Проблем, тресе при скорост над 130-150 км/ч
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем, тресе при скорост над 130-150 км/ч
Момчета искам да попитам да ли знаете защо при скорост над 130 150 км почва да се тресе много странно
мерси предварително
мерси предварително
Re: проблем тресе
CreAt1ve написа:Момчета искам да попитам да ли знаете защо при скорост над 130 150 км почва да се тресе много странно
мерси предварително
Само при тази скорост ли ти тресе? При спиране при ускорение или като прехвъпли 140км/ч почва да се тресе цялото купе? Ако е това което си мисля би трябвало да спира да ти тресе над 170 км/ч. Дано не е това !!! Иде реч за дисбаланс на кардан или проблем в диференциала. Успех
Опитът , както и импотентността идват с годините!!!
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
При слагане на чисто нови гуми след определен брой километри (не помня колко) трябва пак да отидеш за баланс и изчезва тресенето при по-висока скорост.
Така и не разбрах откъде идва този феномен с новите гуми, но аз два пъти съм го изпитвал (със старата ми кола).
Така и не разбрах откъде идва този феномен с новите гуми, но аз два пъти съм го изпитвал (със старата ми кола).
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Май беше писано в Детски Болести за е39 - може да е рейка... Погледни във Важните теми на раздела Е39!
Успех!
Успех!
И аз имам същия проблем не е много но се чуства. След 150 km/h изчезва, а така беше и като си я докарах от Германия. Сега съм с четири нови зимни гуми, пак същата работа. Джантите са добри да не кажа перфектни. Съмнявам се за баланса, но тресенето идва от долу от средата сякаш от кардана. Чакам по-добро време да поогледам от долу. Успех ако откриеш нещо сподели.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Занимавам се с гуми и джанти-проблема може и да не от тях,при мен се беше случило същото-излезе от опорният лагер на кардана.Направо ми скъса нервите докато открия проблема.Виж си шарнирите,биелетите и тампоните на носачите отпред,но преди това отиди на читав баланс,щото от лично наблюдение знам как и с какво се правят баланси 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2