Хлъзгав лунен пейзаж по баира+Е30...:(

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Как се изкачва заледен/заснежен/кишав баир по черен път с е30-ка..?

С много дрифтове и ебаси амортизацията на колата...
15
23%
Има си цака...
34
53%
Човече,... забрави за такива опити по-добре!
8
13%
Безпроблемно....ама с Х5-ца!!!
5
8%
Екстра се изкачва, ама ако не си със задно предаване, демек - абе ти що си купи БМВ???
2
3%

Общо гласове : 64
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 09 Дек 2007, 1:58

Turbo-Lag написа:Аз нямам възможност да имам тежести в багажника би ли ме посъветвал нещо друго :roll: бахти 1 свястна тема не остана в Е30 :confused: а новите са БИСЕРИ да си Е.... М......ТА
ами да изчакаш снега да се стопи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мечтата на патриота Е38-та пред блока

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 09 Дек 2007, 3:14

Мерси, може да заключвате :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Re: ..

Мнение от genezis » 11 Дек 2007, 17:48

zAcK написа:
bavareca_86 написа:бате има ли лед забрави да се ка4иш :mhihi: ако ще не с дрифт да е ами по таван да караш

Качвал съм се из Карлово миналата
година едни нагорнища с летните гуми, с лед и 5 см. сняг в/у леда.
Нагорнищата си бяха повече от сериозни и никакъв проблем ;)

http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=8703

е тва искам да го видя как г оправиш върху сняг и лед да се катериш безпроблемно със летни гуми
ти колега незнам на кви наркотици си ама по добре хвани смени дилара че не ти се отразява добре тоя херойн дет използваш
....
днес сутринта на прав участък при изпреварване на един тир от втора на трета и се започна едно дрифтене на лево на десно за малко да вляза под него,а беше само заледено ( повтарям заледено а не лед )
ти ми говориш за изкачване,че няма проблем земи се стегни и не пиши глупости ако обичаш момчето има сериозен проблем и след като неможеш да помогнеш поне не пречи....

пс: колега що се отнася до проблема ти.....тодор добе ти го каза варянт няма освен с вериги по съвета на сони,аз ти препоръчвам най горещо гуми със шипове,ама ще е тегаво да си ги набавиш ( поне качествени де )
успех с катеренето ако имаш решение на проблема моля да ни осветлиш всички ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 11 Дек 2007, 22:26

sonny написа:Не чакай нормални отговори, щото ша та земат на мушка спамерите :mhihi:

Прав беше.... :evil:

genezis написа:пс: колега що се отнася до проблема ти.....тодор добе ти го каза варянт няма освен с вериги по съвета на сони,аз ти препоръчвам най горещо гуми със шипове,ама ще е тегаво да си ги набавиш ( поне качествени де )

мдаа.... ще купя тия дни нови гуми за отзаде...после чакам следващия сняг/лед/т.н. и ще пиша! :arrow:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Дек 2007, 0:26

Rumburak написа:
sonny написа:Не чакай нормални отговори, щото ша та земат на мушка спамерите :mhihi:

Прав беше.... :evil:

genezis написа:пс: колега що се отнася до проблема ти.....тодор добе ти го каза варянт няма освен с вериги по съвета на сони,аз ти препоръчвам най горещо гуми със шипове,ама ще е тегаво да си ги набавиш ( поне качествени де )

мдаа.... ще купя тия дни нови гуми за отзаде...после чакам следващия сняг/лед/т.н. и ще пиша! :arrow:

Ако можеш да си позволиш хубави гуми, не щади средства. Вече три зими под ред карам с различни гуми и тази зима просто усетих какво е качествена, зимна, нома гума. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 12 Дек 2007, 0:37

ма си треа и шпер ;)
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 12 Дек 2007, 2:40

С този шпер обаче, ако нямаш добър самоконтрол няма да имаш и читави гуми за дълго време :mhihi:
BMW only!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Дек 2007, 2:50

niko_first написа:ма си треа и шпер ;)

Понякога и шпера не помага ;) , но няма две мнения, че е неоспорим + в този проблем

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 16 Дек 2007, 14:00

Ники,

Дай да го видим тоя байр че ми стана интересно а и не си почерпил още сигурно за това :mhihi: , знам че в Бистрица си е секс ама чак пък толкова :). Помниш какво ти казах по добре евтини но нови зимни гуми. А и ти с тия повдигнати обороти и тоя метан ли се опитваш да катериш? Така като описваш улиците на 3000 оборота трудно ще се оправиш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rumburak » 23 Дек 2007, 16:03

sonny написа:
niko_first написа:ма си треа и шпер ;)

Понякога и шпера не помага ;) , но няма две мнения, че е неоспорим + в този проблем

и как се разбираше дали имам шпер...? :uups: :help: :roll:

бонго написа:Ники,

Дай да го видим тоя байр че ми стана интересно а и не си почерпил още сигурно за това :mhihi: , знам че в Бистрица си е секс ама чак пък толкова :). Помниш какво ти казах по добре евтини но нови зимни гуми. А и ти с тия повдигнати обороти и тоя метан ли се опитваш да катериш? Така като описваш улиците на 3000 оборота трудно ще се оправиш.

еми хайде..... да си потрошиш и ти е30-ката явно искаш.... дай да минат празниците :drinking: , да изтрезнеем и тамън ще почерпя
...ма то кво да черпя като още консумативите не съм й сменил , а и виското се прецака... :bcry: :comp:
Последна промяна Rumburak на 23 Дек 2007, 16:08, променена общо 1 път
Изображение
Дилян Пенчев написа:

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rumburak » 23 Дек 2007, 16:07

sonny написа:Ако можеш да си позволиш хубави гуми, не щади средства. Вече три зими под ред карам с различни гуми и тази зима просто усетих какво е качествена, зимна, нома гума. ;)

ами, не че мога да си позволя много...... ама можеш ли да ми препоръчаш марка и магазин откъдето да си купя поне две за отзад...? :roll:
чувал съм, че е хубаво да се купят току що докарани, а не да са престояли на склад някъде или в магазина,че така им остарявал материала и загубвали кпд..дали е истина не знам.
между другото може би имам донякъде решение на проблема с изкачването - ВЕРИГИ. :lol:
Изображение
Дилян Пенчев написа:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Дек 2007, 20:19

мищелин алпин 3 ~115лв на гума и няма грижи. иначе мнението мие по-добрестари, но марка отколкото нови от метро на кило или подобни глупости ;)

а не може да няма иначе място за едно бордюрче, релсичка или подобен жокер ;) хич не е за подценяване :!:
Изображение
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 23 Дек 2007, 20:36

Чувал съм че с гумите компромис не треа се прай,що ставали и инфекций,ама секи си знае за себе си............
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Дек 2007, 20:48

инаги е по-добре да дадеш пари за гуми, от колкото за ламарини или не дай Боже за доктори ;)
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 23 Дек 2007, 21:02

petio_petiov написа:Чувал съм че с гумите компромис не треа се прай,що ставали и инфекций,ама секи си знае за себе си............

кат ти гледам подписа и гуми да имаш пак стават инфекции :confused:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30