Парно
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152

Обезвъздуши, виж дали ти надува, провери си маркучите на парното след като направиш другите неща дали и 2-та са топли или пък студени, и чак тогава прави нещо.

Провери наистина маркучите дали отваря всички гръгове на водата,може и термостата да не ти отваря...иначе нормално ли загрява и забелязал ли си стрелката дали ти минава след средната чертичка....при мен стрелката ми минаваше след средата ,парното духаше студено и накрая се оказа гарнитура на главата....така ,че провери обстойно .... 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
BMWfenomen написа:bmw и парно е като рено и хидравлика несавместими неща![]()
Тва че твоята няма парно не значи че всички са като нея

Последна промяна GEORGIEV на 06 Дек 2007, 22:31, променена общо 1 път

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
говоря от личен опит приятелю е21 на мои приятел 100 пати ми оправяхме парното моито е30 в момента без парно на моя приятел другото бмв е36 пак с 100 пати му го оправяхме...
мисля да се отказвам от тези бмв-та през лятото си зимам митсубиши поне парно ше има 100%

мисля да се отказвам от тези бмв-та през лятото си зимам митсубиши поне парно ше има 100%

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
BMWfenomen написа:говоря от личен опит приятелю е21 на мои приятел 100 пати ми оправяхме парното моито е30 в момента без парно на моя приятел другото бмв е36 пак с 100 пати му го оправяхме...![]()
![]()
мисля да се отказвам от тези бмв-та през лятото си зимам митсубиши поне парно ше има 100%![]()
Виж сега, ако искаш кола с парон, направо не се занимавай с тия БМВта а си земи жигулка, ни та знам колко си дърт, ама навремето когато ладюгите бяха в мототехника, секи казваше, купуваш си за 6000лв парно и за 300лв кола, щото ладите бяха по 6300лв. Па ти БМВтата ги остави на нас

Ит кен бидон

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
BMWfenomen написа:говоря от личен опит приятелю е21 на мои приятел 100 пати ми оправяхме парното моито е30 в момента без парно на моя приятел другото бмв е36 пак с 100 пати му го оправяхме...![]()
![]()
мисля да се отказвам от тези бмв-та през лятото си зимам митсубиши поне парно ше има 100%![]()
Батка, тва че не можете да го оправите си е ваш прболем, аз лично в кола с по хубаво парно от на Е30 не съм се качвал, а съм се качвал в достатъчно и нови и стари коли все различни

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
оставям ти го брат на вас за 1.5 и отивам веднага да си купувам парното от германия и кат се варна ем ше ми е топло ем ше си летим 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мойта като и набримча парното и почват да ми се разтапят подметките и да ми побеляват веждите
Ти не знам кво праиш та нямаш парно!
Да не се опитвате с твойте приятели да присаждате нещо руско в немска кола

Да не се опитвате с твойте приятели да присаждате нещо руско в немска кола

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
Аве ти знаеш ли ко парно имам у жигулката а
не с лошо за руските малко фентилатора ми свири като е студено ама 

21 мнения