645 ci по улиците на София
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
645 ci по улиците на София
Вчера бях тръгнал за Киро Бавареца и както си карам по околовръстното на светофара на Пушкин щях да завивам на дясно, но в това време от горната страна се появява 645 Ci със софииска регистрация
.........черно на цвят, абе същото като на брушурите за събора
.....направо се изпотих от кеф.....в този момент забравих ,че ми свети червено и тръгнах след него.....имах нещастието да съм с един сутиен саксо и до следващия светофар тоя се беше наредил 3-4 коли пред мен.....успях да му се порадвам на задницата все пак.....колата е невероятна на живо.....хвана ме яд само, че докато извадя телефона да го снимам светна зелено....а този най-вероятно още неможеш е да муи се нарадва и отпраши в неизвестна посока:roll:

Тази е нашата шестица, първата която видя Войков. В София има още една сребриста с австрииска регистрация и ако не ме лъже информацията една синя ... но не е много сигурно! Тя самосиндикално е попаднала в България.. Има една черна, която я има на снимките в BMW Мания, тя е вече пловдивска. Сега чакаме едно кабрио, което ще отиде в Бургас за шоуруума. Общо имаме продадени 7 ...
м/у тях и две кабрио-та!
За мен това е едно от най-добрите BMW-та правени някога! Ако някой каже лоша дума за този автомобил, или не го е виждал, не го е чувал или си криви душата зверски!

За мен това е едно от най-добрите BMW-та правени някога! Ако някой каже лоша дума за този автомобил, или не го е виждал, не го е чувал или си криви душата зверски!

- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
днес и аз видях една (най накрая)беше тъмно сива .....жалко само че не можах да я огледам (мина прекалено бързо).......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
И аз съм в клуба
...видях я...беше черна
Аз слизах от Плиска към Университета, а тя мина в противоположна посока в другото платно
За съжаление не можах да я видя добре...много бързо караше

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
туртурело, имам няколко забележки към 645ци (ако и да съм я виждал, чувал и да не си кривя душата)
1. предницата е много дълга и със много пластмаса. изглежда евтино.. ако и като се вгледаш виждаш добрия детайл. такава кола трябва да изглежда скъпа... поне в моя тефтер не извиква такива чувства.
2. голямо купе със малки задни седалки.
3. интериора е .. аскетичен и също както предницата изглежда евтино ако и да е добре направен. новия "изчистен" вид на таблото също не ме кефи особено
4. като караш- волана е като на електронна игра- не казва какво става със предните гуми - абсолютно във разрез със бмв философията
5. и това дупе... не моа го преглътна още...
но всеки си има своята истина
сигурен съм че колата ще има много фенове...

1. предницата е много дълга и със много пластмаса. изглежда евтино.. ако и като се вгледаш виждаш добрия детайл. такава кола трябва да изглежда скъпа... поне в моя тефтер не извиква такива чувства.
2. голямо купе със малки задни седалки.
3. интериора е .. аскетичен и също както предницата изглежда евтино ако и да е добре направен. новия "изчистен" вид на таблото също не ме кефи особено
4. като караш- волана е като на електронна игра- не казва какво става със предните гуми - абсолютно във разрез със бмв философията
но всеки си има своята истина

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
И аз я видях два-три пъти тая сивата Във Варна ...
Първия път щях да получа удар ...
Не бях се потил толкова от както за пръв път видях Х5 и този джип и до днес е във Варна първата Х5-ца В 7777 СВ ...
,а шестицата е много яка ,но не е мой тип аз обичам големи коли с 4-5 врати голяма кола за моите скромни 60 кила
Първия път щях да получа удар ...
Не бях се потил толкова от както за пръв път видях Х5 и този джип и до днес е във Варна първата Х5-ца В 7777 СВ ...
,а шестицата е много яка ,но не е мой тип аз обичам големи коли с 4-5 врати голяма кола за моите скромни 60 кила

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Turturelo написа:Ако някой каже лоша дума за този автомобил, или не го е виждал, не го е чувал или си криви душата зверски!
ако има вариант с ръчно превключване на предавките може....

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
alx написа:4. като караш- волана е като на електронна игра- не казва какво става със предните гуми - абсолютно във разрез със бмв философията
Че пък къде успя да я караш

SGV
alx написа:
но всеки си има своята истина![]()
дупето много напомня в профил на порш 996

кофти е и това за задните седалки, наистина за такова голямо купе, решението за толкова малко място отзад не ми допада, но може би за това е повлиял кабриолета

иначе колицата си е лъскава
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Абе вие с тази задна седалка се побъркахте
вие луди ли сте ве тва да не е комбито на бай Пешо дето си кара картофите това е луксозно спортно купе а не фамилна кола мисли се за шофьора\пилота а не за картофите
.И аз харесвам старите баварии не случайно си взех е30 ама шестицата е едно от най красивите БМВта правени някога.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3