Впечатления от сервиз : "ИТО МИКС" (Дианабад) ?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Впечатления от сервиз : "ИТО МИКС" (Дианабад) ?
Колеги искам да попитам имате ли някакви впечатления от въпросния сервиз?Как се работи (говоря за качество), има ли тук някой, който да се познава с накой от собствениците на сервиза (или поне с управителя Ицо?) ? Благодаря предварително на отговорилите!
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Вече втори път ми боядисват колата там (не цялата), с възлагателно писмо от ДЗИ.
Като качество са по-скоро средно ниво, предполагам че по причина че ДЗИ не плащат много пари за ремонти.
Като цяло съм доволен, и двата пъти имах дребни забележки, които ги оправиха веднага.
Доста по-добре боядисват от кварталните майстори със сигурност.
Шефа им мисля че се казва Боби Цветанов, може и да е само приемчик, но като гледам как ги юркаше там не ще да беше само приемчик.
На фона на сервиза на БулИнс, от когото случки слушам почти всеки ден, този сервиз мога да кажа, че е читав.
Като качество са по-скоро средно ниво, предполагам че по причина че ДЗИ не плащат много пари за ремонти.
Като цяло съм доволен, и двата пъти имах дребни забележки, които ги оправиха веднага.
Доста по-добре боядисват от кварталните майстори със сигурност.
Шефа им мисля че се казва Боби Цветанов, може и да е само приемчик, но като гледам как ги юркаше там не ще да беше само приемчик.
На фона на сервиза на БулИнс, от когото случки слушам почти всеки ден, този сервиз мога да кажа, че е читав.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ