Истинско преебаване на куките!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Tender написа:....
Vasilen написа:Полициите на различни държави имат начини и правила за достъп до такива територии, но във всички случаи дълеч не са толкова тривиални като да те спре катаджия на пътя.
Не съм казал че на кораба не могат да се качат има си начини и правила в пристанищата, аз не съм наясно с тях. Но да погледнем другата алтернатива в открито море можеш ли да се качиш на кораба без да те застрелят? В неутрални води никой няма право да се качва на кораба освен ако не са обявили война на държавата чиито флаг е на мачтата!
Вижте, червени номера с бяла лента са посланическите коли са същата чужда територия.
И Lion и Tender говорят за дипломатически коли които са за ползване на посолството аз ви говоря за посланническата кола (мислех че и консулите се возят в такива ама май съм в грешка)
Та историите които разправяте надали са се случили с посланническата кола!
Колкото до

May the BMW force be with you!
- Mnogo burz
- Потребител
-
Vasilen - е имам предвид, че става въпрос за същата история като с посланическата кола, с червени номера ли е - нямат право да я пипат!!!
Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
Vsi4ko druga e izmislitca
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Mnogo burz написа:Колкото до шефа на незнам си там кой го написа това, че е бил в колата и са ги спирали - ти в кой свят живееш бе...
Ако ти е шеф, НЕ МОЖЕ ДА ИМА КОЛА С ТАКИВА НОМЕРА, на дипломатите, консулите и посланиците не им е разрашено да извършват търговска дейност в съответната държава... - международен закон отностно представителства на държава в други държави!!!
Морков ти го каза ама хайде не се хаби да скролваш че да проверяваш.
Та по въпроса , кой е казал че шефа ми е търговско лице !!!
А за процедурата, МОГАТ да го спрат , НЕ МОГАТ с пръст да го пипнат докато е в колата. Мога да изискат (повтарям) да дойде юридическо лице , представител на дадената институция. Могат дори и акт да съставят но могат само да го пратят за подпис в горепосочената.
Разбира се - пак повтарям има и по-умни ченгета. Могат да го спрат да му направят единствено устна забележка. Например - задния стоп е ударен и не Ви свети моля оправете го . Следва напускане на колата за проверка. Ха сега паднахте ли ни. По този начин сцена се е разигравала пред мен. Не ти трябва да знаеш какво мазало настава после, Та молби та извинения та съд и т.н. Разбира се според мен това е така защото става въпрос не за кое да е а за Американска кола и гражданин. Ама не ми обяснявай че не могат да спрат колата. Има 1000000 начина. Ако искаш да ти докарам и 1-2 ченгета , за справка Дружбенски , които са го правили, ами той колегата просто нямал къде да спре и единия на 3 см отпред другия на 3 отзад. А лети като си отворен. Така че не си мисли че сички , па дори и куките са тъпи.
Прав си но донякъде. Просто закона има не само едно лице

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Mnogo burz написа:...Не знам вие за какви номера говорите, но ЧЕРВЕНИТЕ НОМЕРА ОЗНАЧАВАТ ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ и колите с такива не могат да бъдат спирани!!!...
...Понеже сте много отворени...
...Нещо ви е куца информацията...
... ти в кой свят живееш бе...!
Първо много отворен намали тона

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Mnogo burz
- Потребител
-
Първо не си ти този който ще ми казва с какъв тон да говоря и второ аз поясних, че става въпрос за човек, който е бил шофьор на консула и предполагам, че има малка разлика между и дипломатическите. И че сам отворен, да такъв съм!!!
Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
1-во виж си Личните съобщения...
2-ро по темата като е бил шофьор на консула странно как е карал Пежо 406
2-ро по темата като е бил шофьор на консула странно как е карал Пежо 406

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2