Ако има желаещи за ксенонови фарове?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Дек 2007, 22:17

Аз искам първо за мен да закупя, да се обедя че е хубав и ще измислим нещо за Вас, без безумна печалба за мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 06 Дек 2007, 1:15

///peter написа:Аз искам първо за мен да закупя, да се обедя че е хубав и ще измислим нещо за Вас, без безумна печалба за мен :mhihi:

Занен ги ния тез "без печалба" - накрая ще кажеш на митницата ги спряха и ги обмитиха с 5 кила ракия!!!Плащайте :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 06 Дек 2007, 1:23

genchovw написа:
SaSo написа:
genchovw написа:
dancenation написа:И накрая като се изчисли колко се получава като цена..сметна ли го?Иначе си е адската далавера..

По-надоло в сайта им има отговор на често задавани въпроси. Там пише 173лв ;)

Абе човек излиза ти по ефтино сам да си поръчаш... Просто малко ще почакаш... Ама ще ти е около 130лв и ще ти е на вратата увас...30лв монтаж :mhihi: :mhihi: Тоя май не се чува кво говори... :mhihi: :mhihi:

Абе ние с един приятел поръчахме от ebay, та беше станала една грешка, беше объркал цоклте на крушките, вместо H3, беше си поръчал H1 и за малко да ги турна на баварията, ама като ги изпробвахме палят :lol: , ама докато запалят ЯЯЯЯЯЯ ТО ИЗРЯЛООООО :lol:
Затова предпочитам да ги взема от някой който ги внася, пробвам ги пред него и ако не светят му ги връщам :no:

и кво става платил си полувината цена за нищо :roll:
Мечтата на патриота Е38-та пред блока

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 06 Дек 2007, 16:49

bavarcheto.n написа:
genchovw написа:
SaSo написа:
genchovw написа:
dancenation написа:И накрая като се изчисли колко се получава като цена..сметна ли го?Иначе си е адската далавера..

По-надоло в сайта им има отговор на често задавани въпроси. Там пише 173лв ;)

Абе човек излиза ти по ефтино сам да си поръчаш... Просто малко ще почакаш... Ама ще ти е около 130лв и ще ти е на вратата увас...30лв монтаж :mhihi: :mhihi: Тоя май не се чува кво говори... :mhihi: :mhihi:

Абе ние с един приятел поръчахме от ebay, та беше станала една грешка, беше объркал цоклте на крушките, вместо H3, беше си поръчал H1 и за малко да ги турна на баварията, ама като ги изпробвахме палят :lol: , ама докато запалят ЯЯЯЯЯЯ ТО ИЗРЯЛООООО :lol:
Затова предпочитам да ги взема от някой който ги внася, пробвам ги пред него и ако не светят му ги връщам :no:

и кво става платил си полувината цена за нищо :roll:

Не съм плащал нищо щото не ги харесах :mhihi:

Предишна

Назад към E34