Въпроси за предното окачване
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми не знам, аз съм много такъв... гуш парата - шор бозата. Навивам си на пръста, отивам, меткам кинтите и така. Не моем го мислим - търгове-мъргове. Някой ден, като си нямам работа и си имам парички за харчене, ще си сглобявам някоя Е30-ка с мерак - бавно и спокойно, пък когато стане 

It's not who You are, it's who You know...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
доволен съм
само матор остана 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ауууу комбинизона такъв нисък е много арен
тия конита от руди за 500 лева ли ги взе
п.с. сонка абе аз знам че е така ама пробвам

п.с. сонка абе аз знам че е така ама пробвам

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- logout
- старши ентусиаст
-
Момци, сори че съживявам темата, но понежежобещах да се похваля, а и някои хора ме питаха, ето го новото окачване:
Ето предната пружина:
А ето и отзаде:
Снимките са с малко гадно качество, че са от телефона.
Впечатления
Това, което поръчах, е 45/40. Оказа се, че старото ми е било 60/40 с неизвестен произход на пружините (червени), които обаче си бяха така от Германия... Резултатът е, че сега колата е малко по-нагоре от преди, което обаче е добре за картера. Очаквах по-твърдо возене, обаче все пак съм със зимни гуми и те значително омекотяват, но колата се усеща супер стегната и много устойчива при резки маневри. Забелязах също, че комфортната скорост в завоите се е повишила с минимум 10 км/ч. Т.е. завои, които преди съм ги взимал комфортно с 80, сега ги взимам с 90 и има мегдан за още... Може и да не е кой знае какво, но аз принципно карам по кривата на завоя, без да сека (все пак не съм състезател
) и разликата е осезаема. Общо взето съм доволен, остава да видим колко ще издържи по тия дупки 

Ето предната пружина:

А ето и отзаде:

Снимките са с малко гадно качество, че са от телефона.
Впечатления
Това, което поръчах, е 45/40. Оказа се, че старото ми е било 60/40 с неизвестен произход на пружините (червени), които обаче си бяха така от Германия... Резултатът е, че сега колата е малко по-нагоре от преди, което обаче е добре за картера. Очаквах по-твърдо возене, обаче все пак съм със зимни гуми и те значително омекотяват, но колата се усеща супер стегната и много устойчива при резки маневри. Забелязах също, че комфортната скорост в завоите се е повишила с минимум 10 км/ч. Т.е. завои, които преди съм ги взимал комфортно с 80, сега ги взимам с 90 и има мегдан за още... Може и да не е кой знае какво, но аз принципно карам по кривата на завоя, без да сека (все пак не съм състезател

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
хубаво изглежда ама си пропуснал най-важното, дай една снимка да видим отстрани как е
даже може една стара и една нова да можем да сравним 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- logout
- старши ентусиаст
-
LeX написа:хубаво изглежда ама си пропуснал най-важното, дай една снимка да видим отстрани как едаже може една стара и една нова да можем да сравним
Много е мръсна тия дни, че мета кръстовищата с нея

sonny написа:Я къжи цена, че мен сега ме офертират за същата марка и се чудя дали да не се хвърля във филма
С отстъпката от 10% дойде на 742 кинта и стотинки някакви. Обаче трябваше и комплект прахоуловители (44 кинта комплекта на Феби) + смених тампоните с лагерите горе на предните амортисьори (54 кинта на брой пак Феби). Всъщност и на тия части ми направиха 10% отстъпка.
Общо взето останах много доволен и от работата, че бая неща се закучиха и смяната продължи над 5 часа...
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Браво добре е станала колицата. Цъкни една снимка да видя как седи отстрани или ако идваш в четвъртък на еко ще погледна 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
sonny написа: имаш ли наблюдение дали има разлика при видовете височина?
На тебе па за какво ти е, вместо да прочетеш какво требе да направиш, караш на принципа "Проба, Грешка" е верно е че разполагаш с много чаркове, ама все пак си цени труда ако не парите

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ge_a написа:sonny написа: имаш ли наблюдение дали има разлика при видовете височина?
На тебе па за какво ти е, вместо да прочетеш какво требе да направиш, караш на принципа "Проба, Грешка" е верно е че разполагаш с много чаркове, ама все пак си цени труда ако не парите
ти баце мен не ме глей, аз занм ко искам

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
sonny написа:ge_a написа:sonny написа: имаш ли наблюдение дали има разлика при видовете височина?
Тука съм съгласем, ама нимоа разбера защо се опитваш да откриеш топлата вода кат тя вече е открита, е на тва се косим, не се знаем от вчера и доста хора познаваш дет ти обесняват, ама ти си твърдоглав и тва си е

П.С. Косим ти се от сърце, щот имаш желание и го правиш, ама на принципа "аз требе да го открием", ама защо кат е измислено

П.С.2 Га ще ми отговориш на ЛС-то

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

ge_a написа:sonny написа:ge_a написа:sonny написа: имаш ли наблюдение дали има разлика при видовете височина?
Тука съм съгласем, ама нимоа разбера защо се опитваш да откриеш топлата вода кат тя вече е открита, е на тва се косим, не се знаем от вчера и доста хора познаваш дет ти обесняват, ама ти си твърдоглав и тва си е![]()
А за ЛСто ше има кирия и за тебе, ама треа да има и за мене, че джанти имам да изправям![]()
П.С. Косим ти се от сърце, щот имаш желание и го правиш, ама на принципа "аз требе да го открием", ама защо кат е измислено![]()
П.С.2 Га ще ми отговориш на ЛС-то![]()
![]()
Има една работа, ама то като съб забравил да допиша и излиза друго. Питането ми беше за разлика в цената на различната височина. То аз и сега съм с 60/40 и никога ни бех си сложил по-високо окачване на е30ката

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2