втора безсънна нощ, в благодарение на ///М5 и Сayenne

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 23 Апр 2004, 13:10

Абе, хора аз вече съм четвърти курс Финанси, ама нещо все ми убягва поокупката на ///М3 :D :D :D ...сигурно тия дни ще ми се отвори парашута....а що да не е направо CSL :D ...нали съм вече четвърти курс :D :D :D

ПС: Събирам парите и накрая все не ми стигат 5-10$ и се отказвам... :twisted: :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Апр 2004, 13:28

хора и аз вчера вечерта не можах да заспа като хората."виновникът" беше братовчед ми който ме качи малко на едно мондео tdci 2004.в началото си викам ''ай да я вида тая печка кво може да прави''.ходихме до едно село на около 30км от бургас.на отиване щях да си си изтаковам вечерята.за какво ускорение става въпрос :shock: :shock: :shock: .газ малеййй корема ми стана на топка.един мерцедес 230д го изпреварихме и оня настъпа и до гъза ни.само без да превключва батко газ и оня духа кораво.направо сие супер колата.а музиката е ужасно хубава.8 колони,6 cd changer-кристален звук :twisted: ...спирачките коват убийствено от 150 км/ч като скочи на спирачките за метри спряхме :D 8) 8) .а с esp-то/ако не се лъжа това беше системата за стабилност/няма тън мън.с 130-140 завои по пясък няма поднасяне.на втора превърта гуми.не видях колко вдигна най-много ама около 170 май имаше,но си личеше че колата е в състояние да мине последното деление на километража :twisted: .а на шеста как залепя.... :twisted: :twisted: и след този ако мога да го нарека тест драйв на колата съм много доволен от новото мондео.особено за дизел върви убийствено добре. :wink: :wink: :twisted: :twisted: .
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KillerLoop » 23 Апр 2004, 17:30

Ето ви още една снимчица :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Innocence...
Is what life is.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kminev » 24 Апр 2004, 2:09

Без КОментар минута мълчание :) :shock:
www.bmwpowerbg.tk
ALL HOLIGAN CARS

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: втора безсънна нощ, в благодарение на ///М5 и Сayenne

Мнение от BMWALPINA » 25 Апр 2004, 21:25

Engi написа:имах честта да се повозя в Е39 ///М5

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: втора безсънна нощ, в благодарение на ///М5 и Сayenne

Мнение от BMWALPINA » 25 Апр 2004, 21:29

Engi написа:имах честта да се повозя в Е39 ///М5

И аз имах честта да се повозя днес на таз машина :D Просто е невероятна, не мога още да се осазная. И много благодаря на собственика ZLOBAR

Предишна

Назад към Страхотни истории