16.12.07 (Неделя) - Посещение на дома в Долна Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 10 Дек 2007, 0:13

Не знам дали разбрахте, но децата искат компютри. А за целта трябват пари. Естествено, компютрите ще са на старо, но все пак ще вършат работа. Ето защо ви приканвам да се активизирате и да намерите начин да спонсорирате желанието им ;) Та във връзка с това, ако на някой му се намира стара машина вкъщи и се чуди какво да я прави, може или да я "дари", или пък да я предостави на изгодна цена ;) Добре е най-късно в петък всичко да се напазарува, така че желаещите могат да пуснат некой лев в сметката.

Хора, защо се плашите толкоз от банките и не им ползвате услугите? Ползвайте електронно банкиране - безплатно, бързо, лесно, удобно. Можете да превеждате пари и в 3 през нощта. В 21-ви век живеем и всички използвате компютри, срамота е. :roll:
It's not who You are, it's who You know...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: ..

Мнение от SpUd3r » 10 Дек 2007, 0:25

bavareca_86 написа:
SpUd3r написа:Идването не е задължително, но те много се радват като ходят хора. Като ходихме да взимаме моята кола и на връщане минахме през Долна баня да ги видим и макар че нищо не носихме много ни се зарадваха. Останахме да си говорим, Мусте ме сцепи на тенис на маса и така :D
Иначе за парите Шаро събира на Еко,а на Дружба сбирките аз ;)

аз и тая седмица най-вероятно ще пропусна сбирките,та вазможно ли е направо на 16

ти от кой квартал беше ? ако искаш може да се разберем да се чакаме някъде и да ми ги дадеш. Ако искаш пиши на скайпа ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DOH_KUXOT » 10 Дек 2007, 0:59

аз също имам много излишни неща кажете къде ще е следващата сбирка да дойда да оставя каквото събера че нямам възможност да дойда до Долна Баня на тази дата...
Това искам само да знам къде е следващата сбирка по събиране на даренията, кога и дали може някой да вземе каквото нося и да го занесе ?
п.с. поздравявам Ви за инициативата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от logout » 10 Дек 2007, 1:22

DOH_KUXOT написа:аз също имам много излишни неща кажете къде ще е следващата сбирка да дойда да оставя каквото събера че нямам възможност да дойда до Долна Баня на тази дата...
Това искам само да знам къде е следващата сбирка по събиране на даренията, кога и дали може някой да вземе каквото нося и да го занесе ?
п.с. поздравявам Ви за инициативата

В зависимост от това в коя част на София ти е по-удобно:

Вторник от 21:00 ОМВ-Дружба (долу в ниското при спускане от Младост)
Четвъртък от 21:00 бензиностанция ЕКО на бул. България.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 10 Дек 2007, 12:40

SpUd3r написа:
bavareca_86 написа:
SpUd3r написа:Идването не е задължително, но те много се радват като ходят хора. Като ходихме да взимаме моята кола и на връщане минахме през Долна баня да ги видим и макар че нищо не носихме много ни се зарадваха. Останахме да си говорим, Мусте ме сцепи на тенис на маса и така :D

аз и тая седмица най-вероятно ще пропусна сбирките,та вазможно ли е направо на 16

ти от кой квартал беше ? ако искаш може да се разберем да се чакаме някъде и да ми ги дадеш. Ако искаш пиши на скайпа ;)

банишора,или по то4но фондови жилища
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 10 Дек 2007, 14:10

bavareca_86 написа:
SpUd3r написа:
bavareca_86 написа:

е ти нали беше на работа тука по южните квартали ...
ако искаш звънни ми привечер и ще се видим тука някъде
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 10 Дек 2007, 15:07

Sharo написа:
bavareca_86 написа:
SpUd3r написа:
bavareca_86 написа:

е ти нали беше на работа тука по южните квартали ...
ако искаш звънни ми привечер и ще се видим тука някъде

днес и утре сам на орлов мост в заложната къща и както се о4ертава има вариант да мина в вторник
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 10 Дек 2007, 17:17

Ние пак няма да пропуснем :D
Dare To Dream

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 10 Дек 2007, 17:27

cherry_dream написа:Ние пак няма да пропуснем :D

Аз си знам, че вие сте супер. Ще ви звънна тия дни да ви чуя как я карате. Колко коли ще сте и кога мислите да тръгвате.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Eclipse Turbo 4x4

Мнение от CynepMEH » 11 Дек 2007, 13:35

Здравейте,

искам да преведа малко пари за компютрите. Те се превеждат на сметката в началото на темата, нали. Има ли някакви суми за всеки човек или кой колкото може.

Мога да помогна и с една-две мишки, които имам излишни, а май имам и една немска клавиатура (местата на Z и Y са разменени, иначе е като US клавиатурите). Ако има нужда от такива ще дойда на някоя среща да ги донеса...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от logout » 11 Дек 2007, 15:25

CynepMEH написа:Здравейте,

искам да преведа малко пари за компютрите. Те се превеждат на сметката в началото на темата, нали. Има ли някакви суми за всеки човек или кой колкото може.

Мога да помогна и с една-две мишки, които имам излишни, а май имам и една немска клавиатура (местата на Z и Y са разменени, иначе е като US клавиатурите). Ако има нужда от такива ще дойда на някоя среща да ги донеса...

Пари кой колкото може ;) Сметката е тази в началото. Мишоците са добре дошли. Хубаво ще е в петък, най-късно събота, да имаме всичко, защото в неделя потегляме.

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 11 Дек 2007, 18:32

Ами не знам кога ще тръгваме, предполагам към 10 сутринта. Тази година обаче нямах никаква възможност да организирам каквото и да било в училище за събиране на пари и дрешки. Ще се разтършувам из моите гардероби да видя какво ще намерим :)

В четвъртък късно ли е да преведа малко пари,че утре цял ден съм заета?
Dare To Dream

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Дек 2007, 19:57

Аз ще направя всичко възможно да дойда с вас, да се запозная с децата, дано да не ми се наложи да остана в София. Мога да донеса някой чарк, не знам обаче дали ще послужат за нещо, защото зависи какви компютри ще се вземат. Имам 3 видеокарти, разни кабели, вентилатори...не помня още какви чаркалаци. Ако се купуват втора ръка и липсва някой чарк да го донеса. А пък за инсталирането на компютрите всичко мога да свърша, каквото е необходимо (сглабяне, инстал на софтуер,...). И за покупката на части също можем да се организираме (хардуербг форума, и не само).
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Дек 2007, 21:22

2-3 свободни места от мен и празен багажник, ако някой иска да пътува и няма с какво да заповяда.

А имам и друга идейка, вместо да се изсипваме по 1 по 2-ма с по една кола, да се товарим по 4-рима и парите, които се спестят от бензина можем да вземем нещо на децата.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 11 Дек 2007, 21:53

Не съм пропускала досега, но имам неотложна работа и няма как да се освободя, за да дойда. Ако някой има път към Лозенец, нека мине да помогна за компютрите и съм събрала още дрешки , освен от мен и от приятелки.
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия