Concept Е30 ...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Вашето мнение?

Харесва ми
67
69%
Не ми харесва
30
31%

Общо гласове : 97

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Дек 2007, 20:42

Sharo написа:пръснете са и джантите черни с червен борд .. ;)
ето нещо такова като на снимката

а по закон мисля, че основния цвят траа е 80% за да не ти правят проблем ... но не съм сигурен .. трябва да се провери

Те затва мойте са черни, ама ме мързи да ода си напраа една гайка за 4тата, че имам само три тада направя и бордовете и гайките в центъра червени ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2007, 22:00

sonny написа:
Sharo написа:пръснете са и джантите черни с червен борд .. ;)
ето нещо такова като на снимката

а по закон мисля, че основния цвят траа е 80% за да не ти правят проблем ... но не съм сигурен .. трябва да се провери

Те затва мойте са черни, ама ме мързи да ода си напраа една гайка за 4тата, че имам само три тада направя и бордовете и гайките в центъра червени ;)

ама то тоя ринг се слага допълнително на джантата не се боядисва самата тя .... ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Дек 2007, 23:25

Може да я направиш в цвета на дъгата и джантите сигнално зелени :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: По вкус приятели няма нали знаете ;) Дидо най-добре си я направи както ти е кеф все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Утре ще и направя и с червен борд джантите ама ще мязат на светофар така :puke: (Лично мнение ;) )
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 07 Дек 2007, 23:36

SuPeR_FLY написа: Утре ще и направя и с червен борд джантите ама ще мязат на светофар така :puke: (Лично мнение ;) )

Ако джантата е черна с червена ивица по канта, няма да е като светофар, сега е като светофар, колата два цвята, и джантата други два. ако колата е два цвята, няма езон и джаната да е два, тя си е индивидулен момент, тя само може да доплни или да дозагрози един автомобил. Повярвай ми, имал съм кола два цвята и доста съм си играл с цветове и с джанти. ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Дек 2007, 0:02

Незнам... Все ми се струва, че е много по-добре с полиран борд ;) Никога не съм харесвал по джантите да има от цвета на колата - примерно синя кола със сини джанти - отврат :shock: Джантата трябва да е или сива/бяла или сиво и черно според мен 8) Ето с червен борд как стои :arrow:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Дек 2007, 0:14

ама аз не говорех да се боядиса джантата а да се сложи такъв ринг ...
вижте ми пак снимката, която съм пуснал
ако искате и друга ще пусна
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Дек 2007, 0:27

Sharo написа:ама аз не говорех да се боядиса джантата а да се сложи такъв ринг ...
вижте ми пак снимката, която съм пуснал
ако искате и друга ще пусна

Сега разбрах какво имаш предвид ама утре ще го направя, че сега ме мързи :mhihi: :mhihi: Това ще е последното по тая снимка... Най-добре Дидо като си дойде след 10 дена да направим нови снимки с новите джанти и фарове ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 08 Дек 2007, 0:34

Според мен ако се боядиса колата както при Номер 1 или по-горе в снимката и джантата се направи така черна и с червен кант, ще стане доста интересно. Единствено нетрябва целия борд да е червен, ами само външния кант. На божура имаше едно порше червено с черна джанта и такъв червен кант .... нечовешки изглеждаше ... ако ако се комбинира и с черни елементи по купето лично мнение, но ще стане луда работа.
Друго лично мнение, че най-добре е Номер 1, а имено както повечето казват, че стои все едно срязана. Да не забравяме, че все пак така изглежда на фотошопа и в действителност ще е друго яче, а и точно където е границата мислим да пробваме някои неща, като например една кардиограма и т.н. .... но тва ще го направим зимата, защото на тази снимка е със старите джанти.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 08 Дек 2007, 1:02

БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Дек 2007, 1:05

нещо и аз съм в размисъл как да боядисам баницата,че и е време :mhihi: ..май ще си е сиво,ма от алди :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от sonny » 08 Дек 2007, 1:42

SuPeR_FLY написа:Незнам... Все ми се струва, че е много по-добре с полиран борд ;) Никога не съм харесвал по джантите да има от цвета на колата - примерно синя кола със сини джанти - отврат :shock: Джантата трябва да е или сива/бяла или сиво и черно според мен 8) Ето с червен борд как стои :arrow:

Изображение

Човек, ти пак не схвана, става дума за чисто черна джанта с червен кант по борда, а не с червен борд. както е на шаро снимката и пак казвам с двуцветна кола джантата да е в цветовете на колата е тъпо. И земете я направете само с черни капаци и таван, а не до ръба, така се схлупва цялата кола. Да видиме къ седи ;)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 08 Дек 2007, 5:26

еййй много ваксадджииии бре..... :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Дек 2007, 9:53

sonny написа:Човек, ти пак не схвана, става дума за чисто черна джанта с червен кант по борда, а не с червен борд. както е на шаро снимката и пак казвам с двуцветна кола джантата да е в цветовете на колата е тъпо. И земете я направете само с черни капаци и таван, а не до ръба, така се схлупва цялата кола. Да видиме къ седи ;)

Дае разбрах за кво става въпрос, прочети ми предния пост :D Направих го ама де да знам, по-зле ми излгежда и от целия червен борд :mhihi: :mhihi: Прочети цялата тема, направил съм и варианта, който искаш ;)

Изображение
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 08 Дек 2007, 10:17

SuPeR_FLY написа:Изображение

ако беше моята кола, ето така щях да я направя ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Re: ..

Мнение от AlibiTu » 08 Дек 2007, 12:20

bavareca_86 написа:това ли имаш предвид
[img=http://img150.imageshack.us/img150/7830/105hd9.th.jpg]

Не ... онова Порше беше такова червено с черна джанта и само канта е червен.

На мен повече ми харесва черното, като е до ръба, а не само капака, тавана и багажника .... :confused: ... някак си точно този ръб стои като граница и се получава добре. Някой ще кажат, че стои като резната, ама тва е по-скоро заради Фотошопа ... а и както казах тва е само базовата идея ... ще има доизкусуряване, ама тва зимата ... така направена джантата се допълва доста добре с колата, но ще има и други варианти ....
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

ПредишнаСледваща

Назад към E30