Некоректен Магазин
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Некоректен Магазин
Здравейте колеги!
Искам да отправя един апел към всички ви
Преди месец си купих чисто нови гуми и джанти на стойност 2300лв. от магазин Маргел - Ботевградско шосе.За монтаж и демонтаж платих още 50лв.(изваждане голямо) Благодарение на българските общинари който са се погрижили да изоставят ремонта на участъка от КПП Владая до кв.Княжево
където спуках гума заради минираното от ЯМИ платно.Гумите закупени от Маргел са с 2 годишна гаранция която те не са ми предоставили(но моя грешка че не съм погледнала) и болтовете на джантите са със специално ключе 17 с по тясна глава и дрън дрън.След като неуспях да си сменя гумата защото нямам ключ повиках пътна помощ да я сменят(25лв.) но повредата не беше отстранена и се наложи да викам камьонче да ме закара(50лв.)Отивам за рекламация и да си искам ключе и да попитам защо не съм била оведомена за това ключе в Маргел от което се оказва,че аз не нося гаранцията (така казва продавачката) съответно няма рекламация,питам за ключе като казвам че съм платила кешово 2300лв. и за монтаж 50лв и според мен за тази сума не би трябвало да скъперничат за някакви 10-15лв. незнам колко е ключето и тя отговаря,че неможе да ми съдейства и ме праща в техен магазин да си закупя такова ключе
А на всичкото отгоре установих че при монтажа на новите гуми ми липсват сервизните инструменти на БМВ в багажника
МОЛЯ ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ ЗА всичко извършено по вашият автомобил и гледайте за гаранции,касови бележки и най-вече за оборудването на автомобилът ви.Надявам се да съм била полезна и най-вече на начинаещите шофьори.
П.П. ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ
Мисля че темата е за публикуване в страницата за сервизно обслужване 
Искам да отправя един апел към всички ви

П.П. ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ

Последна промяна kali_2000 на 07 Дек 2007, 15:14, променена общо 2 пъти
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Еитуй вече му се вика филм
.Там тряя глави да фърчът.По мое мнение ти си била ископителната жертва единствено поради факта, че си жена

Georgiev BMW написа:Еитуй вече му се вика филм.Там тряя глави да фърчът.По мое мнение ти си била ископителната жертва единствено поради факта, че си жена
Ами мисля,че си много прав

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
е това е България вече сме и Европейци,това е пълна простотия как е възможно да постъпят така и то с жена, че и инструментите да ти вземат
добре ,че си пуснала тема!! Кали ще предупредя всички мои познати и нека и другите , които са прочели темата да го направят и той слуха като си тръгне пак при тях ще се върне да се сетят как да обслужват клиентите си ...

spower написа:Кали ще предупредя всички мои познати и нека и другите , които са прочели темата да го направят и той слуха като си тръгне пак при тях ще се върне да се сетят как да обслужват клиентите си ...
Ами Благодаря за съчуствието

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
е то други колеги няма как да пострадат така ,по скоро други колежки .. че ако го сбарам да ми взима инструмента от багажника както е надупен само ще му смъкна леко панталоните 

Alexi написа:е то други колеги няма как да пострадат така ,по скоро други колежки .. че ако го сбарам да ми взима инструмента от багажника както е надупен само ще му смъкна леко панталоните
Според мен никой не е застрахован

Кали .... нямаш ли си мъж да ходи да им тегли една майна и да му дадат всичко което трябва
Баси нещастниците - аз си бях купил гуми от тях и на мен пари за поставянето не ми взеха, защото им казах, че ако ще ми вземат пари за това то си тръгвам и ич не ми е на уя - магазини бол
Много ме дранят такива дребни тарикати, сега заради някой мърльо от Маргел може би изгубиха 10тина клиента. Ама акъл се иска а при тях явно липсва
Не от всички коли си позволяват да пипат. Аз почти винаги питам като оставям колата да не нещо да хване крачета, защото после ще се караме и те ме уверяват, че няма да има проблем. Веднъж от сервиза на Ауди ми лепнаха пътната карта и после влязох при Шефа и ми дадоха чисто нова
Ебати киртаците са тия в сервиза ма той приемчика не е виновен човека а майсторите вътре са скапаняци ... гледат .... а карта и си казват тоя няма да обърне внимание да ама ония рови на всякъде и тогава си тръгва 

Много ме дранят такива дребни тарикати, сега заради някой мърльо от Маргел може би изгубиха 10тина клиента. Ама акъл се иска а при тях явно липсва

Не от всички коли си позволяват да пипат. Аз почти винаги питам като оставям колата да не нещо да хване крачета, защото после ще се караме и те ме уверяват, че няма да има проблем. Веднъж от сервиза на Ауди ми лепнаха пътната карта и после влязох при Шефа и ми дадоха чисто нова

euroto написа:да обърне внимание да ама ония рови на всякъде и тогава си тръгва
Да ти кажа много правилно постъпваш .Жалко е ,че сме принудени да следим като надзорници и да инспектираме след всяко обслужване на автомобилите ни.Толкова ли сме изпаднали вече че се краде така нагло и нахално

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Здравей Кали,това само в БГ може да се случи както и много други гадни неща ,от цялата работа много хора остават прекарани и то здраво ,както и аз и много много колеги по разни сервизи и магазини ,и като отидеш да си търсиш останалите ни малко права ,всеки казва ще видим ,не сме виновни ние,вдигане на рамене,и т.н.Работил сам в голям център за гуми и джанти,даже и на Маргела бяхме представители ,това ключе върви комплект с джантите ,да не се правят на луди ,при положение че купуваш 4 гуми и джанти -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ,но човек като си трае що да не копнеме 50 лв,нали после ще има процент за управителя и консултанта
опитай пак с рекламация има много неща с които да си търсиш правата ,и другия път умната ,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ