645 ci по улиците на София

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Компактен
Аватар

645 ci по улиците на София

Мнение от quixzole » 25 Апр 2004, 9:21

Вчера бях тръгнал за Киро Бавареца и както си карам по околовръстното на светофара на Пушкин щях да завивам на дясно, но в това време от горната страна се появява 645 Ci със софииска регистрация :shock: :shock: .........черно на цвят, абе същото като на брушурите за събора :lol: .....направо се изпотих от кеф.....в този момент забравих ,че ми свети червено и тръгнах след него.....имах нещастието да съм с един сутиен саксо и до следващия светофар тоя се беше наредил 3-4 коли пред мен.....успях да му се порадвам на задницата все пак.....колата е невероятна на живо.....хвана ме яд само, че докато извадя телефона да го снимам светна зелено....а този най-вероятно още неможеш е да муи се нарадва и отпраши в неизвестна посока:roll: :cry: :lol: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 25 Апр 2004, 9:33

И аз видях една такава два пъти(една и съша)-черна страхотна.Първи път пред супер ВМВ в Дианабад и 2ри пред Хилтън(където съшо имах възможността да видя и Z4)Наистина с новата 6-ца ми се промени мнението за новите БМВ-та.Очите ми просто бяха така: :shock: :shock:
:bowdown: 645ci :bowdown:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Апр 2004, 19:41

Тази е нашата шестица, първата която видя Войков. В София има още една сребриста с австрииска регистрация и ако не ме лъже информацията една синя ... но не е много сигурно! Тя самосиндикално е попаднала в България.. Има една черна, която я има на снимките в BMW Мания, тя е вече пловдивска. Сега чакаме едно кабрио, което ще отиде в Бургас за шоуруума. Общо имаме продадени 7 ... :D м/у тях и две кабрио-та! :wink:
За мен това е едно от най-добрите BMW-та правени някога! Ако някой каже лоша дума за този автомобил, или не го е виждал, не го е чувал или си криви душата зверски! :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 25 Апр 2004, 20:41

И аз снощи видях черната 6-ца.Беше пред Карамба.Преди известно време мисля че засичах и една сребриста но не съм много сигурен.Наистина страшен автомобил.
Аз съм Speedster от Audi-форума:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 26 Апр 2004, 9:15

Turturelo написа:В София има още една сребриста с австрииска регистрация

Тази същата аз я видях във Варна :D
STREETRACERS.HIT.BG

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgtroll » 26 Апр 2004, 21:44

Днес една 645-ца черна, само дето не скочи в скута ми пред Парламента... :bowdown: БМВ
Изображение
"...An eye for an eye and after while
the whole world will be blind..."

(M. Ghandi)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Апр 2004, 23:04

днес и аз видях една (най накрая)беше тъмно сива .....жалко само че не можах да я огледам (мина прекалено бързо).......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 26 Апр 2004, 23:08

И аз съм в клуба 8) ...видях я...беше черна :!: Аз слизах от Плиска към Университета, а тя мина в противоположна посока в другото платно :!: За съжаление не можах да я видя добре...много бързо караше :D :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Апр 2004, 23:25

туртурело, имам няколко забележки към 645ци (ако и да съм я виждал, чувал и да не си кривя душата) ;)

1. предницата е много дълга и със много пластмаса. изглежда евтино.. ако и като се вгледаш виждаш добрия детайл. такава кола трябва да изглежда скъпа... поне в моя тефтер не извиква такива чувства.

2. голямо купе със малки задни седалки.

3. интериора е .. аскетичен и също както предницата изглежда евтино ако и да е добре направен. новия "изчистен" вид на таблото също не ме кефи особено

4. като караш- волана е като на електронна игра- не казва какво става със предните гуми - абсолютно във разрез със бмв философията

5. и това дупе... не моа го преглътна още...

но всеки си има своята истина :) сигурен съм че колата ще има много фенове...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 26 Апр 2004, 23:38

И аз я видях два-три пъти тая сивата Във Варна ...
Първия път щях да получа удар ...

Не бях се потил толкова от както за пръв път видях Х5 и този джип и до днес е във Варна първата Х5-ца В 7777 СВ ...
,а шестицата е много яка ,но не е мой тип аз обичам големи коли с 4-5 врати голяма кола за моите скромни 60 кила :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 27 Апр 2004, 16:28

Turturelo написа:Ако някой каже лоша дума за този автомобил, или не го е виждал, не го е чувал или си криви душата зверски! :D

ако има вариант с ръчно превключване на предавките може.... 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 27 Апр 2004, 16:33

alx написа:4. като караш- волана е като на електронна игра- не казва какво става със предните гуми - абсолютно във разрез със бмв философията

Че пък къде успя да я караш :dunno:
SGV

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Апр 2004, 16:59

alx написа:
5. и това дупе... не моа го преглътна още...

но всеки си има своята истина :)

дупето много напомня в профил на порш 996 :roll: :?
кофти е и това за задните седалки, наистина за такова голямо купе, решението за толкова малко място отзад не ми допада, но може би за това е повлиял кабриолета :?

иначе колицата си е лъскава
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Апр 2004, 18:43

Абе вие с тази задна седалка се побъркахте :evil: вие луди ли сте ве тва да не е комбито на бай Пешо дето си кара картофите това е луксозно спортно купе а не фамилна кола мисли се за шофьора\пилота а не за картофите :evil: .И аз харесвам старите баварии не случайно си взех е30 ама шестицата е едно от най красивите БМВта правени някога.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Апр 2004, 19:51

Любо Мегов написа:ако има вариант с ръчно превключване на предавките може.... 8)

разбира се, че има ...

Следваща

Назад към Страхотни истории