ПТП

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 05 Дек 2007, 17:14

Ооо, изчакай само да видиш като почне да се залеждат пътищата...
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 05 Дек 2007, 20:57

Kendjiro написа:Преди около 5 дни на бул. България петима се бяха навързали един зад друг!!!!

Да не би да говориш за катастрофата в която участваше и един бял хамър лимузина ?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 19:47

много неприятно е да те ударят отзад! Според мен проблема е че така наречените пилоти на голфове , баничарки фордове и тн немогат да загреят че нашите коли спират буквално за секунди ... залепят се за нас ние спираме ... а те спират по нашите брони. за 10 дни ме удрят отзад 4 пъти! И туй като моя милост от две години си кара без кножка немога да викна КАТ и сам си плащам ремонтите.
Последният сладур който ме подпря беше уникален случай. Драмата се разигра на светофар в младост 2. около 23:40 спрях първа кола на светофара и в мен спря някав индивид но секунди след като спря и ме побутна напред пак дойде и пак ме побутна и така 4 пъти! Онемях неможах да разбера това найстина ли се случва! Слизам от колата всички парктроници се разбучаха , слизам и гледам уникалната червена жигула или лада аз много не ги различавам с 4 кръгли фара беше от нея изкача адският представител на ЛАДА КЛУБ БЪЛГАРИЯ и крещти Е СА ЩЕ ВИДИШ КВО ЩЕ СТАНЕ !!! Аз седя гледам и невярвам на очите си и ушите си? Попитах го нормален ли е . Той съответно започна да коментира майка ми и тн в крайна сметка викнах адвоката си дойте КАТ и се стигна до консенсус , на тях не им се пишеше и се разбрахме индивида да ми изплаща щетите по колата подписа се там и сега чакам вноски:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от сиса » 14 Дек 2007, 22:01

секви малоумници........ :evil:
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 16 Дек 2007, 21:42

BlackTown написа:Последният сладур който ме подпря беше уникален случай. Драмата се разигра на светофар в младост 2. около 23:40 спрях първа кола на светофара и в мен спря някав индивид но секунди след като спря и ме побутна напред пак дойде и пак ме побутна и така 4 пъти! Онемях неможах да разбера това найстина ли се случва! Слизам от колата всички парктроници се разбучаха , слизам и гледам уникалната червена жигула или лада аз много не ги различавам с 4 кръгли фара беше от нея изкача адският представител на ЛАДА КЛУБ БЪЛГАРИЯ и крещти Е СА ЩЕ ВИДИШ КВО ЩЕ СТАНЕ !!! Аз седя гледам и невярвам на очите си и ушите си? Попитах го нормален ли е . Той съответно започна да коментира майка ми и тн в крайна сметка викнах адвоката си дойте КАТ и се стигна до консенсус , на тях не им се пишеше и се разбрахме индивида да ми изплаща щетите по колата подписа се там и сега чакам вноски:)

:ahah: :owned:

Тоя направо те е разбил :lol:

Абе като падна снежеца тука оня ден гледам ги по-еваш взели да карат. Тук там някой келеш се изрепчи на първа втора и отнеме гЪзта.
:smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 19 Дек 2007, 10:39

Днеска сутринта и аз...
Към осем без нещо. Карам си бавничко, давам мигач, но като влязох в уличката за която завивам тя беше тясна и имаше централно позиционирана баничарка. Спирам. И съответно "тряс". Отзаде. Някакъв тъп чук с форд ли, що ли. Каращ за направо, даже не завиващ, и пътят беше двулентов, не мога да го разбера кво пие като кара сутрин. И избяга тъпото леке.
А беше неудобно да го гоня, в колата бях с две клиентки.
Видимите поражения при мен са мо задната лява лайсна... Надрана е. Иначе и по бронята има, но ги търках с пръст - боя от неговата броня е, ще се махне. Може някъде да излезе малка драскотинка.
Тъпото копеле със сигурност имаше:
1. Смачкана предна част и калник
2. Счупен мигач и фар
И избяга с тея поражения. Просят си боя... Много се дразня. Добре ве, остани поне да се разберем. Слез, извини се, кажи "аз не съм добре с парите, а идват и празници" - и пари няма да му взема даже, камо ли да викам полиция. После що съм нервен на пътя. Бързал. Накрая имам чувството че ще скоча на някой не толкова виновен. Пълно е с тъпи копелета по пътя.
Къде отиде уважението и вежливостта...

Потребител
Аватар

Спирачки

Мнение от ogo » 04 Яну 2008, 17:03

BlackTown написа:10 дни ме удрят отзад 4 пъти

Дали не е време да си промениш стила на каране?
:mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ITER-Fusion » 04 Яну 2008, 17:24

BlackTown написа:много неприятно е да те ударят отзад! Според мен проблема е че така наречените пилоти на голфове , баничарки фордове и тн немогат да загреят че нашите коли спират буквално за секунди ... залепят се за нас ние спираме ... а те спират по нашите брони. за 10 дни ме удрят отзад 4 пъти! И туй като моя милост от две години си кара без кножка немога да викна КАТ и сам си плащам ремонтите.
Последният сладур който ме подпря беше уникален случай. Драмата се разигра на светофар в младост 2. около 23:40 спрях първа кола на светофара и в мен спря някав индивид но секунди след като спря и ме побутна напред пак дойде и пак ме побутна и така 4 пъти! Онемях неможах да разбера това найстина ли се случва! Слизам от колата всички парктроници се разбучаха , слизам и гледам уникалната червена жигула или лада аз много не ги различавам с 4 кръгли фара беше от нея изкача адският представител на ЛАДА КЛУБ БЪЛГАРИЯ и крещти Е СА ЩЕ ВИДИШ КВО ЩЕ СТАНЕ !!! Аз седя гледам и невярвам на очите си и ушите си? Попитах го нормален ли е . Той съответно започна да коментира майка ми и тн в крайна сметка викнах адвоката си дойте КАТ и се стигна до консенсус , на тях не им се пишеше и се разбрахме индивида да ми изплаща щетите по колата подписа се там и сега чакам вноски:)

Като викна КАТ не ти ли казаха нещо за това че караш без книжка?

Потребител
Аватар

Мнение от ogn » 05 Яну 2008, 17:55

BlackTown написа:много неприятно е да те ударят отзад! Според мен проблема е че така наречените пилоти на голфове , баничарки фордове и тн немогат да загреят че нашите коли спират буквално за секунди ... залепят се за нас ние спираме ... а те спират по нашите брони. за 10 дни ме удрят отзад 4 пъти! И туй като моя милост от две години си кара без кножка немога да викна КАТ и сам си плащам ремонтите.

http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=12421

караш ли без книжка -виновен си.Кви "с" класи кви седми серии беемвета ,земи си купи една книжка и не реви толкова-смешно е.

PWNED

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Яну 2008, 18:01

хахах и ко стана са тоя наши борец избегал ли ве? :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALEXONE » 10 Яну 2008, 11:21

:mhihi:
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 10 Яну 2008, 12:00

В зарата пътищата са чисти ама така хубаво че лъснати само на лед (добре е направил кмета) и си карам аз естествено 20 30 и ме подминават някви газета и са репчат през джамовете да еба и тапаците,като ги застигна на светофара и му викам на един каф ти е проблема бе и тои ми вика ти си ми проблема що караш с 30.Питам го ти бласкали ли си се до сега и тои ми вика не ( приятелката му вика един пат подпряхме само една кола ама лекичко ) тапашка работа карат с едни гуми зиме лете до телове ама газта на максимум.Повечето си нямат на представа какво е бмв на лед :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 12 Яну 2008, 17:52

и какво е бмв на лед :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Яну 2008, 18:01

pavlin_e30 написа:и какво е бмв на лед :roll:

Device for fun :twisted:
Стига да знаеш как да се възползваш от този фън ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Яну 2008, 19:16

кога ги научихте цаките ве, некой от година 2 имат книжки и вече с по 300 карат :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории