()
От кой квартал си ?
Левски