втора безсънна нощ, в благодарение на ///М5 и Сayenne
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
втора безсънна нощ, в благодарение на ///М5 и Сayenne
отново съм пред ПЦто по никое време. отново адреналина ми е в небесата. вчера имах честта да се повозя в Е39 ///М5. наиситна не знам какво да кажа за тази кола. зверска мощ събрана в купе от 2 скромни тона, неуписуем звук от нереално добрата ремус генерация,
и особенно на фона на Cypress Hill, просто не знаех къде се намирам:) возих се в нея не повече от 1 километър, заедно със Сашко Драйвинг Год-а и така си осигурихме вчерашната безсънна нощ:) надявах се, че поне тази нощ ще успея да поспя, но уви, надеждите ми отидоха подяволите. тази вечер седнах в Сayenne-а, който беше " скромно пипнат" до 510 коня
говорим за five-second car, която не просто се движи по пътя. с високата си стойка наистина имаш чуството, че в един момент просто ще отлепи от шосето, ще разствори крила и ще полети
беше стъпила на скромните 22 цолови ( ако не се лъжа ) черни джанти с огромни винтилирани дискове и червени спирачни апарати. КРАСОТА
!!!!! 10те минути, в които имах честта да се повозя в нея, отново ме вкара в сънищата на оборотомерите и километражите с клонящи на дясно стрелки към безкрайност:) едва ли мога да ви опиша какво е усещането...
просто е неотразимо:)
п.с.: имах възможност да испитам всичко това, само и единствено в благодарение на ЗЛОБАРА. благодаря ти бате

и особенно на фона на Cypress Hill, просто не знаех къде се намирам:) возих се в нея не повече от 1 километър, заедно със Сашко Драйвинг Год-а и така си осигурихме вчерашната безсънна нощ:) надявах се, че поне тази нощ ще успея да поспя, но уви, надеждите ми отидоха подяволите. тази вечер седнах в Сayenne-а, който беше " скромно пипнат" до 510 коня

п.с.: имах възможност да испитам всичко това, само и единствено в благодарение на ЗЛОБАРА. благодаря ти бате

Честито
С благородна завист мога да ти кажа "ЧЕСТИТО"
. Дано и ние някой ден имаме късмета да се повозим на такива зверове.
П.П. Като си купиш М5 искам да дадеш едно "кръгче" до морето и обратно.

П.П. Като си купиш М5 искам да дадеш едно "кръгче" до морето и обратно.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Мда, чуството е уникално и неописуемо.
Радвам се че си имал възможността да преживееш такова нещо.
Честито.
И дано да успееш да поспиш малко.

Радвам се че си имал възможността да преживееш такова нещо.
Честито.
И дано да успееш да поспиш малко.

Re: втора безсънна нощ, в благодарение на ///М5 и Сayenne
Engiiiiiiiiii,ах ти ХИЕНО
И тая нощ явно не си спал
Вече се притиснявам за теб...
Ако продължаваш в тоя
дух ще си причиниш трайни психични увреждания
И все пак ти завиждам благородно,бате:yes:
П.С.
....може би Gemballa
...ах май се размечтах 

дух ще си причиниш трайни психични увреждания

П.С.
Engi написа:...тази вечер седнах в Сayenne-а...
....може би Gemballa

Driver's Racing Team
.... не се притеснявай, че е бил само 510 коня. Гембалла го правят на 700 такива и 1050Нм. Като се има предвид, че оригинално ускорява zа 20.4с до 200 с 450 коня, дали няма да падне на 15 след Гембалла? Ето това ме гложди мен по цели ноЩи и сън не ми дава
ПС zа мен М5 е един от въzможно най-уникалните автомобили ever!

ПС zа мен М5 е един от въzможно най-уникалните автомобили ever!
- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам приятел с уникално М5 ама не мога да поствам снимки иначе, ще ви го покажа.
Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
KillerLoop написа:Ами нямам опция, която ми дава да ги атачна
Вече имаш

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Здравейте,всички.Аз без да искам съм подвел Енджи,Кайенът е 530к.с.Гембала,със 380милиметрови дискове с по 4 накладки и в момента 0-100 е точно 4,9сек.Наистина има доста по-мощни Гембали,един от тях е съаъ 750к.с. двигател и 0-300 ги прави за 22 секунди,за сравнение ще ви кажа,че Порше ГТ2 го прави същото за 40 секунди,вадете си изводите сами...ААА,Енджи,колата ми е 1700кг,а не два тона.Успех! 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3