Помощ за боя

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Помощ за боя

Мнение от twistermpm » 11 Дек 2007, 15:49

Здравейте.. значи да се похваля и аз първо, взех така желаната кола.. Е39 520и '97 М52 но така и не можах да й се нарадвам.. на третия ден един кретен "не ме видя" и ми одра калника, та сега трябва да боядисвам.. някой може ли да ми каже откаде точно трябва да ми вземат номера на боята, защото тя е малко специфична за Е39 или поне не съм виждал друга с цвят бордо..
Последна промяна twistermpm на 11 Дек 2007, 17:04, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 11 Дек 2007, 16:54

Честито.
Единия вариант е да да отвориш предния капак и да видиш някъде до лявата стойка за амортисьора трябва да има табелка с информацията която ти трябва.
Втори вариант - този линк http://bmw-bulgaria.com/shop_content.php/coID/500/content/---------------------------------------BMW е от подписа на колегата ЧеГевара. Отиваш , попълваш последните 7 цифри от VIN и получаваш мейл със информация за твоята кола , както е излязла от завода - включително кода и името на боята. На сайта пише да очакваш отговора до 2 дни, но аз го получих по-бързо, така че ако не ти е много спешно или не можеш да намериш табелката по колата, ще ти свърши работа.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 11 Дек 2007, 19:43

Първо честито и безаварийно, да си я караш със здраве. Както каза колегата отгоре, някаде около левия "ботуш" има табелка на която пише и номера на боята. Дано да сме били от помощ ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от twistermpm » 12 Дек 2007, 0:33

Намерих го, мерси много за инфото.

Назад към E39