Ако има желаещи за ксенонови фарове?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз искам първо за мен да закупя, да се обедя че е хубав и ще измислим нещо за Вас, без безумна печалба за мен 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
///peter написа:Аз искам първо за мен да закупя, да се обедя че е хубав и ще измислим нещо за Вас, без безумна печалба за мен
Занен ги ния тез "без печалба" - накрая ще кажеш на митницата ги спряха и ги обмитиха с 5 кила ракия!!!Плащайте

- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
genchovw написа:SaSo написа:genchovw написа:dancenation написа:И накрая като се изчисли колко се получава като цена..сметна ли го?Иначе си е адската далавера..
По-надоло в сайта им има отговор на често задавани въпроси. Там пише 173лв
Абе човек излиза ти по ефтино сам да си поръчаш... Просто малко ще почакаш... Ама ще ти е около 130лв и ще ти е на вратата увас...30лв монтаж![]()
Тоя май не се чува кво говори...
![]()
Абе ние с един приятел поръчахме от ebay, та беше станала една грешка, беше объркал цоклте на крушките, вместо H3, беше си поръчал H1 и за малко да ги турна на баварията, ама като ги изпробвахме палят, ама докато запалят ЯЯЯЯЯЯ ТО ИЗРЯЛООООО
![]()
Затова предпочитам да ги взема от някой който ги внася, пробвам ги пред него и ако не светят му ги връщам
и кво става платил си полувината цена за нищо

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
bavarcheto.n написа:genchovw написа:SaSo написа:genchovw написа:dancenation написа:И накрая като се изчисли колко се получава като цена..сметна ли го?Иначе си е адската далавера..
По-надоло в сайта им има отговор на често задавани въпроси. Там пише 173лв
Абе човек излиза ти по ефтино сам да си поръчаш... Просто малко ще почакаш... Ама ще ти е около 130лв и ще ти е на вратата увас...30лв монтаж![]()
Тоя май не се чува кво говори...
![]()
Абе ние с един приятел поръчахме от ebay, та беше станала една грешка, беше объркал цоклте на крушките, вместо H3, беше си поръчал H1 и за малко да ги турна на баварията, ама като ги изпробвахме палят, ама докато запалят ЯЯЯЯЯЯ ТО ИЗРЯЛООООО
![]()
Затова предпочитам да ги взема от някой който ги внася, пробвам ги пред него и ако не светят му ги връщам
и кво става платил си полувината цена за нищо
Не съм плащал нищо щото не ги харесах

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2