"Кой е по-спортен?" Audi, BMW, Mercedes - autobild
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
като луд фен на БМВ ще кажа те за мен са най-спортните коли с малки изключения дето без тях не може а случайно стоповете на А5 да ви приличат на тези на новото масерати купе 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:mk4 написа:абе не знам защо спорите, то е ясно коя е най-спортната кола след ферари - БМВ. Споровете просто са излишни!
това ламборгини, лотус, корвет, вайпър, разни там хонди, мазди и тн... викаш такива коли няма...
... и млако преди ферари има там едни грозни коли със жабешки фарове , та после и ферари и корвети и скайлайни и ламборгини , та чак тогава идва БМВ , ако разбира се не споменаваме малобройните пагани,кеонингзег такааааа . Изтината е че БМВ е на първо място ама при масовите производители на луксозни автомобили

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Което от своя страна напълно ни устройва и прави колата използваема целогодишно и достатъчно практична наред с спорта,което тези изброени по горе само могат да сънуват,май мееен 

- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Относно "BMW 335i E90 vs Mercedes C350" сравнението:
Ясно е, че C350 остава в огледалата на баварката, но пък новата цедка със спортен пакет, навигация и AMG 18ки е направо бонбон
Моето мнение е, че баварката е по-спортна като "производителност", а мерцедеса като външен вид. Интериорите им ги слагам на кантар.
Ясно е, че C350 остава в огледалата на баварката, но пък новата цедка със спортен пакет, навигация и AMG 18ки е направо бонбон

- Bustter
- младши ентусиаст
-
И какво излезе обичам да карам 3ката през свободното време и я използвам за адреналинова помпа... а за останалото време когато ми трябва кола която да ме развозва спокоино без да си развалям настроението от задръстванията и тъпите и нахални шофьори си карам Це класата... искам ли магистрален круизър избирам S класата, трябва ли ми луксозен и спортен седам качвам се на М5цата... и така и така... Незнам Ауди са хубави коли, но така и не срещнах модел които да ме грабне... Все пак съм фен 300SL от 1956г. които дори и за годините си не представя много (защото МБ са били пред фалит тогава), освен инжекциона, т.е. не винаги е важно технологичното фукане... Фантома го доказа!
p.s. Не искам да кажа нещо лошо за Ауди но просто не съм намерил модела които да ме грабне с характера си... ето G класата отвратителна е, мощен двигател грозна ръбата завива като тухла над 160км/ч шуми много (аеродинамика братче като на блока...), БМВ 325 Е30 е няма такъв грозник, гаден варел с дървено табло, ебахти яката троика е за мен просто колата е с характер....
Bustter
p.s. Не искам да кажа нещо лошо за Ауди но просто не съм намерил модела които да ме грабне с характера си... ето G класата отвратителна е, мощен двигател грозна ръбата завива като тухла над 160км/ч шуми много (аеродинамика братче като на блока...), БМВ 325 Е30 е няма такъв грозник, гаден варел с дървено табло, ебахти яката троика е за мен просто колата е с характер....
Bustter
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
значи викаш 300sl е нищо за времето си
G класата е за мъжкари(или мутри
),не за манекенчета..
и как е30 ти се струва грозно
G класата е за мъжкари(или мутри

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Bustter
- младши ентусиаст
-
pavlin_e30 написа:значи викаш 300sl е нищо за времето си
G класата е за мъжкари(или мутри),не за манекенчета..
Е какво е SL- за времто си, спортна кола построена на шасито на седна, използва барабани когато другите спортисти са минали на дискови, управлението е било убиец дори за тогава, много лесно се е завъртала,вратите са направени така защото не са имали пари да ги изработят по друг начин (практичност) има много неща които не са и както трябва за времето си но пак е 1вата... Кунташ-а на Ламбо също е много зле технически но пък е колата която ти дава тръпката, G класата е вярно мъжкарското и да Е30 ми се струва грозновато, но аз имено по такъв тип си падам, просто са ми доста странни представите за красота на една кола ... Е виж го тоя в подписа ми ебахти илянския тунинг с тия въздухозаборници на секи 15 см... Пак ми харесва много обичам раздувки....Именно за това се влюбих и в новата S класа, макар да не е наи-красивата до сега.. W140 или слона е като сумист и в същото време е сладуран... Е38 хилава предница с лош поглед дълга и някакси сплескано ни има нещо в колата което ми подсказва че като го видя в огледалото ще му направя път... Странен съм да, но пък затова си имам 3 марки, на които никога няма да изневеря Мерцедес БМВ и Ферари, макар за Ферари да не съм дорасал и умствено и финансов.... F40 удивително красиво Ферари, може би наи-красивото след 250 GTO и все пак карбоновите панели в купето са изолирани със зелен силикон... няма нищо и пак е наи-добрата спортна кола правена някога (поне за мен...) Аз съм идиот знам, ама не ми пука.... Е36(325) , W124 (чочоне) и F40 друго не ми трябва в гаража...
Bustter
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3