Автостъкла!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Автостъкла!
Здравейте колеги, търсих но не видях тема за автостъклата, а за съжаление сега имам такъв проблем. Знате ли къде да си сменя предното стъкло, защото е счупено. Четох по другите автофоруми, че не всички са доволни от Кобра. Имало и някакви Мустанг, но за тях няма много инфо. Ако можете да ми помогнете с координати, мнения, препоръки и цени ще съм ви много благодарен. Става въпрос за Е36 купе - предния прозорец. Има ли нещо за което трябва да гледам като го сменят и могат ли да ми прехвърлят стикерите на гражданската, прегледа и винетката?
Мерси предварително....

_!_
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Кобра се намират в Сухата река,като тръгнеш от Герена по Тодорини кукли към Левски след моста на реката(улица Витиня)свиваш надясно в първата пряка(ул.Бесарабия) и след 20 метра напред ще видиш един трафопост,те са точно срещу него(твое дясно)
ето ти и карта за да се ориентираш
http://bgmaps.com/map.asp?sid=17f52ee1e ... 1_17.y=187
дано съм ти бил полезен
ето ти и карта за да се ориентираш

http://bgmaps.com/map.asp?sid=17f52ee1e ... 1_17.y=187
дано съм ти бил полезен

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Спейс, разкажи какво стана с джама. Моя е спукан отвън вляво където са стикерите, пробвах да го лепя , но не открих хората със "шприцовете" и се отказах. После проверих на две места и за седана предното ми го оферираха на 150-160 лв. Вчера пуснах запитване онлайн в Кобра, сутринта една кака ме събуди и направо тръгна да ми го слага(джама)
, а аз само питах за цена, каза ми за зелено с лента отгоре 97лв без ДДС, което направо е без пари спрямо другите, та чак съмнително....

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Казвам, казвам
Та като теглим чертата... 147 лева! Това е малко по-евтиния вариант. Не знам дали няма разлика със седана, но не виждам защо трябва да е по-евтино. Имаше 2 опции. Едната е китайско стъкло(147 кинта), другата беше за европейско (каквото и да означава това) и цената беше към 170 и няколко лева. Това са крайни цени без ддс. В смисъл такъв, че ако взимаш и си частно лице плащап толкова, ако искаш бележка, или фактура 20% от горе. Аз питах лелята там, която беше много симпатична и вежлива между другото, дали има смисъл да си слагам това "европейското" шот не съм за 20 лева и тя каза, че нямало никъв смисъл. Разликата била в тонирането, демек това китайсокто било малко по-светло от другото, иначе пак си е с лента отгоре. Закарах колата в 10ч. и те ми се обадиха в 3ч, че е готова колата. Попринцип съм чувал, че трябва да отидеш до малко преди 9ч, защото били много натоварени, но явно вчера ударих кьоравото и не са имали много работа, че първо се бях засилил към тая Кобра на Симеон, но тя не работеше. А и по-хубаво, защото по другите форуми четох, че недоволните от там са повече
Интересното е, че има доживотна гаранция на монтажа .... Ако испускам нещо питайте 

Та като теглим чертата... 147 лева! Това е малко по-евтиния вариант. Не знам дали няма разлика със седана, но не виждам защо трябва да е по-евтино. Имаше 2 опции. Едната е китайско стъкло(147 кинта), другата беше за европейско (каквото и да означава това) и цената беше към 170 и няколко лева. Това са крайни цени без ддс. В смисъл такъв, че ако взимаш и си частно лице плащап толкова, ако искаш бележка, или фактура 20% от горе. Аз питах лелята там, която беше много симпатична и вежлива между другото, дали има смисъл да си слагам това "европейското" шот не съм за 20 лева и тя каза, че нямало никъв смисъл. Разликата била в тонирането, демек това китайсокто било малко по-светло от другото, иначе пак си е с лента отгоре. Закарах колата в 10ч. и те ми се обадиха в 3ч, че е готова колата. Попринцип съм чувал, че трябва да отидеш до малко преди 9ч, защото били много натоварени, но явно вчера ударих кьоравото и не са имали много работа, че първо се бях засилил към тая Кобра на Симеон, но тя не работеше. А и по-хубаво, защото по другите форуми четох, че недоволните от там са повече

_!_
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ