Хлъзгав лунен пейзаж по баира+Е30...:(
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
ами да изчакаш снега да се стопиTurbo-Lag написа:Аз нямам възможност да имам тежести в багажника би ли ме посъветвал нещо другобахти 1 свястна тема не остана в Е30
а новите са БИСЕРИ да си Е.... М......ТА

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Re: ..
zAcK написа:bavareca_86 написа:бате има ли лед забрави да се ка4ишако ще не с дрифт да е ами по таван да караш
Качвал съм се из Карлово миналата
година едни нагорнища с летните гуми, с лед и 5 см. сняг в/у леда.
Нагорнищата си бяха повече от сериозни и никакъв проблем![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=8703
е тва искам да го видя как г оправиш върху сняг и лед да се катериш безпроблемно със летни гуми
ти колега незнам на кви наркотици си ама по добре хвани смени дилара че не ти се отразява добре тоя херойн дет използваш
....
днес сутринта на прав участък при изпреварване на един тир от втора на трета и се започна едно дрифтене на лево на десно за малко да вляза под него,а беше само заледено ( повтарям заледено а не лед )
ти ми говориш за изкачване,че няма проблем земи се стегни и не пиши глупости ако обичаш момчето има сериозен проблем и след като неможеш да помогнеш поне не пречи....
пс: колега що се отнася до проблема ти.....тодор добе ти го каза варянт няма освен с вериги по съвета на сони,аз ти препоръчвам най горещо гуми със шипове,ама ще е тегаво да си ги набавиш ( поне качествени де )
успех с катеренето ако имаш решение на проблема моля да ни осветлиш всички

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
sonny написа:Не чакай нормални отговори, щото ша та земат на мушка спамерите![]()
Прав беше....

genezis написа:пс: колега що се отнася до проблема ти.....тодор добе ти го каза варянт няма освен с вериги по съвета на сони,аз ти препоръчвам най горещо гуми със шипове,ама ще е тегаво да си ги набавиш ( поне качествени де )
мдаа.... ще купя тия дни нови гуми за отзаде...после чакам следващия сняг/лед/т.н. и ще пиша!

Rumburak написа:sonny написа:Не чакай нормални отговори, щото ша та земат на мушка спамерите![]()
Прав беше....
genezis написа:пс: колега що се отнася до проблема ти.....тодор добе ти го каза варянт няма освен с вериги по съвета на сони,аз ти препоръчвам най горещо гуми със шипове,ама ще е тегаво да си ги набавиш ( поне качествени де )
мдаа.... ще купя тия дни нови гуми за отзаде...после чакам следващия сняг/лед/т.н. и ще пиша!
Ако можеш да си позволиш хубави гуми, не щади средства. Вече три зими под ред карам с различни гуми и тази зима просто усетих какво е качествена, зимна, нома гума.

- niko_first
- младши ентусиаст
-
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ники,
Дай да го видим тоя байр че ми стана интересно а и не си почерпил още сигурно за това
, знам че в Бистрица си е секс ама чак пък толкова
. Помниш какво ти казах по добре евтини но нови зимни гуми. А и ти с тия повдигнати обороти и тоя метан ли се опитваш да катериш? Така като описваш улиците на 3000 оборота трудно ще се оправиш.
Дай да го видим тоя байр че ми стана интересно а и не си почерпил още сигурно за това

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
sonny написа:niko_first написа:ма си треа и шпер
Понякога и шпера не помага, но няма две мнения, че е неоспорим + в този проблем
и как се разбираше дали имам шпер...?

бонго написа:Ники,
Дай да го видим тоя байр че ми стана интересно а и не си почерпил още сигурно за това, знам че в Бистрица си е секс ама чак пък толкова
. Помниш какво ти казах по добре евтини но нови зимни гуми. А и ти с тия повдигнати обороти и тоя метан ли се опитваш да катериш? Така като описваш улиците на 3000 оборота трудно ще се оправиш.
еми хайде..... да си потрошиш и ти е30-ката явно искаш.... дай да минат празниците

...ма то кво да черпя като още консумативите не съм й сменил , а и виското се прецака...

Последна промяна Rumburak на 23 Дек 2007, 16:08, променена общо 1 път
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
sonny написа:Ако можеш да си позволиш хубави гуми, не щади средства. Вече три зими под ред карам с различни гуми и тази зима просто усетих какво е качествена, зимна, нома гума.
ами, не че мога да си позволя много...... ама можеш ли да ми препоръчаш марка и магазин откъдето да си купя поне две за отзад...?

чувал съм, че е хубаво да се купят току що докарани, а не да са престояли на склад някъде или в магазина,че така им остарявал материала и загубвали кпд..дали е истина не знам.
между другото може би имам донякъде решение на проблема с изкачването - ВЕРИГИ.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
мищелин алпин 3 ~115лв на гума и няма грижи. иначе мнението мие по-добрестари, но марка отколкото нови от метро на кило или подобни глупости
а не може да няма иначе място за едно бордюрче, релсичка или подобен жокер
хич не е за подценяване 

а не може да няма иначе място за едно бордюрче, релсичка или подобен жокер

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Чувал съм че с гумите компромис не треа се прай,що ставали и инфекций,ама секи си знае за себе си............
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
petio_petiov написа:Чувал съм че с гумите компромис не треа се прай,що ставали и инфекций,ама секи си знае за себе си............
кат ти гледам подписа и гуми да имаш пак стават инфекции

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3