16.12.07 (Неделя) - Посещение на дома в Долна Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 04 Дек 2007, 13:53

logout написа:Бе имам един излишен Плейстешън, 1-чка. Ако си нямат такава щуротия, да им го подаря? Само някой да запише игрици, че мойте не са много (10-ина някъде).

А имат ли читаво ТВ, дето да се включи играта? Имам един 29-инчов Мицубиши, бих им го дал, ама много често се разваля - той и сега е като паметник у нас... за ремнот е. Мисля обаче да го изхвърлям.

Един нов 29-инчов ТВ е към 250-300 лева, не е непосилно да се купи. :roll:

http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09002801

аз мога до довлека още около 20 игри за вапросния плейстейшън,а за телевизора верно могат да се саберат от 100 4овека по 3 лв и да се купи един.едва ли има някой който да не може да отдели парите.ако аз евентуално не мога да дойда тогава ще се разбера с някой и това което мога да донеса ще му го предам
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SHVEDA » 04 Дек 2007, 13:58

Аз ще дойда,ако ще събирате пари кажете как да дам.Мисля че ще намеря малко дрешки и разни други работи които само ми заемат място.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 04 Дек 2007, 16:36

От миналата година има останали пари, надявам се Ели по-скоро да пише,за да каже кво да правим :roll: :D
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOVANI » 04 Дек 2007, 17:08

VesoPesaW123 написа:
amd написа:Много съжалявам, защото мислех да дойда, но утре се очерта много кофти ден :confused: Първо с баща ми ще ходим до Ихтиман, после от 16 часа трябва с един колега да готвин реферат :roll:

тва е за след 2 седмици ;)

хахахаха хвана го, сега нема измакване :D :D :mhihi: :mhihi:
BMW e kolata na kolite,ne bih iskal da karam druga marka nikoga:)))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOVANI » 04 Дек 2007, 17:13

аз незнам дали ще дойда, но ако събирате пари ме пишете и мен :P
BMW e kolata na kolite,ne bih iskal da karam druga marka nikoga:)))

кандидат ентусиаст
Аватар

сашко

Мнение от n3kuv_n1kuv » 04 Дек 2007, 23:20

здр на всички спове4ето не се познавамв, но и аз ще доида само кайете по колко пари трябват и ги имате!!!
nari4ai me shtur4o ku4ko, ne dnes shte mi vikash tur4in

Ох, на баба!
Аватар

Re: сашко

Мнение от bavareca_86 » 04 Дек 2007, 23:49

n3kuv_n1kuv написа:здр на всички спове4ето не се познавамв, но и аз ще доида само кайете по колко пари трябват и ги имате!!!

няма зна4ение колко,и един лев да дадеш бади сигурен 4е ще е от полза,доколкото разбрах от колегата спудер 4акаме моми4е на има ели да каже дали примерно може да сабере парите и примерно на 15 с парите коитоп са сабрани да им се купи нещо
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 05 Дек 2007, 1:16

Принципно Любо (X-citera) и Ели организираха всичко,но и двамата сега са много заети и се наложи аз да пусна темата. Принципно преди се сабираха пари предварително и няколко дена преди това се ходеше да се пазарува, но както казах останали са пари от миналата година и не знам дали ще е нужно да се сабират и тази. Утре ще звънна на Ели и ще й кажа да напише няколко реда при първа възможност,защото гледам има доста въпроси, а аз на тях не мога да отговоря :uups:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Дек 2007, 9:58

Пари винаги е добре да се съберат. Ма е хубаво Любо да звънне и да пита от какво конкретно имат нужда децата. Че играчките не топлят, знаете... Не че не са приятни, Коледно парти ще е все пак, всички деца обичат играчки и лакомства, но може да се окаже, че имат нужда и от друго :roll:
It's not who You are, it's who You know...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 05 Дек 2007, 10:06

Днес ще се свържа с дома и ще попитам имат ли спешна нужда от нещо. Ако нямат ще похарчим събраните пари по наша предценка под формата на храна и евентуално някакви дрешки или зимни обувки ако стигнат парите. По-късно след обяд ще се опитам да осигуря и дисководещ за партито като миналата година. За резултатите ще мога да пиша чак късно вечерта защото ще съм на работа.
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 05 Дек 2007, 17:03

Говорих с Ели и каза да събираме и средства,така че в четвъртък на ЕКО ще ги събира Sharo,а във вторник в Дружба - аз ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 05 Дек 2007, 17:14

ами аз в 4етвъртъки сам на работа,но не ми е проблем да мина за 5 мин на еко и да намеря Владо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 05 Дек 2007, 22:54

Здравейте на всички

Първо се извинявам, че наистина не можах да пиша по-рано. Днес говорих с Лиза (за тези, които не я познават се надявам да им разкажа като се видим). Само ще кажа накратко, че тя е една от жените, които благодарение на една френска фондация подпомагат финансово дома.

Много се радвам, че има желание да се събират парички. Помолих Марти SpUd3r да го организира, за което вече сте прочели.

От миналото кледно парти имаме останали парички и като се съберат още ще видим какво ще правим. Има идея да се вземат един или два компютъра на старо, защото тези които ползват децата са доста остаряли и даже се оказа, че част от тях са бракувани. Аз нямам никаква идея колко струва един компютър втора употреба, така че който може да помогне, с радост ще му обърна внимание. Имаше идея да се купи един по-добър рутер и по една платака с антенка за вразка с рутера, но се оказа че повече имат нужда от компютри. За връзка с мен 0887 92 73 24 - Ели.

Компютрите ще бъдат предоставени на дома за ползване, а няма да се подаряват или даряват. Това ще го направим така, за да не се получи недоразумението от Гуцал. Любо ще се консултира с адвокат и ще видим как ще измислим договора.

Ако все пак не се получи това с компютрите, ще измислим какво ще правим с парите. Всеки един лев, който ще бъде похарчен ще бъде подробно описан в темата.

Това е засега от мен. За всяка по-нова информация ще пиша по-подробно.

И най-важното е, че партито ще се проведе в неделя 16.12, тъй като събота е официален работен ден. Ортаботва се 31.12.

Марти ще актуализира датата в началото на темата.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Дек 2007, 1:37

Промених заглавието на темата и поста на Spuder за да няма обърквания и всички да са наясно с датата. Тази вечер се консултирах с адвокат и утре ще ми каже точно по какъв начин ще разрешим този казус. Поради промяната на датата утре ще се опитам да ангажирам дисководещ за Неделя. За съжаление на тази дата физически ми е невъзможно да присъствам на мероприятието, но ще дам всичко от себе си за да помогна с организацията и отново да се получи едно невероятно парти като миналата година.
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 06 Дек 2007, 1:53

Аз съм почти сигурен че ще дойда
Niki Lauda

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия