БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... що е със старите халогени???? Т'ва не е ли предницата на ///М пакет преди фейса??? Или ///М бронята върви с такива халогени?
P.S. OK, сега проверих - ///М бронята е с тия халогени.... ма новият фейс с правоъгълните халогени е по-як...
P.S. OK, сега проверих - ///М бронята е с тия халогени.... ма новият фейс с правоъгълните халогени е по-як...
KAMIKADZE написа:REMUS написа:Най сетне колата дойде, НО НО НО винаги има но.
Пропуснали са да ми сложат ксенона![]()
![]()
няма такива заклевам се, сега ще трябва да го поръчат и да ми го монтират тук в БГ
ебати и излагацията
![]()
Иначе като изключем ксенона съм възхитен от колата, това си е чистокръвно БМВ, единствения минус е че е тясно отзад но аз там не сядам![]()
Ето и малко от първите снимки, за повече нямаше време![]()
Първо честито супер кола е щом не ти трябват задни седалки![]()
Интересно ми е как ще ти сложат ксенона като нямаш системата за миене на фаровете която е задължителна ако се монтира оригинален ксенон ? Само не им давай да режат бронята за да монтират пръскалки за фаровете защото ще съсипят колата
А и система за миене ще има, иначе зимата трябва да слизам да чистя снега от фаровете, нали ксенона не топли

Незнам обаче дали не трябва да се смени и ключа за пускане на фаровете за да има и 3-та позиция. Моя има само 1-ва (един път на дясно-габарит) 2-ра(пак на дясно-къси) а гледамчи има и ключове с трета позиция(един път в ляво о нулева)
Иначе датчиците по окачването за ниво на фаровете си има

75 turbodelta написа:гледаики снимки в официалния саит забелязвам разлика в бъбреците... при М-пакет вертикалните пластмасови ребра трябва да са хромирани а при теб не са това също ли е пропуск като ксенона или .........има разумно обяснение
Липсват и жилузите(незнам дали така се казва) ,които при висока скорост задварят притока на въздух към двигателния отсег и намаляват разхода

А тези вертикалните лъскави ламели и без това не ме кефят

CheGevara написа:в БМВ не може да са сбъркали да ти сложат ксенона![]()
Има някаква далавера с колата ... когато си я поръчвал, трябва да са ти дали копие от поръчката с всички екстри и т.н.
Ако там има ксенно, значи това не е твойта кола, а е останала от някъде и са ти я пробутали ...
Ако пък все пак си мислиш, че е станала грешка, бих ти препоръчал, с копието от поръчката, да си искаш ксенона от дилъра и то безплатно! Има си кит за upgrade на ксенон, който те ще трябва да ти го купят и сложат.
докато си мълчите, ще ви мачкат !!! Не забравяйте - клиента е цар !!!
Имам копие от фактурата от БМВ в която не фигурира ксенон а и като въведа ВИН с този декодер който си дал (доста преди да дойде колата) и там сред екстрите не фигурира ксенон.
Vehicle information
VIN long WBAUD71010P209183
Type code UD71
Type 118D UL (EUR)
Dev. series E87 (MUE)
Line 1
Body type SH
Steering LL
Door count 5
Engine N47
Cubical capacity 2.00
Power 105
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour LE-MANS-BLAU METALLIC (381)
Upholstery STOFF/SENSATEC FLASHPOINT/SCHWARZ (GCSW)
Prod. date 0001-01-01
Order options
No. Description
1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES
1CB ACEA / CO2 CONTENT
1CC AUTOMATIC START/STOP FUNCTION
1CD BRAKE ENERGY REGENERATION
2MG M L.-A.W. DOUBLE SPOKE 207 M/MIX.T.
2PA LOCKING WHEEL BOLTS
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
321 EXTERIOR PARTS IN BODY COLOR
337 M SPORTS PACKAGE
339 SATIN CHROME
4MG INT. TRIM FIN. ALU GLACIER SILVER
423 FLOOR MATS, VELOUR
428 WARNING TRIANGLE
441 SMOKERS PACKAGE
473 ARMREST, FRONT
481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER
493 STORAGE COMPARTMENT PACKAGE
520 FOGLIGHTS
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
7AX ADVANTAGE PACKAGE I.C.W. M SPORTS PACK.
7NH BMW BASIC SERVICE INCLUSIVE 5/100
704 M SPORT SUSPENSION
710 M LEATHER STEERING WHEEL
715 M AERODYNAMICS PACKAGE
775 INDIVIDUAL ROOF-LINING ANTHRACITE
8SP COP CONTROL
853 LANGUAGE VERSION ENGLISH
863 EUROPE/DEALER DIRECTORY
880 ENGLISH/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET
896 DAYTIME LIGHTS FUNCTION
Series options
No. Description
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

75 turbodelta написа:гледаики снимки в официалния саит забелязвам разлика в бъбреците... при М-пакет вертикалните пластмасови ребра трябва да са хромирани а при теб не са това също ли е пропуск като ксенона или .........има разумно обяснение
Аз ли греша или само 130и сток е с хромирани бъбреци

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
VesoPesaW123 написа:предствям си как ще се отнесът към тея за по 1000
ами аз преди доста време ходих моита кола е супер ефтина сравнение с вашите дори само джантите надвишават 3 пъти стоиностаи
но на е 34 ката неми работеха оборотите
кво ли несменяхме мотор4ета дебитомери никаф ефект наи накрая реших да отида до дару кар викам си аиде тия ще ми земат главата ама поне техниката я имат
отвам там ония педерас с брадата и о4илата пак ми се издърви като 4у 4е иде ре4 за е 34 и аз му теглих една лека и бърза и се запътих кам камур ауто ве4е леко бесен влизам вътре една тишина при което надавам вои хора карам е 34 някои ще ми обърне ли внимание тука или ми много ефтина колата за да сия ремонтирам при което си4ки

мом4ето илиза и викам нещо да немя ядове там тои вика не спокоино колегите не са виждали м20 б20

но виж даро кар за нищо нестават дори неизкаха дами земат парите дами направят диагностика

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
не са виждали м20...
ми тва е,там събрани от рено,фв,опел ит.н.
ми тва е,там събрани от рено,фв,опел ит.н.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Проблемът е,че в БГ продажбите са малки и БМВ АГ не ни бръсне много.Другият проблем е,че дилърите имат квоти за производство,а българите не сме свикнали да чакаме по 7-8месеца,колкото трае нормална поръчка.Това,че дълърите са неорентирани, бързат ,бъркат ,мажат и като стане фал нищо не могат да направят си е практика.За моята шкода си попълних сам поръчката,чаках я 70дена до България и 38дена регистрация
.

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Какво да ви кажа - не че мисля да си купя ново БМВ, но по една или друга прична доста хора ме питат каква кола да си купя и им казвам - БМВ премиум селекшън ако искаш по-нова, ако не - обикаляш по автокъщите по-скъпите и си харесваш.
Колата е там -пред тебе - караш, харесваш, плащаш и взимаш.
Напоследък има доста добри предложения за коли втора употреба на 1-2 години с валидна гаранция, така че да си гледат работата че ще ги чакам 1 месец минимум за доставка.
Напоследък има доста добри предложения за коли втора употреба на 1-2 години с валидна гаранция, така че да си гледат работата че ще ги чакам 1 месец минимум за доставка.
Georgieff написа:Какво да ви кажа - не че мисля да си купя ново БМВ, но по една или друга прична доста хора ме питат каква кола да си купя и им казвам - БМВ премиум селекшън ако искаш по-нова, ако не - обикаляш по автокъщите по-скъпите и си харесваш.
Е тва е. Пред Мкар седи едно Z4 Coupe, черно с червена кожа - муцка

REMUS как е колицата сега, слуша ли? Да я караш внимателно първите километри.
ре
Georgieff написа:Какво да ви кажа - не че мисля да си купя ново БМВ, но по една или друга прична доста хора ме питат каква кола да си купя и им казвам - БМВ премиум селекшън ако искаш по-нова, ако не - обикаляш по автокъщите по-скъпите и си харесваш.
Аз знам една 5-ца в българския Премиум Селекшън, която определено не бих си взел

///M Club Member
Re: ре
SkyWalker написа:Georgieff написа:Какво да ви кажа - не че мисля да си купя ново БМВ, но по една или друга прична доста хора ме питат каква кола да си купя и им казвам - БМВ премиум селекшън ако искаш по-нова, ако не - обикаляш по автокъщите по-скъпите и си харесваш.
Аз знам една 5-ца в българския Премиум Селекшън, която определено не бих си взелПросто почти всички ламарини по нея са на по-малко от 18 мес., на колкото е колата
Ако ми следите мисълта
Определено бих чакал и два месеца, що ще се разделям с 30-40 хиляди евра
Не я следим, какво имаш предвид?