Сервиз ВИП в Младост 1....
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
не го знам сервиза, ама от това което чета тук като постове за него в тази тема, а и не само в нея ми се струва че това е един от многото сервизи в София които просто никнат кът гъби и всеки кой разбира или не майстор стана на коли, ми СПРЕТЕ СЕ МАЛКО бе хора нестава така. Тая работа не е като оня, "вкарай - изкарай", требва си акъл.
Колегата, че е виновен, виновен е, че не е питал за цената на тая галимация, ама и те да му викат на осмак по споразумение и тн.
....... нямам думи ...........
Колегата, че е виновен, виновен е, че не е питал за цената на тая галимация, ама и те да му викат на осмак по споразумение и тн.
....... нямам думи ...........

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Aз също мога да дам един глас против този сервиз.
Преди 6-7 месеца си сменях гърнето там и след като оставих колата
и ми звъннаха след 1 час, че е готова аз ги попитах къде ми е старото
гърне, а отговора който получих беше ама то беше много изгнило
това онова и почнаха да увъртат нещо и накрая ми каза че го били
хвърлили, а аз им казах че си го искам и че никой не им е казал
да го изхвърлят защото предния ден го гледах и си беше ток и
жица гърненцето, външно нямаше никви забележки и след като
разбрах че нема си получа старото гърне, влязох вътре и им съобщих
че няма да им платя труда за монтажа на новото и че ако имат накакъв
проблем с това да се обърнат към работника им или към Милицията.
В замяна получих само един стресиран поглед , запалих си колата
и си заминах . И аз като колегата SaSo повече няма да стъпя там
и не препоръчвам и на други да ходят.
Преди 6-7 месеца си сменях гърнето там и след като оставих колата
и ми звъннаха след 1 час, че е готова аз ги попитах къде ми е старото
гърне, а отговора който получих беше ама то беше много изгнило
това онова и почнаха да увъртат нещо и накрая ми каза че го били
хвърлили, а аз им казах че си го искам и че никой не им е казал
да го изхвърлят защото предния ден го гледах и си беше ток и
жица гърненцето, външно нямаше никви забележки и след като
разбрах че нема си получа старото гърне, влязох вътре и им съобщих
че няма да им платя труда за монтажа на новото и че ако имат накакъв
проблем с това да се обърнат към работника им или към Милицията.

В замяна получих само един стресиран поглед , запалих си колата
и си заминах . И аз като колегата SaSo повече няма да стъпя там
и не препоръчвам и на други да ходят.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bace_martu написа:...
Да не мислиш че и на мене ми върнаха старите лули... ( А от тях 4 бяха меко казано почти нови ) ....Изхвърлили ги били...( Наглост : Ако искаш ходи ги вземи сигурно са в ония кош!!! )И аз мислех да им кажа да си гледат работата и да не им дам и стотинка ама не ми се разправяше много... НО ПОВЕЧЕ ТАМ НЯМА КРАКА МИ ДА СТЪПИ!!!! Препоръчвам го и на други...
да и аз съм ходил там, но първо питах за цените и в сравнение с други са доста високи, а и са големи мърлячи, никой от моите познати не е доволен от тях!
Обаче има още един такъв сервиз, който не ви го препоръчвам, това е сервиза на ДУНЕВ с/у плувния басейн на цска, не ходете там- идиоти са
Обаче има още един такъв сервиз, който не ви го препоръчвам, това е сервиза на ДУНЕВ с/у плувния басейн на цска, не ходете там- идиоти са

BMW e kolata na kolite,ne bih iskal da karam druga marka nikoga:)))
Аз пък съм доволен от ДУНЕВ с една забележка - цените за труд са твърде високи (отиват към тези на фирмените сервизи)
Преди около година при смяна на виското при тях, изхвръкна главата на чука от дръжката и проби радиатора. На другия ден без всякакви разправии пред мен го смениха с нов (разпечатиха кашона пред очите ми) само дето не беше немски, а финландски или холандски - стикера му си седи още. При това въобще не стана въпрос за втора употреба или лепене
Не гарантирам, че всичките им монтьори са читави, но и аз като е за нещо по-сериозно гледам да се навъртам там. Иначе мисля че имат добро оборудване и диагностична апаратура и има ред и организация

Преди около година при смяна на виското при тях, изхвръкна главата на чука от дръжката и проби радиатора. На другия ден без всякакви разправии пред мен го смениха с нов (разпечатиха кашона пред очите ми) само дето не беше немски, а финландски или холандски - стикера му си седи още. При това въобще не стана въпрос за втора употреба или лепене

Не гарантирам, че всичките им монтьори са читави, но и аз като е за нещо по-сериозно гледам да се навъртам там. Иначе мисля че имат добро оборудване и диагностична апаратура и има ред и организация
Колега казваш че цените на Дунев за труд са били високи...
ок съгласен съм,а ти до колко си се занимавал с ремонт по колата си сам и до колко си на ясно с начина на работа и чесовете прекарани под колата овъртян до ушите в масло и други гадости и как като ти се напукат ръцете и това масло влезе в пукнатините започваш да осещаш онова приятно чувство че ти иде да прокълнеш и майка си че си зе захванал с това....
повярвай ми всеки лев който зимат майсторите подчертавам МАЙСТОРИТЕ си е напълно заслужен.
мисля че всеки един който поне веднъш се е захващал с подобна галимация със собствената си кола ще се съгласи с мен.
щом момчетата си вършат добре работата и си доволен от тях няма място за оплакване,а само за благодаря вече и мама на тате недава.
ок съгласен съм,а ти до колко си се занимавал с ремонт по колата си сам и до колко си на ясно с начина на работа и чесовете прекарани под колата овъртян до ушите в масло и други гадости и как като ти се напукат ръцете и това масло влезе в пукнатините започваш да осещаш онова приятно чувство че ти иде да прокълнеш и майка си че си зе захванал с това....
повярвай ми всеки лев който зимат майсторите подчертавам МАЙСТОРИТЕ си е напълно заслужен.
мисля че всеки един който поне веднъш се е захващал с подобна галимация със собствената си кола ще се съгласи с мен.
щом момчетата си вършат добре работата и си доволен от тях няма място за оплакване,а само за благодаря вече и мама на тате недава.
genezis написа:... а ти до колко си се занимавал с ремонт по колата си сам и до колко си на ясно с начина на работа и чесовете прекарани под колата овъртян до ушите в масло и други гадости ...
Доста съм се занимавал с колите, които съм карал и в 99% от случаите знам какво трябва да се прави и съм го правил, а в около 90% от случаите знам каво, но не съм го правил.
По тая точно причина следя техническия форум, защото човек винаги има какво да научи.
Напоследък ходя по-често на сервиз (дори за дребни неща като масло, накладки, антифриз, филтри горивен/клима и т.н) просто защото нямам условия да го направя сам (а и не мисля че е подходящо да си разкостиш BMW-то пред блока) нямам диагностична апаратура и специализиран инструмент, и не на последно място защото мога да си го позволя.
Всяка професия си има и неудобствата, но никой не го карат насила да я работи. Аз плащам да ми се оправи колата а не, че някой си е цапал ръцете по. Ако може да го прави седнал на бюро или по телефона или интернет - да заповяда.
Просто изразих мое мнение, а там цените са такива и ще си останат такива.
Факта, независимо дали на мен ми харесва че ходя там и то с 2 коли значи че ми отърва, което не значи че не гледам колко и за какво плащам.
Не знам защо мен никой не ме пита като плащам как съм ги изкарал тези пари, а аз трябва да мисля и за този който ми прави колата и за този който ми продава доматите на пазара и за всички ....
А иначе уважавам и знанията и труда на "майсторите" и когато съм доволен бъди сигурен, че е доволен и този, който "е прекарал часове под колата овъртян до ушите в масло и други гадости"
tsb_bg колега не съм имал намерение да те изкарвам некомпетентен или нещо от сорта,исках да кажа че сервизите в софия в който се работи качествено не са много и не виждам нищо нереално и грешно там кадето хората си разбират от работата да зимат и повече пари от други места.Фамилия Дуневи се е доказала на родна почва а и не само че поне от коли разбират ако не от друго и силно се съмнявам в техен сервиз да работят некомпетентни хора.радвам се че оценяваш труда на хората,а до колкото до това как си изкарваш парите мисля че никой не го интересува ( имам предвид че това си е твоя работа )
и щом си решил че можеш да отделиш средства за подръжката на своето бмв в качествен сервиз мога само да ти кажа браво и да се надявам все повече и повече хора да могат да го правят,но грозната истина е че не е така.
аз съм си патил от майстори и знам колко струва евтиния сервиз,как да се спести некой лев от работа после ги давам двойно някой да оправя бакиите на ОНЯ уж майстор дет ми вика споко брат ми нема се плашиш нема ти излезе скъпо.
за качествена работа се заплаща качествено и така трябва да бъде,това че живеем в Ш...на държава и само цените ни са като в европа но не и заплатите е една друга тема и не е за този формум за това няма да я задълбавам,но колкото по бързо започенем да си зеним труда и започнем да имаме претенции като на европейци за каквито се водим толкова по бързо ще дойде времето в което няма да ни притеснява колко зимат в сервиза защото ще знаем че там се върши работа,а за работа се плаща.
пс: пак извинявай ако съм те засегнал с предишното си изказване
и щом си решил че можеш да отделиш средства за подръжката на своето бмв в качествен сервиз мога само да ти кажа браво и да се надявам все повече и повече хора да могат да го правят,но грозната истина е че не е така.
аз съм си патил от майстори и знам колко струва евтиния сервиз,как да се спести некой лев от работа после ги давам двойно някой да оправя бакиите на ОНЯ уж майстор дет ми вика споко брат ми нема се плашиш нема ти излезе скъпо.
за качествена работа се заплаща качествено и така трябва да бъде,това че живеем в Ш...на държава и само цените ни са като в европа но не и заплатите е една друга тема и не е за този формум за това няма да я задълбавам,но колкото по бързо започенем да си зеним труда и започнем да имаме претенции като на европейци за каквито се водим толкова по бързо ще дойде времето в което няма да ни притеснява колко зимат в сервиза защото ще знаем че там се върши работа,а за работа се плаща.
пс: пак извинявай ако съм те засегнал с предишното си изказване
Не си ме засегнал а и нямам претенциите да знам и още повече да мога всичко
Идеята ми беше, че както аз уважавам знанията и труда на тези които работят по колата ми, така очаквам и те да уважават мен като клиент и парите с които съм се изправил да плащам, защото и аз съм работил за тях.
Колкото за въпросния сервиз, както си забелязал аз съм с добри впечатления (което не значи че всичко е идеално)
Те имат правото да си оценят труда, а аз имам правото да преценя дали си струва да го приема и платя.
И въпреки всичко аз лично не смея да препоръчам никога сервиз или магазин, защото имам горчив опит и почти винаги когато съм оставал доволен от стоки или услуги, като че ли нарочно търговци или майстори се мъчат да ми докажат, че съм сбъркал.
Не се сърди и ти, не те познавам и не казвам нищо лично, но от майстор до майстор има огромна разлика и по знанията и уменията, които притежават, и в желанието да ги приложат и в коректното и човешкото отношение

Идеята ми беше, че както аз уважавам знанията и труда на тези които работят по колата ми, така очаквам и те да уважават мен като клиент и парите с които съм се изправил да плащам, защото и аз съм работил за тях.
Колкото за въпросния сервиз, както си забелязал аз съм с добри впечатления (което не значи че всичко е идеално)

Те имат правото да си оценят труда, а аз имам правото да преценя дали си струва да го приема и платя.
И въпреки всичко аз лично не смея да препоръчам никога сервиз или магазин, защото имам горчив опит и почти винаги когато съм оставал доволен от стоки или услуги, като че ли нарочно търговци или майстори се мъчат да ми докажат, че съм сбъркал.
Не се сърди и ти, не те познавам и не казвам нищо лично, но от майстор до майстор има огромна разлика и по знанията и уменията, които притежават, и в желанието да ги приложат и в коректното и човешкото отношение
- SaSo
- старши ентусиаст
-
tsb_bg написа:genezis написа:без лоши чувства...
...да приключим до тук че много задълбахме в темата
Без лоши чувства и от мен
И от мене

- SaSo
- старши ентусиаст
-
genezis написа:за Никола няма кво да говорим кво е израснало в Обеля все е читаво
николчо е голем пич и тва е мога само да му кажа евала че е направил тоя сервиз
пс: който има проблем с бмв там да ходи
Не си давам колата на никой друг освен на него...

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ