БМВ абсолютни непрофесионалисти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 30 Ное 2007, 16:04

REMUS написа:
Tod написа:Линковете при мен не се отварят! :(
Цвета е убииствен(любимия ми), скоростната кутия каква е?

Ръчна е кутията, не харесвам автоматици ;)

След 2-3 години ще ги заобичаш, вярвай ми! ;)
ПС `неска е**ти спама дет заформихми :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 30 Ное 2007, 16:22

Remus...обясни ми, бе човек-защо не направи Най-Големия-Панаир-В-Историята-На-Света?!?!?

Защо вместо да се разхождаш напразно по 2-3 пъти не вдигнеш 1 луд, ама луд скандал?Защо не искаш да говориш с шефа на въпросното дилърче?А после и с шефа на шефчето му?Защо не поискаш отстъпка, или поне ИЗВИНЕНИЕ от тия Дебили?
Даваш пари, бе човек!След като даваш пари имаш право и свирка да си поискаш! (без значение дали ще ти направят)!Тия темерути се държат така с тебе, щото и преди се е случвало, но им се е разминало и се мислят за велики!Е, няааа да стане просто!Ако ти не си такъв човек-викни някой скандалджия с тебе (те, жените ги умеят тия работи ;) ).

Абе няма да ги оставяш да те правят на луд!!!!!! Осъзнай се просто!Как така тоя лигльо ше те въргаля сега, а после ше иска да си вземе комисионната от твойте пари?!?!? :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 30 Ное 2007, 16:25

не се съгласявай да ти я карат до Русе поне не на собствен ход че като ги знам как ги карат....
ако няма кой, аз ще те закарм до плевен:D
А иначе мога да препоръчам варненското представителство

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Ное 2007, 16:49

REMUS написа:Колата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе.

Ако бях на твое място щях да изискам поради всичките тези простотии да ми я подготвят за взимане от София.. щото после да не се окаже, че София - Плевен - Русе е взела на собствен ход... щото тия, дето ги карат колите са такива селтаци, че... ма и тия май имат ограничител на 3800RPM за първите 5к километра, та не могат да я ръчкат прекалено...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 30 Ное 2007, 16:50

civic написа:не се съгласявай да ти я карат до Русе поне не на собствен ход че като ги знам как ги карат....

А на собствен ход, не не с пладформа ще я донесат, по голямото ми притеснение е че трябва и аларма да й сложат, а кота ги знам какви са нехранимайковци си представям как ще я хвърлят с лопатата вътре :confused: затова исках да съм там като пристигне, но не мога да си оставя работата вече за трети ден и да правя пътеки до Плевен.
Аз ще обслужвам във Варна най вероятно по простата причина че Пловдив ми е далеч.
А само за информация, Плевенския сервиз не е мръднал и крачка напред от преди 3-4 да не казвам и 5 години, когато ходих да ми стартират новото табло на е36, което си купих от Даскалов в Русе и се оказа че не могат да ми го пуснат да работи :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 30 Ное 2007, 17:41

REMUS написа:
civic написа:не се съгласявай да ти я карат до Русе поне не на собствен ход че като ги знам как ги карат....

А на собствен ход, не не с пладформа ще я донесат, по голямото ми притеснение е че трябва и аларма да й сложат, а кота ги знам какви са нехранимайковци си представям как ще я хвърлят с лопатата вътре :confused: затова исках да съм там като пристигне, но не мога да си оставя работата вече за трети ден и да правя пътеки до Плевен.
Аз ще обслужвам във Варна най вероятно по простата причина че Пловдив ми е далеч.
А само за информация, Плевенския сервиз не е мръднал и крачка напред от преди 3-4 да не казвам и 5 години, когато ходих да ми стартират новото табло на е36, което си купих от Даскалов в Русе и се оказа че не могат да ми го пуснат да работи :confused:

Не си прав, но...
Аларма не давай да ти слагат, щото я прави Краси (мърдата), който е има-няма 130 кг. и ти се разскърцват седалките докато стъпи с нежно коленце на сядащата част на шофйорската седалка и и е**ва майката. Той шефа на плевенския сервиз от зор си взе чисто нова седалка (ел.) за неговата шестица... ако ме разбираш какво ти обяснявам :mhihi:
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Ное 2007, 18:59

Каква аларма ще ти слагат бе пич, то сериино си има...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 30 Ное 2007, 19:13

Не искам да те плаша, но преди 30 мин. такава кола там нямаше :confused:
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Ное 2007, 19:26

амиии лятото купихме 2 бмв-та от мкар и сме много доволни няма6е никакви проблеми. даже докато доидат ни дадаха техен автомобил да караме. Обаче не мога да кажа същото за мерцедес. отидахме да си купим нова ц - класа и ни казаха че ще доиде до 2-3 месеца но можело и малко повече , което ни отказа от ц - класата :) а на колегата които има проблеми с диларите в плевен му пожелавма приятните емоции с коалта да са в пъти повече от неприятните при доставката :)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2007, 19:44

OPASNO LUD написа:...Синовейт София.Гарантират анонимност и конфеденциалност.За въпроси и коментари Константина Дечкова
02 9500270

Тук и аз мога да съдействам :mhihi:
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Ное 2007, 20:29

Само хубави неща за Варна Карс , и най вече за Вили Тъндър-а :D

Ремус, най добре да си я беше поръчал от Варна Карс :idea:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 30 Ное 2007, 20:40

Наистина много неприятности си изживял заради немърливото отношение на дилъра.
А мотото,че клиента е цар и винаги има право,май няма почва у нас :roll:

Дано да си вземеш красавицата час по-скоро и да ни я представиш с подобаваща фотосесия ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от REMUS » 30 Ное 2007, 21:17

SkyWalker написа:Не искам да те плаша, но преди 30 мин. такава кола там нямаше :confused:

Е аз не съм и очаквал да дойде, все пак това е Ивайло от ВиА интеркар Плевен, просто няма начин да ме излъже :mhihi:
Ако все пак утре дойде да ми я донесе в Русе ще има изненада подобаваща на неговите :mhihi:
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Re: ре

Мнение от krika » 30 Ное 2007, 21:18

REMUS написа:
SkyWalker написа: Ако все пак утре дойде да ми я донесе в Русе ще има изненада подобаваща на неговите :mhihi:
Ше го биеш ли :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 30 Ное 2007, 21:19

MaXimal написа:Каква аларма ще ти слагат бе пич, то сериино си има...

Нямаше си а се доплаща, но чеки да проверя все пак в договора че велурените стелки ги пише в серийното оборудване а си ги доплатих ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум