сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:-Maxxx- написа:E36.... без да искам съм пропуснал да напиша, но днес изпуснах.. пишете кога и къде и на следващата идвам !
Голям самолет ще да е....мечтата ми е да имам такава

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Оооооооооооо,18-ки
///М
Не съм виждал такава..........И всичко това на 210 коня 325-ца................ЯКАТА РАБОТАААААААААААА

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Ко са е*авате ся.. казал ли съм нещо нередно... не съм искал да кажа че това е най-хубавото бмв и сички други не стават, или нещо от сорта, помислих че може да се зарадвате да видите нещо ново на сбирка... като не искате ваш проблем...
А ако трябва да съм по-арогантен бих казал че избивате комплексчета...
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Спокойно колега,колите се показват на сбирките не обесняваме във форума кой колко коня му е колата така,че не се пали толкова,по спокойно гледай на нещата от веселата страна 

не мислиш ли,че прибърза с изказването си?не познаваш нито едно от тези момчета,че да ги наричаш комплексари-Maxxx- написа:А ако трябва да съм по-арогантен бих казал че избивате комплексчета...

PS:на това БМВ 18ките да не изглеждат така,но вече с друг цвят?

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
-Maxxx- написа:Ко са е*авате ся.. казал ли съм нещо нередно... не съм искал да кажа че това е най-хубавото бмв и сички други не стават, или нещо от сорта, помислих че може да се зарадвате да видите нещо ново на сбирка... като не искате ваш проблем...
ние се радваме

- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Собственика на това кабрио Е36 да не е някаде от Младост защото май съм го виждал да паркирва близо до моя блок и ако е така как се казва собственика ако не е тайна ?
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
До всички
които обожават ДРИФТИНГА в 21,30 се събираме в сервиза и ................................ за някой които не знаят 0899 979755

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
В младост е прителката му...А джантата е същата... кара го Геша...
По принцип не се засягам на такива теми, но просто можеше не толкова арогантно да се държат някои от колегите... сигурен съм че аз съм предизвикал това, ама можеше без да се е*ават.... няма значение карай..
Сори че е малка ама ме марзи да качвам голямата

По принцип не се засягам на такива теми, но просто можеше не толкова арогантно да се държат някои от колегите... сигурен съм че аз съм предизвикал това, ама можеше без да се е*ават.... няма значение карай..
Сори че е малка ама ме марзи да качвам голямата

Последна промяна -Maxxx- на 09 Дек 2007, 20:51, променена общо 1 път
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
-Maxxx- написа:В младост е прителката му...А джантата е същата... кара го Геша...
кожата жълта ли е ,а бмв то черно

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
-Maxxx- написа:............
Ти го взе толкова навътре сякаш някой те е напсувал на майка

Айде малко по-спокойно с тия заключения за комплексите,за да не разваляме добрия тон във форума

п.с.не съм видял арогантно държание,де го видя ти...........?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ходихме естествено попързаляхме се доста
Ако някой ходи довечера да се огледа за капачката на дупката на крика че снощи е изпаднала в екшъна
:)

Ако някой ходи довечера да се огледа за капачката на дупката на крика че снощи е изпаднала в екшъна

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Ице питай ве батко бях я настъпал и ти я пуснах в багажника докато се мъчехме да извадим гумата не ме ли видя.Аз да се оплача джантата ми е мармалад май няма да става за каране така че си търся ако някой продава на бройка като моя модел или знае от каде мога да си купя да пише може и 2 да взема да имам за резервна ако ли не ще се налойи да купувам нови обувки за возилото, че сега съм с тазчета и е много смешна